• Armagedon13
    959
    Četiri dana do 1.kola i derbija,kad će ??
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Nisam htio nista pisat na tu temu, al uz to - kad ce popust na prosloseznosku opremu? :grin:
  • Nolifer
    12.6k
    Tipujem na četvrtak između 11-13h :grin:
  • Blue Austrian
    337
    Najranije ga ocekujem u Petak.
    Realno iduci tjedan. Mozda i onaj drugi.
  • Noel
    15.8k
    Ušli smo u novu sezonu bez nove garniture. Uđemo li u prvo kolo nove sezone ili nedaj Bože u Europu bez nove garniture to bi bio najveći debakl u povijesti kluba. Tako da ipak mislim da je to nerealno i da u četvrtak ili petak idu novi dresovi.
  • Bosna86
    12.4k
    bi bio najveći debakl u povijesti klubaNoel

E da nam je bar to najveći debakl u povijesti kluba
  • Ludovic IX
    9.9k
    Ti ga baš lupas. Što ako i ne dobijemo novi dres. Nemamo pojma kakav je ugovor. Jebiga, izletio da mjenjamo dobavljača i adidas možda i nas odjebo sa novim dresom. I što će se dogoditi. Apsolutno nista
  • NitkoBitan
    31.7k
    Uđemo li u prvo kolo nove sezone ili nedaj Bože u Europu bez nove garniture to bi bio najveći debakl u povijesti kluba.Noel

A mozda pokrenemo novi trend igranja vise sezona u istom prvom dresu :chin:

Mislim kaj fali, bolje da igramo u prekrasnom starom dresu nego da nam uvale neki srot.
  • Noel
    15.8k

Bilo je svačega slažem se .. ali klub trenutno renome Dinama koji igra Ligu Prvaka i prvak je Države koja je 3. na svijetu da uđe bez nove garniture u novu sezonu je ravno tragediji. Moje mišljenje. Zato ni u ludilu ne pomišljam da bi se to moglo dogodit.
  • deda
    41k
    Neće se dogoditi.
  • Infinity
    19.6k
    Ako cemo biti prvaci i uci u Ligu prvaka, mozemo u markerima igrati sto se mene tice
  • NORTE
    19.9k
    mozda pokrenemo novi trend igranja vise sezona u istom prvom dresu :chin:NitkoBitan
    To smo već imali valjda 5 puta tako, ako se dobro sjećam.

Trendovi se mijenjaju, do prije koju godinu su klubovi u zadnjem kolu sezone igrali u novim dresovima, sad to više ne rade, moguće zbog kašnjenja opreme u vrijeme pandemije.
  • Facke
    6.6k
    Pa kaj nisme nedavne isto imali iste garniture dvije sezone?! Na kraju s pumu? Isto u zadnje godine ?
    Jedino kaj je bilo "novo" na dresu je bil onaj crni kvadratic na rukavu. To su valjda deli reda radi.
  • BBB Mataa998
    2.8k

Jebote novi dres,odi na modnu reviju pa vidi sto ima novoga u Armaniji,Gucci,Carlo Colucci i ostali
  • Droljo
    21.1k
    Gucci za po kući, Armani za po vani. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.