• Pop corn
    5.2k
    Ivanušec nam treba, prodao se Olmo ili ne. I volio bih jako vidjeti njih dvojicu zajedno na terenu...
  • Beowulf112
    301
    Samo da nije Coric .Eh sad jeli Lazar jos aktualan.
  • Morales7
    184
    Dinamo želi Antu, ali je problem odnos Mamić/Ćorić
    Ante ima ponudu iz Rusije i Španjolske
  • Neki tip
    19.4k
    Problem je odnos Ćorić - nogomet (pristup).

    Nadam se da će prihvatit ponudu iz Rusije, Španjolske.. :wink:
  • Dudu
    2.6k
    Tomić u emisiji Prva liga se raspricao da bi trebao Ivanusec donijeti kvalitetu i izboriti se za prvih 11 u Dinamu, pa trebalo bi bit pitanje trenutka kad ce potpisati..
  • Neki tip
    19.4k
    Olma zbilja nije/neće biti lako nadomjestiti, ali ako se za nekog nadam da bi to mogao, onda je to Ivanušec. Majer je dobar, ali oko njegovog voljnog momenta još imam malu zadršku, mada je sve bolji. Za Ivanušeca sam uvjeren da će biti dobar za Dinamo.
  • reziser
    6.4k
    ivanušec potpisao
    sve jučer dogovoreno :)

    Dinamo će Lokomotivi platiti ukupno tri milijuna eura, u nekoliko rata, a Lokosi imaju pravo i na određeni postotak prilikom Ivanušecova inozemnog transfera.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Dominiramo! :strong:

    još samo jedno krilo i zadnji vezni, i prodamo još Gojaka. I imamo momčad za prezimljavanje uz malo sreće :D
  • Neki tip
    19.4k
    A jeste se okomili na tog Gojaka.. :lol: bude mi žao dečka.
    Protiv Intera dobro odigrao, ne fali mu želje nikad, ne spada mi među one koji mi "ne bi usfalili". Jako je pao u formi, i to već duže vrijeme, slažem se, ali dobar je to veznjak, vidjet ćete da će i nakon Dinama imati dobru karijeru..
  • SAS1987
    13.5k
    Gojak previse davi loptu. Da se je brze rijesava bio bi puno koristniji igrac.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    da, ali netko je to jako dobro spomenuo mislim da onaj lik koji analizira igrače na youtubeu što se linka. Znači govorimo stalno da lik obavlja puno u obrani kao, pa ga zato nema u kreaciji, a lik je jedva prosječan u hnl-u što se tiče dobivanja duela, presjecanja lopti itd. A nije dovoljno dobar napadački da bi se to oprostilo. Lik je klasični amc tipa Andrijašević ili Caktaš koji se priključuje u završnicu,a kad tog nema je beskoristan praktički. Poštujem energiju njegovu i sve, ali se jednostavno ne uklapa :/ I daleko od toga da je loš, jednostavno nije za poziciju koju igra i jbg, nije do njega.
  • xavier
    11.1k
    Meni je prvom išao na živce u proljetnom dijelu prošle sezone kad se vidjelo da je ispao iz forme, ali treba ipak trunka objektivnosti. Sad ispada da je najgori igrač na svijetu što nije istina.
  • Hipo
    406
    Ne mogu vjerovat da je lazar stvarno opcija (spominje se "kapitalac")

    Uz dolazak ivanušeca znači da olmo kroz par dana odlazi (katastrofa)

    Spominju se i moguće posudbe u lokomotivu, lijepa priča.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    A za Lazara budemo još vidili, što se tiče odlaska Olma samo ću reć da je prema novinama prodan već 10 puta plus u istom članku su prodali i ostatak veznog reda...

    A ovo posudbe ne želim komentirat
  • Jaki
    100
    Ajde napokon je došao Ivanušec,dolazi jos jedan kapitalac Bjelica je izjavio da ce doc jos jedan igrac u ofenzivnom dijelu ili krilo ili spica mislim da je krilo mozda Lazar Marković ali vidjet cemo i da je u igri i jedan zadnji vezni i mislim da nam zadnji vezni itekako treba jos jedan.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.