• deda
  28.1k
  Nema Belog izgleda.
 • Dragon1Warrior123
  2.9k
  nije ni čudno, realno ni nema mjesta u zamjenama u trenutnoj formi jer imamo Kadziora na krilu a ne treba više krila za zamjenu
 • Morales7
  184
  Na videu na Facebook vide se i moubandje i KTC, nema belog. Sutra treba ući hrabro u tekmu i metnut im dva komada u prvih pol sata i gotova priča. Postava:
  Liva Stojke Dilaver Perić Leovac Ademi Moro Majer Olmo Oršić i Petko
 • Neki tip
  19.4k
  točno to.. vrlo samouvjerena izjava.

  No, ja volim taj pristup. Ako mi se išta kod Ćire sviđa, onda je to to. Ako sam ne vjeruješ da možeš i hoćeš, onda sigurno ništa ni nećeš.. Bjelica ima razloga tvrditi da ćemo pobijediti i proći, al' naravno da se može(mo) poskliznuti i time bi te izjave bile glupe i promašene.

  U svakom slučaju, bolje tako nego - dat ćemo 110% od sebe pa šta bude..

  To je možda korektnije, "sportskije", ali na momčad bolje djeluje prvi pristup.
 • marcio amoroso
  32.5k
  Šta je izjavio Bjelica?
 • Bosna86
  11.6k
  Ukratko da smo bolji i da cemo proci
 • Dragon1Warrior123
  2.9k
  da vjeruje u pobjedu, ne znam šta je trebo reć da nećemo proć?
 • Neki tip
  19.4k
  :smile: naravno da ne, ali nije isto kad kazes "dat cemo sve od sebe i vjerujemo u pobjedu", jer to moze reć i Toplak kad gostuje na Poljudu i, parafraziram "neš ti atmosfere, vidjeli mi i jacih, sutra cemo pobijedit i proc i to je to"
 • Dragon1Warrior123
  2.9k
  A nezz ja više volim kad trener bude uvjeren u pobjedu i uvjeri i svoju momčad, jer tako se stvara pobjednički mentalitet. Tako treba i u ligi prvaka ako uđemo, treba se ić potući sa svima pa šta bude! A ne ko ostala trenerska ekipa koja smatra europske utakmice privilegijom i kao nekakav izlet. Pa jel si se došo natjecat ili na izlet?!
 • Neki tip
  19.4k
  Pa da, slažem se, i meni je ovo draže..

  Jedino što u tom slučaju trener preuzima veći rizik na sebe, ne radi si nikakav alibi. Meni je to super, ali većina trenera više brije na 110% pa šta bude nego na razbit ćemo ih sutra i bok.
 • Bosna86
  11.6k
  Meni se Bjelica ne svidja zbog lizanja supka Mamicima, ne svidja mi se sto nemamo napadacke igre, sto HNL momcadima dajemo posjed lopte i svasta nesto, ali sve dok ima rezultat ima pravo pricati sto zeli. Ako sutra kiksamo ismijavati ce ga se zbog izjava i to je to... Sam se doveo u tu situaciju, ja jos jednom kazem zelim mu srecu sutra
 • Dragon1Warrior123
  2.9k
  A gle ja nemogu previše trenutne igrače i trenere Dinama pljuvat zbog odnosa s Mamićima jer jbg, to su ti šefovi, i to praktički mafijaški šefovi. Ne znam baš koliko bi ljudi bilo ludo da pljuju po svom šefu, pred svojim šefom. Ali napadačka igra, odnosno nedostatak iste me itekako smeta... no ima rezultate kao što kažeš, nemoš sve haha
 • Bosna86
  11.6k
  Ne ocekujem ja da on kaze Mamic je lopov i podrska sjeveru da ih skine jer ne bi ni dobio posao s takvim stavom, ali izjave cujem se sa Zdravkom oko momcadi i slicne stvari mi idu na neku stvar i tjt
 • Dragon1Warrior123
  2.9k
  A i meni, pogotovo ona Šitumova, al jbg budimo realni ne bi imo mjesta u Dinamu očito da toga. Što se tiče Bjelice možda sam u krivu jer imam smeće pamćenje ali ih nikad nije dizao u nebesa
 • Neki tip
  19.4k
  nikad ga nisam čuo da to kaže tako, iz neba pa u rebra, ko Šitum recimo. To je dosad 2x bio odgovor na pitanje "jeste li se čuli s..".

  Mogu zamislit i pametnije, nama simpatičnije odgovore od tog, ali hoću reći da mi se čini da nije on taj koji je inicirao spominjanje.

  Možda griješim.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.