• OsamŠest
    2.6k
    Činjenica je da se Petković, nažalost, ne uklapa u viziju Biščanovog nogometa. Nažalost, ne može odraditi trkački dio koji će od iduće sezone biti potreban.

    Ali, nije nužno da je ovo sigurna informacije inače dobro informiranog novinara. Ako se ne varam, govorio je da je dolazak Pjace u Dinamo 100% gotova stvar, pa na kraju ništa.

    Vidjet ćemo. Sve u svemu, očekujem odlazak Petkovića.
  • Efes Pilsen
    7k
    Dajte najte, Petko je kod Bjelice igrao izvrstan presing. To da on ne moze je jedna od vecih floskula, njemu kad se igra, on ce ispratit igraca do nasih 16 metara.
  • OsamŠest
    2.6k
    Petković igra dobru zonsku obranu, daleko je to od pressinga i ritma kakav očekuje Biščan.. Ja sam veliki fan Petkovića i njegovog nogometa, ali također vrijedi napomenut da problemi s ramenom i koljenom dodatno utječu na njegovu spremnost, kontinuitet, a i davanje 100%.

    A hoće li Biščan tolerirat igrača za kojeg se mora nadat da mu se igra ili da je na 100%, nisam siguran.

    Mislim da će se ić u smjeru Frigana i takvih modernijih napadača.
  • Mlađi referent
    11.1k


    Petko je u najboljim danima pod Bjelicom po brojkama bio među gorim napadačima kaj se tiče pressinga u euro natjecanjima. Naravno da ponekad može istrčat, ali ne može konstantno. A čak i kad bi to napravio radio je to loše jer nije dovoljno samo “napast” igrača nego to treba bit smisleno, pravovremeno i da blokira određene linije dodavanja.

    Pa evo samo taj primjer “istrčat do 16”, ne znači ništa ako je odrađeno loše, a Petko to radi loše.
  • blue heart 72
    1.4k
    Ajmo se mi polako riješiti svih nosioca koji su nas doveli do top30 u Europi
  • xavier
    11.2k
    Stalno se piše o nekakvom presingu koji je Petko igrao ili nije igrao pod Bjelicom, ali realno je jedini period kad je on odrađivao takve stvari bila prošla jesen nakon što je doveden Drmić. Ne zaboravimo da je Petko prošle sezone bio "vezni" da bi onda prošlog ljeta, nakon što je stigao Drmić, odjednom opet poželio biti napadač i nakon dugo vremena je ozbiljno "grizao" na terenu.
  • Zagi
    5.6k
    A i svaka utakmica mu je bila kvalifikacijska za Sp.
  • morales
    128
    pustanje petkovića,livakovića,ivanušeca bez dogovorenih pojacanja njihovog kalibra je ludost,nadam se da znaju sta rade
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Pitanje jedno. Sad da su opcije dovesti desno krilo i ostavit Ivanušeca lijevo ili prodati Ivanušeca i dovest oba krila (možda i tri) što bi odabrali? Ivanušec se užasno digao ovu polusezonu, ali nisam siguran koliko nam on donosi kao krilo neku kvalitetu više za Europu... On je meni i dalje doslovno savršen igrač za box to box poziciju, ali očito je da njemu ta pozicija ne odgovara najbolje tako da nema šanse da tamo igra.
  • Viola
    338
    Navodno je Dinamo ponovno krenuo u akciju za Vipotnika. Šport klub piše da nude 3,5m+Menalo+Ćuže..Tola ne želi ostati.
  • Olmic
    2.8k


    Dobro za nas lose za Maribor..

    Tola danas postao tata pa cestitke
  • deda
    28.7k
    Vele i da bi Tomek trebao raskinuti s Dinamom i otići frei u Maribor.
  • Captain America
    14.6k
    što bi odabrali?Dragon1Warrior123

    Ako se može dovesti 2 krila Oršinih karakteristika (brzina, realizacija, pressing), onda prodaja Ivanušeca i dovođenje 2 takva igrača.
  • Viola
    338
    Ne bih rekao da je to loše za Maribor. Menalo je već poharao ligu, on je moja želja već dugo. Što se Ćužeta tiče, priznajem da ga stvarno nisam pratio i ne znam.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.