• blue heart 72
    1.3k
    Baš tako, ovo su sve prenapuhane cifre. Ja bi recimo dao za Vipotnika milijun odštete i postotak kod idućeg transfera, dok za Frigana 2 milijuna i postotak. To bi mi bio maksimum, ako su prodavači uvjereni da su ovi toliko dobri i da će napraviti daljnji napredak mogu još fino dodatno zaraditi, a mi bi se ipak osigurali da ne preplaćujemo igrače. Za iznose od 3 milijuna i više ipak treba biti neko ime koje se već dokazalo u nekoj ozbiljnijoj ligi od SNL-a ili HNL-a. Baš mi je smiješno ovo spominjanje CZ, sada bi ga mi morali kao odmah uzeti, samo da ga ne uzmu cigojneri, ma malo morgen
  • OsamŠest
    2.5k
    Samo strpljivo i pametno. Šimić i Biščan su i strpljivi i pametni, i odradit će to maksimalno..

    A kaj se tiče medija, ne treba svemu vjerovat.. :wink:
  • Neki tip
    19k
    Svi se nešto jako slažemo da ne damo pare, da nitko ne bu Dinamo ucjenjival i tako to redom kako već ide, no pitam se hoćemo li tako jednoglasni biti i ako Vipotnik ode u neki "Augsburg" pa krene trpati...

    Hoće li tada prevladati isti ovaj stav, da mi više od 3 ne damo i bok ili će se ploča okrenuti pa kuknjava krenuti da smo za sitnu lovu pustili sjajnog golgetera..

    Nemam pojma, nisam za ni protiv jer nemam apsolutno nikakvog znanja i iskustva u poslovima oko kupoprodaje nogometaša, ali kad su već stavovi tako čvrsti da je ovo super ponuda i ne damo ni eurocenta više, nek si ga prodaju Oklahoma Soccerosima (izmišljam), onda se zaista nadam da će takvi biti i ako se pokaže da smo se trebali rastegnuti..

    Naravno, ako ga na kraju uzmu neki Soccerosi ili Bearsi za 3 milijuna, a lik trajno nestane s lica Europe, uvijek ćete moći reći da ste bili u pravu, a to nema cijenu. :grin:

    Ono o čemu imam mišljenje je da ni ta priča s Vipotnikom ni ta priča s Friganom nikada nije trebala postati pričom. Barem ne što se tiče kluba. Ovo je doslovno postala sapunica o kojoj raspredamo ko dokone kućanice (i kućanici) o turskim serijama. Jel se trebala udati za njega ili nije i s kime će mladoj Azri biti bolje.

    Naravno da Olivari i ekipa moraju o nečemu drobiti, ali baš nikakvog materijala na tu temu iz kluba ne trebaju dobivati. Odradite posao u tišini i mimo notesa i mikrofona i izvijestite nas kad je gotovo, a teren će nam reći jeste li napravili dobar posao.
  • Captain America
    13.3k
    Ne brinite, već je Olivari napisao tekst za sutra ujutro kako su i Frigan i Vipotnik bliže Dinamu nego prije 12 sati. Nemojte krivo shvatit, ali daleko više vjerujem Osvrtniku koji je anonimni account na Instagramu nego Olivariju koji se zblamirao više puta nego Hrvatska na Eurosongu.
  • Zagi
    4.9k
    Zato što i nije baš tako trivijalna odluka oko Frigana.

    S jedne strane: uvjeren sam da će mali ako ode k nama kroz max dvije sezone postati prva špica reprezentacije ili desno krilo. To povlači i da ćemo biti uspješni, a i da će mu se cijena umnogostručiti.
    Win-win ,kaj ne?

    S druge strane cijena koju bi platili za Frigana utječe na sve buduće HNL transfere jer "Frigana ste platili npr 5, naš igrač sada košta duplo koliko je vrijedio jučer"
    Što onda znači da Frigan kroz 5 godina koštao 15-20-25m ? To mi je malo previše...
  • Eduardo
    17.3k
    S druge strane cijena koju bi platili za Frigana utječe na sve buduće HNL transfere jer "Frigana ste platili npr 5, naš igrač sada košta duplo koliko je vrijedio jučer"Zagi

    To da se Dinamu pumpa cijena već dugo nije novost i nema to veze s eventualnim potpisom Frigana. Uostalom, previše se drami ovdje o odštetama koje bi Dinamo trebao platiti. Bogu hvala, nisu Frigan i Vpotnik jedini na lageru. Više od tog licitiranja me nervira javno natezanje na relaciji Dinamo > Rijeka/Maribor > Frigan/Vpotnik.
  • Droljo
    4.8k
    Nadam se da imamo neku špicu stranca na oku već. Pre malo češljamo južnu ameriku
  • dinamo vitez
    214
    Čudi me da zadnjih pola godine nemamo 3 milijuna za najbolje mlade igrače s ovih prostora, a prije godinu-dvije smo za te iznose dovodili Bulate, Nevistiće, Bočkaje, Atiemwene.. nadam se da imaju nešto u rukavu ali nisam optimist.
  • Rex Ramae
    2.3k
    Pogledajte na kalendar i prestanite se toliko sekirati.
  • Nino Bule
    11.3k
    Cini mi se da 90% clanaka o frigan/vipotnik dolazi iz njihovih klubova i menadzera, mariborov sd i predsjednik javno komentiraju ponudu dinama vec tjednima, njegov menadzer isto dao komentar, jucer friganov menadzer prica o dinamu. Jebiga vijest na koju se klikce a menadzeri i klubovi vlasnici igraca vole da se kuha prica jer si dizu zainteresiranost za igraca
  • Jurki
    8.4k
    Za 3 i vise milja se da kupiti nekaj bolje od prinove. A Vipotnik i Frigan definitivno nisu pojacanja nego prinove.
    A nama trebaju pojacanja za Europu. Dal su ta dva napadaca pojacanje za Europu? Nisu sigurno.
    Ajde nek ih konacno prodaju jednog u MLS, drugog u Portugal pa da i ta sapunica zavrsi.
    A i moci ce opet fejs bojna srati kak su svi nesposobni i kak se bez glavatog nebre kupiti ni šekret papir.
    Edit: kaj se ovog prijelaznog roka tice miran sam jer sam siguran da budu decki slozili dobru ekipu.
  • blue heart 72
    1.3k
    tko kaže da se nema? Znači ako smo do sada preplaćivali, trebalo bi to stalno raditi? Pa najlakše je plaćati dok se ima, ali mislim da je vrijeme da se počne racionalnije razmišljati kod transfera. Naših igrača bi se trebali, kao zbog nekih zasluga odricati ispod cijene, dok bi nove igrače trebalo kupovati pod uvjetima koje diktiraju drugi klubovi i menedžeri. Jasno je kao dan da se ne može sa svakim transferom pogoditi, to ne uspijeva ni klubovima koji imaju višestruko veće proračune od nas, a o skautskoj službi da ne pričamo. Najlakše je neodgovorno trošiti
  • IstokKa96
    556
    Najbolje prekinuti prijateljske veze s RI, MB i slicnim klubovima, ukinuti praksu kupovine igraca koji nam realno ne trebaju i na taj nacin spasavati HNL klubove...odabrati vec davno (na forumu) spomenuti cini mi se slovenski Bravo npr. i u njega slati igrace za koje se vjeruje da bi bilo koristi, ostalim klubovima svima zahvaliti.
    Dinamov euro uvijek vrijedi vise, a tko to od igraca/klubova/menadzera ne kuzi bolje neka bira MLS, Mozzart super ligu i slicne adrese.
  • San Lorenzo
    11k
    Ovo je kao serija kod koje redatelj nakon dobrog starta više nema pojma u kojem smjeru da ide, pa natrpa 10 filler epizoda dok ne dođe do nekakvog kraja.
    Vipotnik dolazi, Vipotnik ne dolazi, dolazi, ne dolazi, u međuvremenu se pojavi neki lik iz St. Gallena koji postane favorit za dolazak, tu i tamo uskoči siroti Hucika sa Oršom koji je još uvijek zaključan u ormariću u svlačionici...pa Šika sa Kačavendom, Stoletom i 11 milijuna, Bara i prijetnje da će odvesti mladog Gabrijela...Santa Barbara je kurac za ovo što mi gledamo zadnja dva mjeseca.
  • marcio amoroso
    32k
    Ako ne ide s Friganom i Vipotnikom mora se potpisat Brunu nema tu puno filozofije.deda

    Da se želi potpisati sa njim potpisalo bi se. Sumnjam da on ovisi o tome hoćemo li dovesti jednog od ove dvojice. Osim toga ne znači da nećemo dovesti nekoga trećeg ako jedan od ove dvojice ne dođe.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.