marcio amoroso
marcio amoroso         
         petkovic i orsic u toj sezoni koji su nam realno najveca pojacanja u ovoj eri, nista jaca imena u tom trenutku od kaneka, titrauija i maxima. — Nino Bule
 Infinity
Infinity         
         Orša je imao 4 gola i 4 asistencije u 7 utakmica azijske lige prvaka. Neka slobodno dovedu tako nekoga. — marcio amoroso
Ovo sada mi izgleda kao standardan transfer rok u Dinamu. — mokoxax468
 agramZ
agramZ         

NB86
NB86         
          Zagi
Zagi         

plavi devet
plavi devet         
          marcio amoroso
marcio amoroso         

vjeko1701
vjeko1701         
          Mali Zeus
Mali Zeus         
         Ja se sjećam kaj se pisalo po forumuma kad je Orša odlazio i van par ljudi koji su ga voljeli još iz Intera, najpozitivnije je bilo "Ok za rotaciju" a najgore "Kaj će nam igrač koji se nije ni u Rijeci naigrao niti je napravio nešto u europi"....tako da će se sve vidjeti. Dal su po trenutnom statusu perverzna pojačanja a-la Papadopulos (:P)...možda ne. — vjeko1701

Mr Anderson
Mr Anderson         

Neki tip
Neki tip         
         Pamtim ja tu godinu, ali pamtim također godinu kada je došao Bjelica i kada smo doveli ozbiljne igrače i odmah polučili vrhunski rezultat. — marcio amoroso
 Neki tip
Neki tip         
         sad se i ovo pretvorilo u temu o transferima :) — Sajla

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.