• Ivdzo11
    8.7k
    hrvatski prvak ima pravo na 10% od idućeg Brozovićevog transfera, što znači da mu pripada 2.3 milijuna eura. Ima pravo i na dio takozvane FIFA-ine naknade za solidarnost u iznosu od oko 560 tisuća eura, pa će od ovog transfera ukupno zaraditi 2.86 milijuna eura.
  • Orc123
    14.2k
    Znaci od Kove i Broza 3,5 mil eura...pa lijepo
  • deda
    42.1k
    Ne možemo teoretski imat više od 460 po osnovi fonda solidarnosti, po meni bliže 350 tisuća.
  • The Undertaker
    9.3k
    Po meni negdje oko 25% što je tu negdje. HD bi trebao imati 50%. Tamo je vjerovatno vatromet.
  • emilperska
    12.8k

Nekad davno sam radio neko savjetovanje za Dragovoljac. Tamo se svaki prijelazni rok plesalo oko vatre da ce se Brozovic prodat u Kinu, United za 50 mil EUR. Evo maltene 7-8 godina poslije su docekali svoj trenutak :lol:
  • The Undertaker
    9.3k
    Taman će im doteć da vrate dugove i pokose travu iza tribina.
  • Orc123
    14.2k

Cek kolko ce dobiti na kraju oni?
  • emilperska
    12.8k
    Ne znam tocno, ali mislim da imaju pravo na najveci dio naknade za razvoj. A posto im je budzet 2-3 mil HRK u 2.HNL, ovo im je dobitak na lotu
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Vidim da je Đurasek stavio na instagram da više nije igrač Shakhtara. Čini mi se da je raskid ugovora
    Bi li ga vi htjeli vidjeti ovdje opet?
  • marcio amoroso
    47.7k

Đurasek bi po kvalitetu mogao biti peti ili šesti vezni igrač u Dinamu. Mislim da će se to mjesto popuniti sa Krdžalićem ili Vrbančićem.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ne bih ja stavio ruku u vatru da nije bolji od Bulata. Mislim da bi nam dobro došao kao četvrti vezni, a možda se čak moze i izboriti za prvih 11
  • deda
    42.1k
    HD bi trebao dobiti oko 2,5-2,75% od transfera dakle oko 570-630 tisuća eura.
  • Orc123
    14.2k

Uu bome ce se vrtit odojci za vikend heh...fin novac za njih...
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ako je istina sve što se priča, znači u par dana bi mogli zaraditi:

- Kovačić naknada za razvoj: 0,6 milijuna
    - Brozović 10 posto od transfera je 2,3 milijuna
    - Drmić ako ima ponudu sa istoka to je 1,2 milijuna manje troškova
    - Gvardiol ako ode za 100 milijuna to je novih 15 milijuna

Ukupno: 19 milijuna eura u par dana (tu su još Olmo i Majer od kojih čekamo 20 posto transfera).

Tokom prošle sezone su se prodali Franjić za 7,5 milijuna, Oršić za 5,7 milijuna, Lauritsen za 2,5 milijuna, Ademi za 1 milijun, Gojak za 1 milijun, Andrić za 1 milijun. Ukupno = 18,7 milijuna
    Igrala se liga prvaka i tamo se zaradilo 25 milijuna eura.

Na pojačanja prošle sezone se potrošilo 9 milijuna eura (B.Šutalo, Ljubičić, Perković).

Dakle od Kovačića, Brozovića, Drmića, Gvardiola dolazi 19 milijuna.
    Prošle sezone zarada od transfera 18,7 milijuna.
    Zarada od Europe 25 milijuna.
    UKUPNO: 62,7 milijuna

Troškovi na transfere prošle godine: 9 milijuna.
    Troškovi na transfere ove godine: Bernauer 1,2 milijuna.
    UKUPNO 11,2 milijuna

PUNI SMO KO BROD!
  • Patak
    3.5k
    O kakvom onda rezanju budžeta novinari naklapaju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.