• Rex Ramae
    3.4k
    123.png

Čekamo nešto ovako...
  • xavier
    12.1k

Fener za Maksimir nudi svoj stadion plus 50 milja eura :cool:
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Nerealno, nije više Maksimir isti nakon ozljede... :rofl:
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    Nerealno, nije više Maksimir isti nakon ozljede.Dragon1Warrior123

Maksimir+Janković
  • Droljo
    18.5k
    jedino ako ide i janković
  • blue heart 72
    2.3k
    Opet se nešto mali Baturina spominje u kontekstu Arsenala. Mislim dečko je stvarno još mlad, ima ugovor još 5 godina i ako nema nekakve klauzule u ugovoru to bi se trebalo odmah zaštititi odštetnom klauzulom od najmanje 30 milijuna i gotovo. Pa ako vam je toliko stalo do njega, onda se i isprsite. Koliko englezi preplaćuju igrače sa Otoka, to nije normalno dok bi na drugim mjestima htjeli igrače za "sitniš". Nažalost imam osjećaj da smo Livija jučer posljednji puta gledali u našem dresu, dok si nekako mislim da bumo na kraju sa Petkom ipak našli načina da ga još malo "trpimo" tu kod nas. Po meni bi najveće pojačanje bilo ostanak Ivanušeca još najmanje jednu sezonu, kao i još bar dvije Baturine. Kaj se bu na kraju tu sve skuhalo, bumo vidli
  • Mali dioničar
    17.8k
    to bi se trebalo odmah zaštititi odštetnom klauzulom od najmanje 30 milijuna i gotovoblue heart 72

Pa otkupna klauzula ne štiti klub nego igrač zna koliko košta njegov odlazak.

Kad nema klauzule klub može tražiti koliko želi pa neka kupac razmisli. Sa klauzulom je kupac u prednosti.
  • Guinness
    2.9k
    Turci jašu dalje... Sad Baturinu sele u Galatasaray.Eduardo

Kako je krenulo do kraja tjedna će i Zona preseliti u Kasimpasu.
  • blue heart 72
    2.3k
    U principu si u pravu, ali ono kaj sam mislio reći sa spominjanjem odštetne klauzule je da je staviš na onu visinu gdje se neće bilo tko uopće sjetiti "mogli bi mi po igrača XY". Odštetnom klauzulom daješ do znanja i igraču i potencijalnim kupcima da ti taj igrač i nešto vrijedi.
  • xavier
    12.1k
    ako nema nekakve klauzule u ugovoru to bi se trebalo odmah zaštititi odštetnom klauzulom od najmanje 30 milijuna i gotovoblue heart 72

Kako ti je @Mali dioničar napisao, kako će se klub "zaštititi" odštetnom klauzulom?

Klub ako ne želi ne mora prodati igrača. Ako želi, onda se mora dogovoriti za cijenu koja odgovara i njemu i onom koji kupuje. Tako je kad nema klauzule.

Kad imaš klauzulu, onda si definirao gornju granicu gdje više nema pregovaranja jer ti tu više nemaš pravo glasa ako netko ponudi toliko. Znači to štiti igrača da mu ne možeš reći "ne ideš bez obzira koliko nude". No tranferi u pravilu idu ispod te klauzule.
  • Olmic
    5k
    Zelimo Bakrara iz Istre, Biscan ocjenio da je on taj prema SN
  • Mlađi referent
    13.4k

Pripisat ćemo to alkoholu od sinoć u redakciji SN-a
  • Olmic
    5k

A bumo vidjeli. Svasta ce se pisat slijedecih 3 mj
  • Keyser Soze
    14.8k
    Zašto? Meni je on baš zanimljiv igrač i mislim da bi kod nas bio odličan, uz to ima i potencijal za daljnju prodaju.
  • Armagedon13
    959
    Skuplji nego Perković ??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.