• Efes Pilsen
    6.8k
    Hvala svima na odgovoru. Ja bicikl koristim iskljucivo u rekreativne svrhe. Nakon sto su mi prvi ovdje maznuli iz zgrade vise ni ne pomisljam ici u neku nabavku, na posao itd. Znaci vikendom ili ljeti poslije posla ubijem 2-3-4 sata. Ima solidnih ruta za odvozit, ali do njih treba doci :sweat: znaci kvaliteta ceste je na mnogim dijelovima upitna i ako uzmem 'specku' me brinu gume i ponasanje po rupama. Sad ima dosta tih gravel bicikala s jacim gumama, a navodno boljim performansama od MTB. Nekako mi se to cini kao zlatna sredina, ali niko u okolici nije jos uzimao taj gravel tako da ono.. :rofl:
  • puxigadjurdja
    1.4k
    1krprbfm7zxuptoq.jpg
    prekrasan je osjećaj kada nakon ubitačnog radnog dana (zbog lokacije nisam u mogućnosti vozit na posao) sjedneš na bajs i điraš gradom, otkriješ novi kutak, novi mali parkić između zgrada, uznojan popiješ pivu na terasi kafića, osjetiš miris lipa kad se na večer vraćaš prema doma. Meni nezamjenjivo. Plus je i zdravo.
    Evo i fotka kod stepenica na Bundeku.
  • SAS1987
    13.3k
    pokosi travu :lol:
  • Neki tip
    19k
    pokosi travu :lol:SAS1987

    Pa da Ljubavnica Zemlja plače!? (nije više Majka, jer ne smijemo koristiti njezine resurse ovako, nego je ljubiti i milovati, kaže jedan nedavni performans seksa s biljkama u parku)
  • puxigadjurdja
    1.4k

    usluga je redovno plaćena kroz prirez i račune Čistoći ili kome već, ali nije, kako je vidljivo na fotografiji, izvršena. Ali eto, Tomica obećava stadion za 20m, valjda će tamo trava bit urednija.
  • Mlađi referent
    10.4k
    Pa da Ljubavnica Zemlja plače!?Neki tip

    Oprosti, zašto ti zaključuješ da je Zemlja žensko? Možda se ona identificira kao nebinarna?
  • SAS1987
    13.3k
    najprije stadion nakon toga košnja trave :cool:
  • Neki tip
    19k
    Oprosti, zašto ti zaključuješ da je Zemlja žensko? Možda se ona identificira kao nebinarna?Mlađi referent

    U pravu si. Zato što sam seljak iz Dubrave, tek učim poštovati sve oblike rodne identifikacije bambusa i kupusa.
  • Krizy
    35.4k
    kaže jedan nedavni performans seksa s biljkama u parku)Neki tip

    Treba ga optužiti za silovanje, udarit kontru današnjim bolesnicima :vomit:
  • Krizy
    35.4k
    A nisam znao, isprike "ljudima" :rofl:
    Vidiš, ima i većih seljaka od tebe :lol:
  • Efes Pilsen
    6.8k
    dakle, uzeo sam specku.. oprostila mi je prvu rupu nizbrdo, ali na drugoj mi je uzela straznju gumu :lol: namucio sam se poprilicno da je zamjenim, al sam negdje sjebo :lol:
    Vanjska Bontanger 700x32, unutarnja Dechatlon 700x32.. moguce da ne pasu, a moguce i da je do mene. Uglavnom, na dijelovima ima prostora izmedu gume i tocka
    20230829-165310.jpg

    Pokusao sam je ispuhat skroz pa namjestat, provjerio 10 puta, al nisam skuzio di je problem.. imas li ti iskustva s ovim?
  • GZomanid
    572

    Mora sve pasati. Pada mi jedino na pamet da nisi od udarca iskrivio korač? Probaj ga zavrtiti u prazno pa pogledaj kako se kreće.. Iz ove slike ne vidim na kaj misliš ali generalno ti pašu sve unutarnje gume od 700x25 do 700x45, tak da nije do kompatibilnosti.
    Pripazi na pumpanje guma, usvoji si naviku da prije svake vožnje provjeriš i napumpaš gumu, to ti je najbolja prevencija od bušenja. Ja znam naletit na rupetine prilikom spuštanja sa Sljemena (i to pri 50+ km/h) i nikad ne bušim gume..
  • Efes Pilsen
    6.8k
    znaci da sam baksuz :lol: doslovno druga voznja otkako sam ga kupio.
    Ovaj dio izmedu...
    20230829-165310-2.jpg
    Vidi se na slici da ima prostora izmedu gume i kotaca. Na jednom dijelu pravilno sjedi skroz uz rub, a na drugom je ovako kao na slici..
  • GZomanid
    572
    Na kolko bara ti je napumpana guma?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.