• Eduardo
    16.8k
    Neću previše dužit sa uvodom... Svi znamo koliko je ovo bitna utakmica i što nam treba. Bez sumnje smo bolja momčad, ali pojedini igrači se moraju probuditi i podići razinu svoje igre. Trebali smo, ali nažalost nismo to riješili u Zagrebu pa moramo stvari riješavati u susjedstvu. Uopće ne sumnjam u pozitivan ishod na kraju.

    Možda i posljednja utakmica našeg mr. Olmost Perfect u plavom dresu. Vamos Dani!
    1. Dalje prolazi? (37 votes)
        Ferencvárosi TC
        11%
        Dinamo - lakoćom i bez stresa
        32%
        Dinamo - nakon velike drame na onaj pravi dinamovski način
        57%
  • SAS1987
    13k
    Sa pristupom iz prve utakmice i nezalagnajem nekih igraca bit će jako zajebana utakmica.
  • Bosna86
    11.1k
    Strah me pomisliti sta ce biti ako ispadnemo... Necastivi je vec sjebao kemiju i na terenu i na tribini, a nije se ni zagrijao jos
  • Slepipap
    26
    Nezalaganje,necastivi,ovaj,onaj... nemojmo se lagati, igra nam je procitana a nismo napredovali niti u jednom segmentu nogometne igre u odnosu na proslu sezonu. Posebno bode u oci "izgradnja" napada iz obrane koja doslovno ne postoji. Nasa izgradnja napada iz obrane je odprilike "napucaj loptu gore na Petkovića/Gavranovića pa neka se oni hrvaju sa stoperima dok se netko od krila ne otvori". Trener i igraci su se sami doveli u situaciju da se mora drhtati uoci odlaska u Budimpeštu a planiralo se uci u LP. Ferencvaros je vjerojatno najslabiji klub koji smo mogli izvuci u ovoj fazi natjecanja i ovo se sada mora proci. Bez obzira na ocitu nervozu koja se da iscitati iz medija i jucerasnje predstave u Osijeku koja je bila poprilicno slaba. Puno je tu igraca van forme... Gavranović,Hajrović,Gojak,Kadzior a to je ipak previse za ozbiljan rezultat koji ocekujemo mi navijaci ali i uprava,igraci i strucni stozer.

    Nadam se da nam u Utorak krece ona prava sezona i da cemo konacno pokazati zube i IGRU.
  • SAS1987
    13k
    ... A po povratku u Budimpeštu, Rebrov je pogledao zagrebačku utakmicu i u analizi je izdvojio da je njegova momčad u razdoblju svoje najbolje igre, od 45. do 60. minute, kad je i zabila pogodak, imala posjed lopte čak 78 posto! To je oduševilo Ukrajinca...
  • SAS1987
    13k
    Mozda bi umjesto Hajrovica mogao igrati Olmo a u sredini Majer.
  • gh0c
    256
    Ako bi ispadanje bilo koračić prema novom prezimljavanju kroz grupe Kupa UEFA, potpisujem odmah.
  • Carrasco
    3.9k
    može i Majer komotno na krilo, odigrao odlično za u21 protiv Engleske.. a mogu se i njih dva izmjenivati, nece Mađari znat šta ih je snašlo
  • Slepipap
    26
    A može i Šitum na krilo sto me uopce ne bi iznenadilo.
    Kao protiv Viktorije u Češkoj.
    Ne kazem da bi to bilo dobro, niti da je to bilo dobro protiv Viktorije... ali ne bi me iznenadilo jer Bjelica jako cijeni Šituma.
  • SAS1987
    13k
    Samo nam jos ovo mamićevo govno treba. Nadam se da nece igrati i zbog ljudskih i zbog igrackih kvaliteta.
  • Carrasco
    3.9k
    šitum je dobar kad igra beka, kao krilo katastrofa
  • deda
    26.3k
    Meni su ovakve utakmice najlakše. Nemaš što razmišljati, nema kalkuliranja, kibidabi. Znaš da moraš pobijedit i udri Miško.
  • Majki2111
    2.5k
    Andrić i Moharami nisu u kadru, svi ostali jesu, čak i Zagorac.
  • Eduardo
    16.8k
    Zagi, napokon!

    Kreću Dilaver i KTC? Volio bih i Majera od prve minute.
  • Majki2111
    2.5k
    neće Majer od prve minute. To je Bjelici varijanta kad je potrebno puno rizika. Ova tekma to sigurno nije. Majer na klupi.

    Livaković
    Stojanović
    Dilaver
    KTC
    Leovac
    Ademi
    Olmo
    Gojak
    Oršić
    Hajrović
    Petković

    Prvih 11
  • Slepipap
    26
    Prognoziram ovaj sastav:

    Livakovic
    Stojanovic
    Dilaver
    Peric
    Leovac
    Ademi
    Moro
    Olmo
    Situm
    Orsic
    Petkovic

    Stojanovic je bio dobar u prvoj utamici, nema razloga da ne igra i drugu. Peric ispred KTCa iz razloga sto je najstandardniji i najbolji stoper dosadasnjeg djela sezone, bilo bi prerizicno stavljati KTCa a tek je odigrao povratnicku tekmu u Osijeku.Moro na mjestu Gojaka, nema se sta puno pricati.Šitum umjesto Hajrovića jer nemamo bas previse opcija na toj poziciji s obzirom da su Beli,Kadzior i Hajrovic totalno van forme. Bjelica cijeni Šituma, mislim da ce tu sa njime igrati na kartu nekakvog iznenađenja slicno kao u Plzenu kada je Hajrovic propustio utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.