• Efes Pilsen
    7k
    zato sam i stavio smajli u zagradu :rofl: Eto, mozda bi u Hajduka igro
  • Jaro
    5.9k
    Ovo sa "zaduzivanjem" treba pod hitno zaboraviti i izbrisati iz modrla ponasanja kluba. Jesu za sve sto su odradili u dinamu bili dobro placeni od tog istog dinama. Kao sto ke receno, Ademija se cekalo za vrijeme suapenzije i klub mu je pomogao, dakle nit bi Ademi bio Ademi bez dinama nit bi dinamo bio na ovoj razini bez Ademija (vrijedi i za Orsu, i za Livakovica- aj on je bio ultratalent i podvucen jos kad je poceo za Zagreb braniti pa bi mozda i bez dinama dosao u ove visine makar sumnjam, a pogotovo vrijedi za Petkovica koji je prije povratka u dinamo bio gotovo bivsi nogometas).
    Klub mora prvenstveno zastiti svoj interes...
  • San Lorenzo
    12.1k
    nisam dobio tu info, samo da se Dinamo nikako ne razbacuje novcima i da dosta nude nize fiksne plus vise bonusa svima. Ocito vise nema preplacivanjaOlmic

    Dobrodošla promjena smjera kakvu sam i sam zazivao više puta ovdje na forumu.
  • The Undertaker
    4.3k
    Po čemu nas je to Livaković manje zadužio od recimo Oršića i Ademija ?Fanboy

    Livakoviću kapa dolje za sve što je napravio u Dinamu. Međutim, on odavno želi otići i razlog zašto je u Dinamu je što nije dobio odgovarajuće visoku ponudu. U ugovor je ugradio i otkupnu klauzulu (što Oršić i Ademi nisu imali). Ademi i Oršić su bez problema produžili ugovore a on nije. Ako se on ponašao "poslovno" nema razloga da se Dinamo ne ponaša poslovno. Fer i korektno ispuniti dogovoreno ali u skladu sa interesima kluba.
  • Droljo
    5.5k
    Koristim priliku da kažem liviju da ga jebala turska. Eto u mome gradu turci (u najmanju ruku) nisu popularni ovih dana. Bilo gdje drugdje
  • Mlađi referent
    11.1k
    Vipotnik treću tekmu bez gola, ali danas asistencija.
  • Eduardo
    17.8k
    Trabzonspor je navodno ponudio 1,5 milijuna eura, Dinamo traži 5. Bruno je jako zagrijan i želi ići. Očekuje se da bi se klubovi mogli naći na pola puta.

  • Captain America
    14.6k
    Turski novinari su već počeli sapunat dasku Neni. Ako je ovo istina, Petkoviću će bit jako ugodno u Turskoj (kad Nene više ne bude) s navijačima kraj kojih Marseilleovi ili Napolijevi izgledaju ko redovnici.
  • OsamŠest
    2.6k
    Već su si 7 puta Livakovića prodali.. Ajmo sad na Petkovića..
  • vjeko1701
    5.9k
    Za milju i pol bolje nek sobodno ide besplatno po isteku ugovora.
  • Armagedon13
    958
    Krznar odlično opisao Vipotnika za HNL odličan,e sad cijena...
  • Zagi
    5.6k
    Možete li ga usporediti s Petkovićem, Friganom, Mierezom, Livajom ili nekim drugim napadačem HNL-a iz najjačih krugova?

    - Ne bih uspoređivao, mogu reći da se Vipotnik dobro uklapa u momčadi koje kontinuirano grade napad dok se protivnici brane, sužavaju prostor i skraćuju dubinu. Primjerice, Maribor, Dinamo i Olimpija takve su momčadi. Vipotnik nije igrač tranzicije ili dubine, preko njega nećete tražiti kontra napad i očekivati da će svaki suvereno istrčati. Neće. Ali u situacijama suženog prostora i skraćene dubine, on će pronaći način da se stvori na okretu ili udarcu. Puno će faktora utjecati na to kako će se snaći u novoj sredini, no vjerujem da će za dvije-tri godine biti još izgrađeniji. Sigurno neće biti igrač za kojeg će reći da je plesao jedno ljeto - zaokružio je Krznar.

    Opet, ne zvuči baš kao profil koji nama treba za Europu.
    Mislim da ništa od toga. Niti se naši žele riješiti Tolića koji po meni zaslužuje još jednu šansu, niti žele plaćati nebulozne cifre za Vipotnika.
  • xyz
    840


    Iz članka mi više izgleda kako Krznar hvali sebe, a ne toliko njega. Pa i sam kaže da mu je kod dolaska u klub prva opcija bio Roko Baturina (!). Kad je Roko otišao, iz kluba su mu sugerirali da pruži šansu nekom Roku Sirku, ali se on ''vizionarski'' odlučio za Vipotnika koji je do tada bio treća opcija. Po meni to nije igrač za kojeg vrijedi razbiti kasicu.
    Jučer sam gledao bugarski derbi i u Ludogorecu ima odličan mladi napadač - Igor Thiago, doslovno je preorao teren, isto godište kao i Vipotnik, sličan tip napadača, ali baš moćan. Po meni je puno bolja opcija...
  • Armagedon13
    958
    Tolić teško da će dobit šansu ako dolaze Kačavenda i Stojković,a i Janković čeka šansu.
    Za HNK trebaš inoz što je naglasio Krznar,ali ne po nebuloznim ciframa.
    Nadam se da će večeras završiti priča o Friganu ovako ili onako
  • Eduardo
    17.8k
    Za milju i pol bolje nek sobodno ide besplatno po isteku ugovora.vjeko1701

    U načelu se slažem, ali ovdje se radi o Bruni koji i ovako često ima upitan voljni moment. Bojim se kako bi to izgledalo kad bi ga 'prisilno' zadržali godinu dana. Fokusiranog i motiviranog Petka bih svakako volio vidjeti u Dinamu do posljednjeg dana ugovora, no veliko je pitanje koliko bi on zaista glavom bio tu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.