• Oluja
    3.8k
    Za masu bivsih igraca Dinama bi se moglo reci da im je to bila samo stepenica u karijeri ali za Olma sam siguran da je Dinamo ipak puno vise. To ne znaci da ce se ikad vratiti ali je on za mene veci dinamovac od mnogih drugih.
  • 3 kornera
    26
    Na kraju krajeva i da je Olmu Dinamo bio samo uzlazna stepenica decko pokazuje postovanje prema Klubu i Navijacima tako i samoj državi. Za razliku od Brekala kojeg pozivate nazad a decko javno priznaje da se nada kraju dominaciji Dinama.
  • NitkoBitan
    13.3k
    Bas dinamovski :lol:

    “Sad je to već gotovo sigurno. Dani Olmo neće potpisati novi ugovor s Dinamom! To smo jučer saznali od klupskih izvora, ali i s Olmove strane. Ponuda od 1,5 milijuna eura godišnje u ugovoru na pet godina nije privukla Olma, makar na prvi pogled zaista izgleda nevjerojatno da se mladi Španjolac nije želio osigurati i već sad riješiti egzistenciju. No, očito postoje razlozi zbog kojih ne želi potpisati, vjerojatno njegova strana drži da bi ga Dinamu u slučaju potpisivanja dugogodišnjeg ugovora ‘vezao lancima’ te da bi mogao stalno dizati transfernu odštetu”
  • Sajla
    3.9k
    Zar stvarno mislite da ima zelju vratit se...NitkoBitan

    da ima želju vratiti se sada ili uskoro - ne, naravno da ne mislim. sigurno da sad želi igrati za klub koji se bori za naslove u nekoj top ligi i za trofeje u Europi. i želim mu da u tome uspije. ali da me pitaju što mislim tko bi se prije vratio završiti karijeru u Dinamu, više bih šansi dao Olmu nego npr. Modriću ili Kovi.
  • OsamŠest
    2.7k

    Taj je veći Purger od većine domaćih. Njemu je Dinamo istinski u srcu jer mu je pomogao, pružio šansu da postane ovo što je danas.
    Dečko je odgajan u drugačijim okolnostima i na drugačiji način gdje se nešto cijeni i poštuje.

    On će ovdje završit svoj nogometni put..
  • IstinaZaDinamo
    1.5k


    On je dosao s planom koji je ispunio, i ako se i ne vrati meni a vjerujem i drugima nece smetati jer svojim ponasanjem nakon odlaska je pokazao tko je i sto je Dani Olmo.

    Inace, taj dio koji si zalijepio iz pera velikog D.O. i to za vrijeme velikog sportskog direktora, cuj 1.5 mil mu se nudila placa i nije htio, a da mozda nije bilo i rikverca u ponudi?
  • xavier
    11.3k
    Sjećam se vremena kad se čak i ovdje pisalo da ga "treba poslati na tribinu" ako ne potpiše novi ugovor.

    Dani je došao ovdje, pružio Dinamu neke sjajne trenutke i kad je bilo vrijeme, napravio idući korak u karijeri te klubu donio više nego lijepu odštetu. Nije mi jasno što mu tu netko ima zamjerati. Zašto bi potpisivao novi ugovor ako odlazi iz kluba? Ispoštovao je sve što je trebao, dao sve na terenu i nikad nije napravio ništa što ne bi bilo u redu. Da je bar svaki igrač takav...

    Hoće li se nekad u budućnosti vratiti? Možda hoće, možda neće, to nitko ne može znati jer nitko ne zna što budućnost nosi. Planovi su jedno, a život je drugo...ali ako za nekog vjerujem da ima volju nekad u budućnosti odigrati još koju sezonu u Maksimiru, onda je to upravo Olmo.
  • masacusec
    3.2k
    Dani Olmo je reprezentativni primjer stranca profesionalca kojemu se Dinamo istinski podvukao pod kožu, i onaj koji išta kaže protiv tog malog, je jednostavno budala!
  • vjeko1701
    6k
    Ja baš od svih bivših igrača smaram da za Olma postoji najveća mogućnost da se ovdje vrati odigrati barem koju sezonu prije kraja karijere. Drugi mi je Kova. Jednostavno nekako osjećaj.
  • marcio amoroso
    33.5k

    Puno će tu ovisiti o snazi momčadi i o infrastrukturi. Ako budemo na ovom nivou ili čak višem i budemo igrali na novom Maksu ili krcatoj Kranjči biti ćemo mnogima opcija.
  • vjeko1701
    6k
    Vidjet ce se. Mada sumnjam das će Kova dočekat novi Maksimir ko aktivan igrač xD U svakom slučaju, nadam se takvim slatkim brigama.
  • Kujtim Shalla
    2.3k
    Na indexu piše da je definitivno pripao angažman tunižanina iz clermonta, kao jači klubovi su se uključili u igru. Baš me interesuje kod koga će završiti da znamo na čemu smo i sa kim se možemo podrediti što se tiče transfera. Jednostavno, a price mi ponudili ovo ili ono padaju u vodu
  • marcio amoroso
    33.5k

    Ovo nažalost samo dokazuje koliko smo jadni.
    Igrač ima 28 godina i dolazi iz lošeg francuskog kluba i nemaš financijsku moć da ga dovedeš.
  • IstinaZaDinamo
    1.5k
    Pa da imamo neke prihode osim transfera i uefe (ponajprije LP) mozda bi se i mogli isprsiti. Lako je tipa Bruggeu dati par milijuna za igraca + placa kada od tv prava, sponzora itd dobije svotu koju mi mozemo samo sanjati. I opet pored svega toga, da sutra igramo s njima bili bi favoriti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions