• NitkoBitan
    31.6k
    Ukoliko prodemo u polufinale oce se igrat barem jedna tekma vikendom haha. Ne znam zasto se forsiraju termini preko tjedna (barem za sada).
  • Blaz
    406
    Mozda zato jer je dvorana bila zauzeta.
  • plavi67
    924
    Debakl jučer, bezveze....
  • obelix
    123

Prva tekma je bila u ponedjeljak jer su se tek u cetvrtak/petak vratili s reprezentativne stanke igraci (imamo ih pet) i vikend bi bio prerano. Nismo jedini igrali tak usred tjedna. Sada je uzvrat bio u petak u Vrgorcu, a zbog kalendara ne može se čekati tek sljedeći vikend jer bi se to odužilo i drugim klubovima koji su to riješili u dvije tekme (konkretno samo Olmissum).

Svakako, ukoliko danas prodemo (Dom sportova dvojka, 19h), idemo na pobjednika Novo Vrijeme:Osijek, a nadam se Slavoncima jer u suprotnom nemamo prednost domaćeg terena
  • Gelipter
    4.3k
    Vidim da je prijenos majstorice na Maxsportu znači da vjerojatno neće biti klupski stream na YouTubeu. Nisam u mogućnosti otići na tekmu pa me zanima ima li neki dobar stream za pogledati?
  • Navijač Dinama
    10.5k
    3-0 pobjeda.

Makarani i Osijek 5-5 rezultat(1-1 u seriji) mi idemo na pobjednika tu.
  • Sunja86
    1.3k
    U polufinalu ipak protiv Makarana, Osijek ispustio vodstvo od 1-4
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Igramo protiv Novog vremena. Osijek vodio 3-0 i 4-1 i izgube 7-5 na kraju. Da je Osijek prošao mi bi imali i prednost domaćeg terena, ovako prvo ide gostovanje u Makarskoj.
  • dzg717
    1.2k
    Ajmo rec da je i realno bilo ocekivat Makarane, a sad im naplatit ono što nismo..
  • Crusades
    18.9k
    Kak smo prošli s njima u ovoj sezoni?
  • Brotnjo
    570
    kući ih dobili 3-0 a u gostima izgubili 4-3
  • dzg717
    1.2k
    U gostima izgubili 4:3, doma dobili 3:0 ? Mislim..

Edit: Brži si..
  • BBBaranja
    4k
    Osijek bio sa tankom rotacijom danas,svega 3 igrača na klupi čini mi se(njima je velik problem kada igraju na nekim daljim gostovanjima pogotovo preko tjedna), pružili kvalitetan otpor tako da možemo s makaranima ako budemo pravi..
  • NitkoBitan
    31.6k
    Jaoo da ih nekak dobijemo u gostima pa odlucujuca doma...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet