• Armagedon13
    959
    Matteoni piše da smo "napali" na Bakrara i da je dogovor izgledan.Posudba bez obaveze kupnje 0,5+1,2M
  • marcio amoroso
    47.6k
    Petković
    Drmić
    Emreli
    Kulenović
    Topić
    Jurić
    Barišić

7 napadača pod ugovorom, a mi “napadamo” još jednog za kojeg se ne može sa sigurnošću reći da je bolji i od jednog od ovih 7 gore.
  • Jurki
    20.9k
    Bakrar, Frigan i jos treba 1 naci da igramo Livi na golu i 10 napadaca
  • Orc123
    14.1k
    Toliko smo navrli na te napadace, a u momcadi mi jedan l. Bek....mah
  • morales
    232
    svi u obranu svi u napad
  • puxigadjurdja
    2.6k
    Za sad je doveden stoper i ništa se o njemu nije znalo do dan prije potpisa. Napadač će nam trebati ako ništa zbog širine i dobro je da se radi i u tom smjeru (makar samo u medijima) ali dojma sam da nisu besposleni (dapače) po pitanju dovođenja igrača na deficitarnije pozicije bez obzira koliki mi ovdje kukali.
  • Infinity
    20.7k
    Sve i da ostanemo bez Petkovica, i dalje imamo Drmica koji je u spicu bolje rjesenje nego npr. Menalo i Spikic na desnom krilo.

Spic nam je najmanje potreban, pogotovo spic koji ne garantuje nista. Dovodjenje Bakrara mi nema smisla.
  • IstokKa96
    882
    Od ovih 7 nabrojanih, sezonu 24./25. bi mogla zapoceti dvojica, eventualno trojica i to najmladji medju njima (topic i barisic).
  • Patak
    3.5k
    Tu na forumu imamo ograničene informacije, pa se rasprave svode na nagađanja. Tko zna koje su karte na stolu upravi, koji igrači žele otići, koji nisu zadovoljili trenera, tko nudi igrače i po kojim uvjetima, itd...Meni su te rasprave zabavne, i ne opterećujem se previše oko tih dolazaka/odlazaka...
  • Orc123
    14.1k

Cek to u tiskanom izdanju ili?
  • morales
    232
    badelj,despodov,lijevi bek svi ostanu bomba ekipa
  • Orc123
    14.1k
    Ocito da netko od napadaca ide, ali dok nije otisao cemu forsanje sa špicama? Kad si deficitaran na krilnim pozicijama, u vezi, bek je najkriticnije ti bas forsiras sa napadacem....nema mi logike ali ajde...kako god...ocito ga Biscan iz nekog razloga jako zeli. Daleko od toga da je los napadac ali po meni su se prioritetno trebale rjesavatibdruge pozicije.
  • Infinity
    20.7k
    cemu forsanje sa špicama?Orc123

Spica forsiraju novinari. Trebamo uzeti u obzir da novinari pisu napamet i onda to komentirati bez sudjenja upravi.

Mozda se i radi s nekim krilima ili bekovima vise nego s Bakrarom recimo, ali to novinari ne znaju. Ne znaju, jer se mozda radi s nekim ozbiljnim klubom, a ne s nekim nasim iz kojeg novinari dobiju informacije od ekonoma, cistacice i slicnih zaposlenika, jer se direktor odmah pohvalio svima da je u kontaktu s Dinamom.

S obzirom koliko prica o Bakraru traje, od toga vjerojatno nece biti nista. Isto tako se razvlacio Vipotnik i Frigan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.