• Captain America
    13.3k
    Nadam se da je ovo prvi od tri trofeja koje će ove sezone podići veliki Dominik.
  • Maki17
    174
    Kaj onaj bankomat Jurić radi sa ekipom
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Nadam se da je ovo prvi od tri trofeja koje će ove sezone podići veliki Dominik.Captain America

    Misliš četiri?
  • Nolifer
    6.5k
    Jel moguće da je šparung i na vatrometu?
  • Efes Pilsen
    6.8k
    kakav trofej takav i vatromet :lol:
  • Captain America
    13.3k
    Igor inače skoro skinuo junf protiv ovih dolje, dosad samo porazi i remiji kao trener.

    Misliš četiri?db-izbjeglica

    Mislio sam napisati, ali ne coprajmo :lol:
  • diebalo77
    164
    Kao što sam rekao naš Baturina jači nego sva njihova pojačanja
  • Infinity
    15.2k
    Nadam se da ova pobjeda nece znaciti da ce ljudi u klubu zabiti glavu u pijesak i praviti se ludi. Pokazalo se da je stanje losije nego sto smo mislili. Lijevi bek, vezni i desno krilo nam trebaju pod hitno. I tek ih treba uigrati. Sezona pocela, a trebamo jos jedne pripreme.

    Ne vidim smisao da se odgadja ono sto je neizbjezno. Svaki novi dan bez pojacanja je dobar dan za konkurenciju, kako domacu tako i europsku.
  • San Lorenzo
    11k
    Teški smo danas bili, kadar nam je pretanak...Topić, Marin, Menalo, Sučić su iznjeli kraj utakmice...Špikić standardna predstava zadnje dvije godine, Kaneko kakav god da je, bit će pojačanje u odnosu na njega.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Baturina ubija...ovo bi mu mogla biti brutalna sezona. Dečko se igra sa protivnicima... samo još malo više drskosti i čvršćih udaraca.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Sučić zna, to se vidi iz svakog dodira.
  • Ludovic IX
    5.1k
    4adyw37ylaltwded.jpg


    Utakmica se gledala i u MSI Chicago.
  • xyz
    840
    Bez obzira na pobjedu, ovo danas nije bilo dobro. Prva je utakmica i sve, ali ima tu dosta nedostataka koji će s vremenom isplivati i biti sve više i više uočljivi.
    Petković je opet pokazao kakav je igrač i njegovo potraživanje povećanja plaće je apsolutno realno. Čak je i malo tražio jer on je za ekipu nezamjenjiv. Zamijenio ga je Topić koji nije igrač ni za prvoligaški nogomet. Dečko jednostavno nema ništa i ne znam što Bišćan u njemu vidi. Na desnom krilu Špikić jednostavno nije taj i tu nam treba pojačanje. Nadam se da taj Japanac ima kvalitetu za biti prvotimac jer ako nema ćemo biti u problem. Na osmici Bulat igra na mahove, ali nekako ostavlja dojam da tu treba energičniji igrač. Ja bih tu Ljubičića, a na lijevog beka Perkovića, dok se ne dovede novi lijevi bek koji mora biti pojačanje, a to treba biti u ovom prijelaznom roku. Ostali standardno, uz izuzetak Baturine koji je ekstra klasa. E sada dolazimo do trenera. Znam da je početak sezone, ali ne vidi se ništa novoga u igri. Nakon izlaska Petkovića, naša igra nije postojala. Pali smo fizički već oko šezdesete minute, a on ne reagira do osamdeset i neke. Čačiću se spočitavalo da ne mijenja, a Bišćan radi potpuno isto. Očito je da ekipi fali širine i kvalitete te je vrijeme da se Šimić ozbiljno uhvati posla i da sljedeći tjedan budu barem dva-tri predstavljanja. Ako ne može osigurati da trener ima s kim igrati, neka posao prepusti nekome tko to može.
    P.S. Valjda Ivanušec nije ozbiljnije ozlijeđen jer nam se lose piše u suprotnom.
  • Dadox
    3
    Samo da ozljeda ne zaustavi Ivanušeca u petak…Zna li se što mu je?
  • Zagreb1992
    1.2k
    Što se tiče Topića dečko je tek prošle sezone počeo igrati seniorski nogomet ..Po meni idealna stvar je Drmića ostaviti i Topića dati na posudbu da dobije malo iskustva
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.