• Jurki
    8.4k
    Za 5 mil kupis dva jebena igraca u Skandinaviji.. i ne trebas se natezat s ciganima.
  • Orc123
    5k
    Biuk otisao za 6,5 mil eura u MLS....to je bila najveca ponuda zato ju je i Hajduk prihvatio...Biuk je igrao 2 sezone standardno, stvarno ponajveci hajdukov talent i sad bi ovi za Frigana iz Rijeke na osnovu jedne polusezone 5 milja eura...nek si ga prodaju i za 10 ali ne u Dinamo!
  • Jurki
    8.4k
    Malo kad razmislim.. i dobro je kaj Misko ima tak nerealne zahtjeve.. bar cemo videti al bu kaj od Jankovica u kontekstu Dinama ili ne.
  • vjeko1701
    5.9k
    Frigan je u HNLu pokazao više od Biuka.

    Vidim da ti imaš problema s Rijekom...
  • Jurki
    8.4k
    Vidim da ti imaš problema s Rijekom...vjeko1701

    Imam problem s tim da mi je pun kufer preplacivanja igraca, cupanja drugih klubova iz financijskih problema.
    Slanja autobusa igraca u Rijeku kad ovi sjebu sezonu.. pa da ih mi čupamo iz govana.
    Edit: 6 pogodaka u 10 utakmica ove farmerske lige ne vrijedi 5 milja.
  • vjeko1701
    5.9k
    Iz Rijeke smo u 10 godina doveli točno 5 igrača od kojih je Boras kod njih otpisan i došao je besplatno a Gavranović bio pun pogodak. Nevistić nikad nije došao na red pored Livija a jedini kojeg smo vidjeli (a i odmah znali da nije za nas) je bio Štefulj.

    Na posudbe igrače šaljemo praktički cijeloj ligi izuzev 2 kluba.
  • Jurki
    8.4k
    a zaboravio si kolko smo igraca poklonili?
    I kaj se bas doticnog Frigana tice. Ne vredi 5 milja da ga jebes.
    Kak je netko vec napisal da ne racunas nas i tovare ... apsolutno nitko nebre prodati igraca van za vise od 4 milje.
  • vjeko1701
    5.9k
    Kolko? Slali smo tam otpisane igrače i skidali ih s platne liste. Osim Kramarića i Tomečaka koje je otjerao Mamić jer nisu htjeli potpisati s njim, ostali su svi bili ili otpisani iz momčadi ili klinci za koje nije bilo mjesta. U 10 godina imamo 9 posudbi u tom smjeru od kojih su dvije Nevistić i Štefulj nakon kaj su potpisali na nas, znači praktično 7 + 6 igrača otpisanih kod nas koji sa raskinutim ugovorima odlaze njima.

    Ko je drugi u HNL-u zadnjih 10 godina uopće mogao dati neke uvjete slične nama takvim igračima? Posebno u periodu od 2014 - 2019. A vidjelo se prošle sezone kolko neki mlađi radije ostaju u hr pa makar drugoligašu nego idu u BiH ili tako negdje.

    Rade se ratovi di ih nema i puše se splitske floskule samo zato jer s nekim klubom iz top 4 nismo na ratnoj nozi nego imamo pragmatične poslovne odnose. Ponekad oni prođu bolje, ponekad mi. To je biznis. To kaj u Splitu nisu sposobni imati nikakav odnos niti s niželigašima iz svoje okolice pa svigdje traže urote je njihov problem.

    da ne racunas nas i tovare ... apsolutno nitko nebre prodati igraca van za vise od 4 milje.Jurki

    xedrwo1lgue4falq.png

    U istom periodu Hajduk također ima 4 transfera viša od 4M
  • Herñan Crespo
    79

    Gledas iz navijackog pogleda i mrznji prema tovarima. Nebi se slozio da je frigan vise od biuka pokazao. Jos ne uglavnom.
  • San Lorenzo
    11k
    Jedino što ja zazivam u vezi poslovanja sa hnl klubovima je pamet u glavu, u ovom konkretnom slučaju Frigan može vrijediti 5M + Janković jedino ako na potpisivanje ugovora dođe obljepljen s par milijuna eura ko ona ženska u Vuku s Wall Streeta.
    Prije koji tjedan se povela rasprava kako je dobro da nismo nasjeli na hype oko Frigana na početku proljetnog djela prvenstva i iskrcali 5-6 milijuna eura, sad se hype opet aktivirao jer je lik zabio po gol Osijeku i Šibeniku...generalna statistika mu je da je zabio 10 golova...Deni Jurić je prije dolaska kod nas zabio nekih 12-13 golova, Kulenović je ove sezone zabio 7, asistirao za 6...Drmić je u prošloj zabio 25 golova, pa teško da možeš naći nekoga tko ne zaziva raskid ugovora s njim.
  • Captain America
    13.3k
    Konačno ćemo pokazat middle finger ovim HNL čobanima koji poluigrače procjenjuju kao da se radi o malom Olmu. Majera smo koji je zgazio HNL s 10+10 statistikom s 18 godina platili 2.5 milijuna, a za donedavnog dragovoljca Miško traži 5 i Jankovića. Yeah, right.
  • vjeko1701
    5.9k
    Biuk je najviše pokazao zadnjih par kola prve sezone kad su ga ubacili u seniore kad ga nitko nije nešto posebno ozbiljno shvatio. Nakon toga, čim se malo na njega stavila pažnja, ne sjećam se nijedne relevantne utakmice i mislim da je imao jedan baš lijepi gol i to je to.

    Frigan je u davljeniku HD-u bio jedan od boljih a sad je glavni igrač momčadi koja u proljetnom djelu sezone ima najviše osvojenih bodova. Ja ne kažem da trebamo dati 5M i Jankovića za njega. Nisam ni siguran da je igrač koji bi se kod nas snašao ali budimo iskreni, Biuk je ukupno imao lošiji učinak i dojam od njega. Meni je izgledao kao da se skroz pogubio.
  • Krizy
    35.2k


    Biuk za Hajduk
    66 utakmica - 6 golova - 8 asistencija - 4138 minuta
    37 padova u 16m

    Frigan za HD i Rijeku
    39 utakmica - 14 golova - 3 asistencije - 2831 minuta
    Sjajan u presingu, borben, pun ga je teren, odlična završnica, dosta pomaže obrani


    Ne kažem time da ga trebamo dovesti ali Frigan bi mogao biti moderni igrač, ostavio je dobar dojam u prvoj pravoj sezoni.
  • Mališan
    1.7k
    S 5 milja eura i Jankovicem dodemo u Bodo Glimt i jedina nedoumica je ocemo uz Vetlesema uzet Mvuku ili Bjorkana
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.