• Zagi
    5.2k
    Sirova količina talenta u Hrvatskoj.
    Iako nam se petljaju u bazen, još uvijek smo atraktivnija lokacija za naše zbog jezika.
    Treba im oduzeti primat u susjednim državama sličnog jezika i tu smo.
  • marcio amoroso
    32.5k

    Oni imaju mrežu i klubove u cijelom svijetu. Sirovog talenta kroz našu dijasporu i općenito razne strance u Austriji imaju skoro kao i mi, a još nam se plus kao što kažeš petljaju u naš bazen. Liga dosta jača. O infrastrukturi da i ne pričam. Atraktivniji su svim igračima nego mi. 100 puta ćeš lakše nekog Nijemca, Francuza ili Skandinavca nagovoriti da dođe igrati u Salzburg nego u Dinamo. To su nažalost činjenice.

    Općenito se slažem da naš nogometni nivo možemo podignuti, ali po meni jako malo, i jako teško sa ovom infrastrukturom i ovim tržištem.
  • Armagedon13
    958
    Treba i Šimiću dati vremena da posloži svoju "ekipu skauta".Usput bez infrastrukture tj.modernog kampa sa barem šest terena teško možemo napredovati
  • The Undertaker
    4.1k
    Osnovni preduvjet za podizanje nivoa je dodatan novac. Naravno da to nije i jedino što treba osigurati ali je nužan preduvjet. Do novca možemo doći, po meni, na tri načina: privatizacijom i/ili ozbiljnim sponzorom i/ili igranjem u novom formatu LP. Kratkoročno je najrealnije ovo treće pa bi svo znanje, veze i pare trebalo koncentrirati na taj cilj.
  • Droljo
    5.1k
    Pa dodatan novac bi trebao ući u klub samo zbog čistog i transparentnog poslovanja. Ili se varam?
  • Krizy
    36.7k
    Miha Zajc još uvijek nema novi klub a uskoro mu istječe ugovor. Možda bi on bio dobro pojačanje u veznom redu, ima odličnu statistiku u svim klubovima za koje je igrao.

    Žao mi je što nismo ugrabili Sandija Lovrića, o kojemu sam pisao dok je bio dostupan a svidio mi se dok sam detaljnije pratio švicarsku ligu. Sada rastura u Serie A.

    Jan Gorenc Stanković je vjerojatno dostupan, zadnji vezni ali njega za razliku od prve dvojice nisam gledao.

    Svi u najboljim godinama, svi u reprezentaciji Slovenije.
  • Captain America
    14k
    Miha ZajcKrizy

    Kažu uvijek realni tovari na snetu da je njihov :rofl:
  • Droljo
    5.1k
    Uf. Zajc bi nam legao kao budali šamar.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Jeli gledao itko od vas tog Zajca ili su komentari na osnovi nekakvih statistika?
  • Droljo
    5.1k
    Gledao. Dobar igrač.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Filip Uremović (26)

    Igrao u Dinamu 2 duže vrijeme, bio i član repke kraće vrijeme, igrao većinom beka i krpao poziciju a mislim i da je u Dinamu 2 znao uskočiti na beka iako je obrambeni. Sad većinom igra obranu, od Rubina pa do Herthe. Prema transfermarktu ugovorom vezan s Herthom do 2026. ako sam dobro pročitao a tržišna vrijednost je 2 milijuna €.

    Ono što je meni zanimljivo da je bio član Olimpije iz Ljubljane 17/18 kada je bio i prvak s njima zajedno sa trenerom - Igorom Bišćanom. Možda je u dobrim odnosima s njim jer ga je on i doveo.

    Inače, dolazi iz mojeg grada, Požege. Uvijek mi je bilo čudno kako u Dinamu nije dobio neku priliku a u Rubinu je bio i kapetan duže vrijeme. Možda nerealna opcija sada ali ako odu KTC i Šutalo malo mašte na volju.

    2fa367hl21flta8j.jpg
  • Krizy
    36.7k
    Možda nerealna opcija sadaBornaPŽ1986

    Za mene da. Al s njegove strane jer imamo bolje stopere a on se bori za ostanak u ligi.
    Ako se dobro sjećam imao je priliku doći kao slobodan i rekao je da se vidi u inozemstvu pa neka igra tamo :grin:
  • BornaPŽ1986
    1k


    Moguće onda, nisam znao za to. Ovo što kažeš bori se za ostanak ali da, opet je to Bundesliga. Post sam stavio čisto jer sam se sjetio da je bio u Olimpiji sa Bišćanom pa da vidimo šta drugi kažu.
  • OsamŠest
    2.6k
    Leonidas Stergiou
  • Krizy
    36.7k
    Ovo što kažeš bori se za ostanak ali da, opet je to BundesligaBornaPŽ1986

    A to sam napisao u vezi s tim da im je cilj bio da odu u lige petice. Pa ako im je draže biti tamo nego u Dinamu, neka budu tamo. Naravno da i u klubovima koji se bore za ostanak u Bundesligi ima potencijalnih pojačanja za Dinamo :up:
    Budemo vidjeli, možda ga Bišćan ima na radaru, kao što si spomenuo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.