• Mali Zeus
    9.8k
    Prijelazni rok traje 82 dana, što znači da Dinamo vjerojatno u bar 75 dana neće potpisati nikoga :razz:Krizy

    Uf, to ne bi bilo dobro.
  • Krizy
    36.6k
    :lol:
  • Ivdzo11
    3k
    Naime, Slovenci pišu, pozivajući se na francuske izvore, da je Maribor vrlo blizu dogovora s francuskim Metzom i da je prihvaćena ponuda od 1,5 milijuna eura!? Što je čudno, s obzirom da je Dinamo svojedobno ponudio preko dva milijuna, a Maribor ponudu odbio

    Bravo za nasu Upravu... Jos jedan +... Sto nisu pristali na ucjenjivanje Maribora... Nek sad ide za sicu tamo koliko i vrijedi
  • xyz
    840


    Pa lijepo je rekao direktor Maribora da za Dinamo idu posebni uvjeti...
  • Infinity
    15.3k
    Volio bih da se ovo dogodi iz jos jednog razloga. To znaci da Mikautadze sigurno odlazi. Zanima me koliko ce Metz dobiti love za njega. On je vjerojatno najbolji igrac druge lige u Francuskoj, ima 22 godine i potencijal da napravi nesto vise. Nama je Francuska postala ozbiljno trziste, pa bi volio znati koliko bi ovakvi igraci mogli kostati i da li bi mozda mogli nekad dovesti nekoga barem priblizne reputacije. Dobro, dovesti tesko, jer ce sigurno biti navala klubova iz jacih liga, ali barem da smo u mogucnosti platiti ga, pa se nekad nekome mozda bude igrala Liga prvaka :grin:
  • Ivdzo11
    3k
    bojim se da je on prevelika riba trenutno za nas... 22 godine, trpa ko na traci jedino da udemo u lp pa se nesto proba, za njega bi se isplatilo dati 5-6 milja, ako je uopce to dovoljno.... 23 gola 8 asistencija u 36 utakmica
  • Jurki
    8.8k
    Maribor vrlo blizu dogovora s francuskim Metzom i da je prihvaćena ponuda od 1,5Ivdzo11

    Evo opet razloga za katastroficne clanke.. ajmo Olivari zaradi dnevnicu…
    Edit: ocito jedna sapunica manje.. jos da Misko ftopi Frigana za kutiju cigareta..
  • emilperska
    3.2k


    Ako i maknemo rikverc kombinacije radi bivših dealova iz naše Tijuane, može se reći da Dinamo klubovima iz regije plaća dodatnu premiju na transfer kao svojedobno pa maltene i danas Premiership. Bilo je dosta istraživanja od 2012. da kad engleski klubovi kupuju nekog iz ostatka liga petice da plaćaju barem 20% veću cijenu od klubova koji nisu iz engleske.

    Ista stvar se dešava nama s HNLom/regijom samo što bih rekao da se radi o 50% dodatne marže, a ne 20%.

    Ako pogledamo transfere Cokaja, Lacike, sada Vipotnika i Frigana, ponude za Kacavendu (kojih nema jer se radi o Pjaci v2 s tim koljenom), cijele plejade igrača koji iz Rijeku idu za 300k-500k u Tursku ili Nizozemsku, izlaznim transferima Gorice prema bilo komea itd.

    Mogu reć da sam kao rijetko do sad ponosan na našu upravu koja je stala na kraj HNL lihvarima i bleferima i rekla dosta reketarenju Dinama..
  • emilperska
    3.2k
    Bulat, Bočkaj, Štefulj, Čabraja, Tolić, Deni Jurić su nas u totalu bez plaća izašli skoro 10 milijuna EUR. Svatko od vas tko zagovara da Stojkovića i Kačavendu treba platit zajedno 6 milja ili samo Frigana 6 milja ili je agent Međugorja ili ima interes u punjenju budžeta Gorice i Lokomotive.
  • Infinity
    15.3k
    Ma nemoguce ga je dovesti. Metz je usao u prvu ligu, zeli ga i Burnley koji je isto tako usao u prvu ligu.

    Njegova cijena ce biti neka gornja granica za igrace druge Francuske lige i zato me zanima koliko ce kostati. Moci cemo napadace porediti s njim i racunati koliko je realno da dodje. To nam je omiljeno :rofl:
  • LovroZG
    1.3k
    Agenti Međugorja su ulupali 10M € u skupinu od 6 igrača iz koje su jedino Bulat i Tolić imali smisla, a ni od njih nema neke koristi. Ne vidim kak je ovo argument za jeftino plaćanje. Skuplje su nas došli Pjaca i Rog pa nismo popušili, al takve igrače treba prepoznat i platit, a ne bit cicija.
  • Dautbegović1
    92
    Po Indexu Janković ostaje u Rijeci uz klauzulu otkupa od 2M.Ako je tako onda je dolazak Frigan vrlo izgledan
  • Sajla
    3.5k
    svi u HNL/regiji imaju stav "daj mi, znam da imaš" jer su gamad. kao, nećemo jeftino pojačavati konkurenciju - ako smo konkurencija, onda ti fino izađi u Europu pa nešto tamo zaradi, a nemoj ispadat od jazavaca. ovako ako Dinamo zaradi 30 milja onda njihov igrač košta 3 mil, a ako danas-sutra zaradimo 60 onda nećemo moći kupiti dvojicu takvih nego bi isti igrač koštao 6mil. ma nemoj... treba im pokazati zube. naravno da je i nama u interesu da liga bude jača i da drugi klubovi proizvode igrače, ali ne preko naše grbače ;)
  • Jurki
    8.8k
    Skuplje su nas došli Pjaca i Rog pa nismo popušili, al takve igrače treba prepoznat i platit, a ne bit cicijaLovroZG

    Tocno nismo popusili.. međutim da u trenutku dolaska u Dinamo ti igraci nisu vrijedili te novce po ni jednom parametru.
    Ocito je ok da mi moramo dati avione i kamione, a u inozemstvo iz tih klubova igraci idu za kutiju cigareta.
    Ko da se ne mogu vani naci kvalitetni igraci za ok cijenu.
    Bome je bilo dosta reketarenja Dinama.
  • LovroZG
    1.3k
    Možda ja neš ne razumijem u svijetu biznisa, al kod licitiranja, pobjednik je onaj ko nudi najviše, a ne manje. A ak je cijena postavljena previsoko, neko će kasnije platit manje (ili možda i više ak igrač u međuvremenu napreduje).
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.