• Ludovic IX
    5.1k
    Samo čemu opet 2 zamjene i opet jebeni nemalo. Ubaci klince pa ako i izgubimo , nema veze. Klinci bi neku energiju donesli. Danas smo trpili jer nismo mogli donesti loptu naprijed kak spada. Mišić loš, baturina loš a sutalo koji to radi odlično, nijednom nije višak napravio, peric je bio duplo bolji.

    Spikic katastrofa a drmic čeka loptu i nije ju dočeko osim jednom.
  • SAS1987
    13.3k
    al ja kao Purger, ocekujem da kostur momcadi cine igraci rodjeni v Zagrebu. — staglisce1800

    Onda pratiš lokalni klub u 1. Zagrebačkoj ligi i imat ćeš takvu momčad.
    xavier

    Zagreb 041 :lol:
  • Beowulf112
    301
    Bez orsica smo mi totalno druga ekipa...nadam se da cemo se naljeto malo isprsit..pokusat vratit orsica..mozda pojacat drugo krilo sa despodovom..mozda spica neka..mada se vidi da nam fali petko..uglavnom s ovim kadrom nemozemo se nadat nicemu u europi..a znamo da imamo dobar koeficijent i mozda cak uz malo srece budemo u drugom potu...moramo pokusat odrzat sve ono sto smo godinama gradili..a to znaci nekad i potegnut malo dublje u dzep..iako smo klub koji zivi od prodaje i to se vjerojatno nikad nece promjeniti
  • Mrvica
    3.1k
    A zanimljivo je kako nam je taj ''nemalo'' valjao protiv Lokomotive.
    Al dobro, Istra je neugodna ekipa ove sezone i to poprilično neugodna. Da, svi smo očekivali da će biti gaženje i 4-5 komada, ali eto nije i zbogom. Kao što su mnogi rekli Bišćan je došao u rasulo, manjak treninga, ekipa je bila u banani zbog svega šta se događalo oko kluba, odlazak Ademija, odlazak Oršića, bio je cilj rasprodat šta se da rasprodat. Sad je na njemu da okupi ekipu i da posloži sve na svoje mjesto, a za to će trebat vremena sigurno. Bit je završit sezonu i pokupit titulu pa kako god, a lepršavu igru možemo tražit iduću sezonu kad sve sjedne na svoje mjesto..

    A ovo kostur ekipe mora biti iz Zagreba jer sve ostale boli ona stvar, to neću ni komentirat.. Samo ću reći Ademi, Rile, Livi, Šutalo da ne nabrajam dalje.
  • lucky luciano
    259
    2i466haxmwyrjrzt.jpg

    Solidna frizura Perkovića. :sweat:
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Bišćan je kroz izjave dao do znanja da je ekipa nespremna to je jasno kao dan bilo i prije smjene Čačića nakon odradjenih laganini priprema.

    Nitko nema čaroban stapic da ekipa igra pressing preko noci, ova ekipa bez Orše i Ademija baš ima problema van Maksimira na lošijim terenima pogotovo kad nije fizicki spremna da dobije na misice.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Teren u Puli je grozan i to nije izlika nego činjenica. Nažalost nije samo u Puli teren grozan nego i u Koprivnici i Šibeniku. Utakmice sa tih stadiona su uvijek bolne za gledati. Nije samo Čačić pričao o tome, loše terene su spominjali i mnogi drugi treneri uključujući i Garciju.

    Istra u gostima jako često igra utakmice koje su vrlo lijepe jer trener Garcia gaji lijep nogomet: Npr. Hajduk-Istra 2-2, Gorica-Istra 5-4, opet Hajduk-Istra 2-2 dok su na Aldo Drosini odigrali neke od najgorih utakmica u povijesti lige od kojih se ističe ona sa Šibenikom 0-0 prenošena na HRT-u. Ovim hibridnim terenima je istekao rok i na ljeto ih se mora mijenjati osim ako ne želimo vratiti ligu 15 godina unazad i ako ne želimo ponovno pričati o ''hnl pašnjacima''.

    Što se same utakmice tiče očito je da su igrači Dinama energetski u banani i da su loše trenirali. To se vidjelo u mnogim utakmicama pod Čačićem kada bi Dinamo dobro ušao u utakmicu i stvarao šanse prvih 20 minuta, pa bi se ispuhao i smanjio ritam do poluvremena. pa bi onda i drugo poluvrijeme ušli dobro prvih 15-ak minuta da bi zadnjih 20-ak minuta dočekali povučeni u krilu Livakovića. To je očit pokazatelj loše kondicije.

    I mislim da su prevelike kritike prema Špikiću. On se meni čini ko Ante Rukavina. Igra dobro na Maksimiru gdje je travnjak tepih a po ovim pašnjacima se ne snalazi. Vidim neki ga tjeraju iz kluba ali to neće ići, Špikić je prije koji tjedan produžio ugovor sa Dinamom i bit će sigurno u Dinamu iduću sezonu. Po meni zasluženo, ima u njemu kvalitete što god netko mislio.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    I mislim da su prevelike kritike prema Špikiću. On se meni čini ko Ante Rukavina. Igra dobro na Maksimiru gdje je travnjak tepih a po ovim pašnjacima se ne snalazi. Vidim neki ga tjeraju iz kluba ali to neće ići, Špikić je prije koji tjedan produžio ugovor sa Dinamom i bit će sigurno u Dinamu iduću sezonu. Po meni zasluženo, ima u njemu kvalitete što god netko mislio.Maksim Maksimirski

    špikić je strašno nekonkretan igrač.

    nedostaje mu realizacija, nedostaje mu zadnji pas, nedostaje mu koncetracija u završnici.
    zato mu je ove sezone i poništeno valjda 5 golova zbog zaleđa.

    za njega ima mjesta u dinamu, ali nisam siguran da može biti jedna od okosnica momčadi i starter u svakoj utakmici, pogotovo europi.
  • SAS1987
    13.3k
    špikić je strašno nekonkretan igračdb-izbjeglica

    Ja sam sigurniji u Spikica kad ide u dribling nego kad treba dodati loptu na pet metara.
  • Slavonac
    383
    bojim se da ce ovo ostaviti tragove pa ne ocekujem vise od boda u srijedu :monkey:
  • Papastrumf
    9.4k
    Naporan si u picku materinu.
  • K3p
    131
    :lol:
  • DZGIS
    945
    p40cawi2hu9a3ztg.jpg

    Ima i dosta pozitivnih stvari nakon jučerašnjeg remija
  • deda
    27.5k
    Meni je Špika 19. igrač u Dinamu kakav očekujem sl6jedeće godine
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.