• Droljo
    23.4k
    Pa tu je i po oršiću krenula pljuvačina, strašno. Kao rađe biram ivanušeca, nije u formi, nemremo ga čekat. Kak ga nemremo čekat? Pa imamo ivanušeca. Nadam se da ne ali razum govori da oršićevi golovi budu falili jako u europi. Pola godine ga nema i već je izdajica bla bla. Ne znamo 1% što se tu dešavalo oko transfera u tursku. Veli lik 'još si veću plaću traži u turskoj' :lol: šta je trebao ić tamo iz ljubavi. Daj se smirite. Sudili bumo za mjesec dva. Ionako nemremo niš po tom pitanju. Ajmo vjerovati ekipi koja je u klubu.
    Frigan apsolutno za! Jel bude došel bumo videli
  • Oluja
    5.8k
    Jedva cekam da zavrsi prijelazni rok
  • Mr Anderson
    15.6k
    Izgleda da je i ovdje krenula shizofrenija oko prijelaznog roka ko i na Sportnetu. Ili su to isti likovi, samo pod drugim imenima? Činjenica je da mediji nemaju puno informacija pa neki misle da se ništa ne radi. Frigan je najeksponiraniji u medijima, ali ako nikog ne prodamo on i nije prioritet. Vjerujem da se više gledaju druge pozicije. Za Francuza nitko ništa nije pisao dok nije došao u Zagreb. Vjerojatno i Bišćan želi vidjeti neke igrače kako se ponašaju, npr Bočkaja.
  • Ludovic IX
    10.2k
    misli da se gleda i prema leipzigu i dal će gvardijol bit prodan. ako da, nemamo pritisak prodaje uopće..
  • Mali Zeus
    20k
    Prema mojim info ništa od Bakrara, info je od osobe bliske klubu.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Mislim da je taj Bakrar samo rezervna opcija. Da su sto posto sigurni u njega išli bi odmah na otkup.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ono kaj mene zanima je otkud sad ta priča da nemamo novaca? Zar se nisu lešinarili međusobno upravo zbog toga?
  • Jurki
    20.9k
    moraju novinari nekaj pisati.
    Vidis da se senzacionalisticki i katastroficni clanci štancaju skoro pa na dnevnoj bazi.
  • Droljo
    23.4k
    To je razlika između jednog gazde koji krade ali malo i nama dade i ovoga sad šta imamo. Zamislite da smradu istra sjebe bakrara. Talijansko-španjolski zločinci bi letili iz lige sve da su i deveti :snicker:
  • Mr Anderson
    15.6k

Kakav jedan gazda? Čega je Mamić gazda ako smo udruga? Nije dugo trebalo da se počne plakati za njim.
  • Mali Zeus
    20k
    To je razlika između jednog gazde koji krade ali malo i nama dade i ovoga sad šta imamo. Zamislite da smradu istra sjebe bakrara. Talijansko-španjolski zločinci bi letili iz lige sve da su i deveti :snicker:Droljo

Divota od objave.
  • NB86
    17.4k
    Svasta tipkovnica trpi
  • Mlađi referent
    14.9k
    Čovjek se zajebava
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ak se zajebava, onda OK. Otkud da znam više tko se zajebava, a tko misli ozbiljno.
  • Armagedon13
    959
    Zanimljivo je da "baš ove godine" nema para,sve je ošlo u kur.. i da to Lesički piše kako "veliki Dinamova"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.