• Infinity
    15.3k
    Taj dio sam obrisao. Slikovito sam napisao da ne vidim drugi dio vage.


    Bulat, Nevistic, Emreli i Bockaj.

    Bulat je mladi talent.

    Nevistica ti mozes ne priznavati, ali mi smo svi u tom trenutku ocekivali prodaju Livakovica. Zagorac je kikser, nikad nije bio razina Dinama. Zamjena top i nista vise.

    Dolazak Bockaja se ovdje itekako pozdravio. U tom trenutku najbolji lijevi bek lige, a nama jako deficitna pozicija.

    Od Emrelija se puno ocekivalo, mnogi su govorili da ce odmah biti pojacanje.

    Najbolje od svega je to sto se sva cetvorica jos uvijek stignu pokazati pojacanjem. Majer je po dolasku igrao koliko i Bulat. Livakovic je po dolasku poslan na posudbu, a sezonu kasnije zapoceo kao rezerva Semperu. Vjerojatno bi i za njih tad rekao da su promasaji.
  • OsamŠest
    2.6k

    Već sad bi mu dao veći broj HNL utakmica, al ajde. Iduće sezone će bit u najužoj konkurenciji kod nas. 100%

    Možda i dovođenje nekog od dvojca Kačavenda/Stojković ide prema uspješnom dogovoru.
  • Orc123
    5.2k
    Cemu opce raspravljati....neki potezi su bili losi, neki dobri....slazem se da bilo promasaja i to puno, ali bilo je i odlicnih kupovina ala Jakic, Majer, Ivanusec itd....to da se preplacivalo to je svima jasno i da ta praksa se trebala zaustaviti je isto svima jasno. Nismo krava muzara za ostale u hnl....Maxim je odlican primjer za dovođenje jeftino a ja mislim da ce biti dobar.....potencijali iz hnl za realne cijene plus isto takvi iz vana plus neki kapitalci uz pravilan skauting....
  • emilperska
    3.2k

    Pricamo o efektu vecem od 20 mil EUR u negativnom smislu kroz 3,5 godine.

    U meduvremenu je od ekipa koja je kupljena pa prodana uz zaradu jedino Jakic dosao u tom razdoblju. Majer je dosao prije. Gvardiol, Franjic, Sunka i Moro (cije pare od transfere vjv nismo ni vdjeli) su djeca naseg kluba koja nisu bila predmetom kupnje.
  • Infinity
    15.3k
    Nisi bili predmet kupnje, ali su bili predmet ulaganja. Isto tako uzmi u obzir da je Dinamo i ranije uglavnom zaradjivao veci novac od akademije, a ne kupoprodajom.

    Dosao je Jakic, Misic, Ristovski, Ljubicic, Drmic, Sutalo, Lauritsen...

    Zasto Sutala nisi spomenuo? 4 milijuna smo dali, nije igrao skoro pa nista. Ili si bio svjestan da ce ti pet ljudi napisati da je transfer tada imao smisla?

    Zasto Ristovski, Lauritsen, Drmic i Misic nisu plus? Doprinijeli su igracki. Zar su se morali prodati da bi mi zaradili? Bit ce da su Petkovic i Livakovic isto promasaji, jer nismo na njima nista zaradili.
  • Dautbegović1
    92
    Kad pročitam da se za Livakovića nudi 6M,a mi bi kao pristali na 8+bonusu dođe mi muka.
  • emilperska
    3.2k

    Opce nije stvar u zaradi nigdje to nisam rekao..

    Cime su ovi igraci na koje je potroseno 20+ mil EUR, doprinijeli rezultatu ili jacanju ekipe.

    Boska nisam spomenuo jer je covjek s 23 god postao invalid i maltene je upitno u kojem smjeru ce ta karijara ic.

    Ja sam pisao samo iz cega je nastalo 20 mil EUR gubitka, odnosno otislo u bezdan. Sta bi trebao svih 50 igraca sta je proslo kroz klub analizirati. Pa da smo imali jos 5 ovakvih promasaja za tu sumu novaca, bili bi rang jogurta i veselili se eventualnom prolasku u play off Europa lige.
  • og1986
    2.9k
    Živković posudba u lokomotivu...

    Bez riječi.
  • blue heart 72
    1.4k
    Vidim švicarski mediji spominju mogućnost da Drmić dođe u Basel. Ukoliko se taj deal ostvari s obzirom na financijsku situaciju Basela, najvjerojatnije ćemo i dalje plaćati dio Drmićeve plaće
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Kad pročitam da se za Livakovića nudi 6M,a mi bi kao pristali na 8+bonusu dođe mi muka.Dautbegović1
    Realno Livi je u zadnjoj godini ugovora i svi znamo da želi ići vani, već 2-3 sezone pokušava ali nije bilo pravih ponuda i na našu srecu ostao je. Ima klauzulu 10 milijuna i samo glup klub bi odmah dao 10 i uzeo ga, prvo se ponudi 6 pa se nađe negdje na 8. U zadnjoj godini ugovora je igrač minimalno 50 posto jeftiniji jer za par mjeseci već može za 0 eura dogovoriti transfer u novi klub. Tako da pametno bi ga bilo prodati za 8 jer će nam svakako otići do iduće sezone, a bolje uzeti 8 nego 0. Za 8 milijuna možemo kupiti okej golmana za jednu sezonu i jedno bas pravo pojačanje
  • Patrik11
    120
    prema pisanjima iz azerbejdžana girona želi emrelija a dinamo trazi 2,5 miliona
  • Infinity
    15.3k
    Sta bi trebao svih 50 igraca sta je proslo kroz klub analizirati. Pemilperska

    Upravo to. Ne mozes izdvajati. To je kao da kazes da se dogodio Burton, Teuto, Danicic, a zanemaris dovodjenje Olma.

    Ne postoji nogometni klub koji je pogodio sa svakim igracem, pa tako nece pogoditi ni Dinamo. Cilj je da kad se sve sabere i oduzme da se bude u plusu, kako igrackom tako i financijskom.

    Sad su svi odusevljeni Belinhom, sta cemo ako sutra ne postane igrac? Ne mozes racunati ja jednog, moras ih dovesti vise kako bi povecao sanse za pogotkom. Nije ni Baturina slucajno u Dinamu, dosao je iz Splita. Mozemo se hvaliti da je nas produkt, al nekad ga je netko morao prepoznati. Mozda je u ove tri godine doveden netko tko je bolji i od Baturine, ali trenutno ima 15 godina pa i ne znamo.

    Ne mozes uzimati u racunicu period od tri godine i ne mozes izdvajati. Mozes tako sloziti racunicu i za klubove koji su u te tri godine uzeli Ligu prvaka, a po tebi su losi. Naravno da su imali losih poteza, al ne mozes samo to mjeriti i samo to osudjivati.
  • emilperska
    3.2k


    Za klub ranga Dinama, abnormalno je puno da 20+ mil EUR spržilo na igrače koji nisu donijeli skoro ništa. Zato smatram da mogu ovo uzimati. Moja kalkulacija je da smo unazad 3,5 godine spržili godišnji jogurtov budžet na igrače koji doslovce nisu napravili ništa u Dinamu. Ni igrački niti financijski niti su neki legacy ostavili da ćemo plakat za njima..
  • Nino Bule
    11.6k
    prema pisanjima iz azerbejdžana girona želi emrelija a dinamo trazi 2,5 milionaPatrik11

    Odma znas da su gluposti, konyaspor je imao opciju otkupa za 1 mil eura, a tamo je odigro 9 utakmica i nije zadovoljio, da netko dođe s miljom eura po emrelija on bi letio za 2 sata
  • Mlađi referent
    10.8k
    Možda se nađemo na pola pa mu raskinemo ugovor da ga se riješimo s plaće. :joke:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.