• Rex Ramae
    2.3k
    Nezaboravan produženi plavi vikend!

    Ponos mog Zagreba grada...

    Emocija.
  • agramZ
    2.3k
    druga najveca zelja u vezi dinama mi se s ovim ispunila.. :heart:
  • Nino Bule
    11.3k
    Kakva smo gospoda s ovim pljeskom, majko mila :love:bbb medimurje

    Nisu u zivotu dozivili ovakav pljesak
  • Brotnjo
    470
    Igrači slave sa navijačima a Đulvat sa strane i maše zastavom Capara, odmah mi dođe suza na oko.

    Po meni Piplici zlatna medalja za finale, brutala golman.

    Jedva cekam ligu prvaka i ako Bog da domaći teren ( kako li već to ide) , zanima me samo reakcija gostujućih igrača u ovom "plavom paklu"...
  • Navijač Dinama
    7.3k
    I može objašnjenje više ove fore sa bagerom ?Zagreb1992

    @Zambatine škude je prije 2-3 mjeseca rekao da (se) osjeća nešto veliko u zraku, i da ako osvojimo titulu da će na parket Dvojke uletit bagerom :smile:

    eto... valjda sutra dočekamo neočekivanu vijest u svim naslovima novina, kako je nepoznati pocinitelj u ulozi bageriste uletio u dvoranu. :snicker:
  • SAS1987
    13.2k
    e prije 2-3 mjeseca rekao da (se) osjeća nešto veliko u zraku, i da ako osvojimo titulu da će na parket Dvojke uletit bagerom :smile:Navijač Dinama

    @Zambatine škude, jel možeš umjestu u Dvojku sa bagerom na Maksimir? :lol:
  • marcio amoroso
    31.9k
    Trebati će vremena da se dojmovi slegnu i da mogu točno opisati šta sam doživio u ova dva posjeta Draženovom domu. Bolesno, brutalno, nemam riječi. Dečki su zaslužili naslov prvaka i svaka im čast na tome.

    Oni bubnjevi prije početka tekme su jebeni vrh. Peričev volej vrh, obrane Piplice vrh, borbenost vrh, ma sve jebeni doživljaj.

    Uvjeren sam da će ovo klubu dati veliki zamah i da će se tražiti karte više.
  • Nino Bule
    11.3k
    Iskreno koliko god da je atmosfera u ciboni paklena ja bi za ligu prvaka kandidirao arenu zagreb, mislim da ce se sigurno ispunit dobro a i tamo cemo mi grmjet, a bit ce manja patnja, jer ovo u drazenovom domu je nesnosna vrucina
  • dzg717
    925
    nikako Arena, to je flop
  • Mr Blue
    3.3k
    Sutra ćemo. Živjeli Dinamovci!!
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Ljudi moji šta je ovo bilo....
  • blackbully
    4.3k
    Oni bubnjevi prije početka tekme su jebeni vrh.marcio amoroso

    Ovo i ja komentiram već par utakmica, šteta što ne počnu još ranije. Ako netko zna iz koje pjesma ili filma je uzet ritam...
  • serbus
    3.4k
    Gdje početi dinamo se vratio u grad.
    Moja mala curka sad ima 4 godine pitala me jel može samom na tekmu. Rekao sam da može ako nauči "daj mi samo pobjede" cijeli tjedan je vježbala dok je gurala kolica mlađeg brata. Na Gorici sam umro držeći ju 110min na ramenima da danas imam upale mišića za koje nisam ni znao da još postoje. Ali taj osmjeh nemožeš kupiti i gušt kada je pjevala sa nama nosio bi ju još toliko. Također kao sudbina baš je ta pjesma otvorila tekmu.

    Danas je tata za svoj gušt bio tamo u Ciboni sa svojima i dočekao sve te godine sumnje u projekt koje su danas puknule kao balon od sapunice. Mi smo prvaci , iako sam samo bio član , te na pokojoj tekmi boreći se sam sa svojim demonima ovaj vikend sam doživio da me dinamo ponovo dotaknuo.

    Hvala velikom i malom d na tome. Vidimo se opet.

    ŠAMPIONI
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.