• Orc123
    5.1k
    Po meni se trebao zauzeti jasan stav prema Stefulju, Istra ili tribina, pa kako ti bolje odgovara. I tako bi placali dio njegove placa ukoliko bi isao u Istru....treba poceti cistiti tu kvantitetu koju imamo u ekipi i pocet rjesavati kriticne pozicije a to nije napadac, bar jos ne. Iako je zabrinjavajuce da nam zadnja dva dogovorena transfera propadnu pred lijecnicki jer za Bakrara pouzdano znam da je imao veliku zelju ic u Dinamo i da je lijecnicki trebao biti sutra.
  • maddaddam
    2.9k
    Po meni se trebao zauzeti jasan stav prema Stefulju, Istra ili tribina...Orc123

    Al' bi ga zajeb'o.
  • NitkoBitan
    11.9k
    Po meni se trebao zauzeti jasan stav prema Stefulju, Istra ili tribina, pa kako ti bolje odgovara.Orc123

    Hahah evo kolega prije mene napisao. Njemu tribina odgovara! Obrce 200k godisnje, ladenje jaja i teleci osmijeh. U buduce ugovore obavezno stavit da nema odbijanja posudba, raskide jeftinije od iznosa preostalih placa itd. Mi kao klub postajemo taoci ovakvih da ne kazem kaj.
  • Nogo
    1.3k
    Bakrar je trebao doći ko zamjena u napadu, a Frigan na krilo za početak. Ima tu previše igrača i traže se klubovi još za njih par.
    Nije to samo do Štefulja, Štefulj će na drugu posudbu (najvjerojatnije). Istrani ne žele juniore nego nekoga od Štefulja, Marina, Ćuzu...
  • flexXy
    1.9k
    Strasno koji komentari, pol vas kao da slusam zlo u najgorim danima. Od kud znate sta se nudilo Stefulju kao opcija za dalje pa da a priori napadate covjeka. Opcenito je posao di saljes 3 igraca na posudbu za nekog smijesan jer si mijesas tolko vanjskih faktora da mora propast.
  • Armagedon13
    958
    Nećemo sad kukat za Ercegovom rezervom,mene samo strah da Dario nije izgubio "teku"
  • deda
    27.7k
    Netko je već danas napisao na drugoj temi. Daj malo razbistrite glave, popijte nešto, prošećite, ovo stvarno postaje mučno. Daniel Štefulj je igrač Dinama. Govorite o njemu na osnovu neprovjerenih članaka i informacija kao o Ratku Mladiću. Daj se skulirajte.
  • IstinaZaDinamo
    1.3k
    Pa kaze:

    "Kako doznajemo, Bjelanović na stolu ima ponudu španjolskog Alavesa od dva milijuna eura, pa bi Alžirac na koncu mogao završiti u La Ligi!"

    Ha ha ha, dizu cijenu tako sto im klub istog vlasnika/grupacije nudi 2 milijuna :rofl:
  • Mlađi referent
    10.4k


    Zakaj bi itko tako prozirno dizao cijenu? Možda jednostavno imaju nekakve interne poslove i bok
  • Eduardo
    17.4k
    Štefulj ima 23 godine i 1,440 minuta nogometa u zadnje dvije sezone. Ova sezona mu je valjda zadnji vlak za neki igrački iskorak. Bude on išao negdje, samo je pitanje gdje i na koji način.

    U pitanju je transfer koji bi podigao tenzije između Demona i Armade. Osuđujete čovjeka bez veze, a on samo ne želi u susjedskog rivala s Drosine. Preveliki je to pritisak na njegova pleća.
  • Droljo
    4.8k
    Sjećam se i starog štefulja. Isto je odigrao par utakmica u dinamu na beku. Nije ovo prvi put... :snicker:
  • San Lorenzo
    11.2k
    Naši transferi zadnje tri godine
    2n5x0v9xyacwhlt6.gif
  • Krizy
    35.7k
    Bakrar je rijesenOrc123

    Kad će?
  • Eduardo
    17.4k
    dobro sad, nije da bi zbog toga trebali opet krenuti u obračune s Orcom. Bar zbog ovoga pustite čovjeka da diše. Veliki broj nas je mislio da je stvar gotova.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Drago mi je da ništa od posla i da naši juniori ne idu u Istru kod Karoglana.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.