• San Lorenzo
    11k
    Dalara nek slobodno kmeči o statusu kojeg reprezentacija ima kod fife i uefe, ovakav pičkasti nogomet i uporno krumpiranje baš i zaslužuje ovakav gol u zadnjoj sekundi utakmice.
  • miro
    3.1k
    Ne mogu ovog Vranješa slušat...kriv mu je jedini strijelac jer nije dodao (da se razumijemo, trebao je dodat) a nije mu kriv Livaja koji ne može 2 šprinta odradit ili Pašalić koji nemre Bočkaja na 100m dobit
  • Jurki
    8.3k
    Hvala ko me nazval bolesnikom, na moj prethodni komentar.
    rezultat potvrđuje kaj sam rekel.

    Dalicu zalizana prevaro. Dve medalje si osvojil na jebenu srecu..

    Molim dragi Zonasi ... krenite sa pljuvacinom prema meni.. nije problem
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Ne mogu ovog Vranješa slušat...kriv mu je jedini strijelac jer nije dodao (da se razumijemo, trebao je dodat) a nije mu kriv Livaja koji ne može 2 šprinta odradit ili Pašalić koji nemre Bočkaja na 100m dobitmiro

    ja pristajem na to da reprezentacija propusti jedno veliko natjecanje, ako će to značiti da će maknuti prijenose utakmica sa nove tv. ne znam što je gore, komentator koji glumi nekog nogometnog znalca i ne zatvara gubicu 90 minuta ili ovi u studiju.
  • immerwieder
    1.2k
    ponizni mislil opet na penale proći
  • Praskaton
    1.8k
    ne moze mu to nitko oduzeti al to je apsolutna istina sta si rekao.
    Covjek da dobije neki klub sve bi bilo jasno,razina naseg Brke.On to zna i zato se drzi reprezentacije
  • Efes Pilsen
    6.7k
    Ne moze Dalic dobit klupu Dinama :lol:
  • db-izbjeglica
    12.6k
    također, nije mi jasan potez sa zamjenom na kraju.

    OK, u zadnjoj minuti se hoće populistički izvući modrića iz igre, da pokupi ovacije, perišić dobije kapetansku traku, ulizivanje svima na mali milijun razina. debilno, al čak i razumijem.

    međutim, zašto uvoditi majera????
    da se održi posjed zadnjih 40 sekundi?
    pa daj onda uvedi erlića/stanišića, nastavi sa populizmom i uvedi vidu i tako pojačaj obranu, prvenstveno skok.
  • Captain America
    13.2k
    Meni je želja da si Dal'ć ispuni san i preuzme ove dolje. A repku nek prepusti nekom sposobnom, recimo Nenadu.
  • Jurki
    8.3k
    razina naseg BrkeBožo0

    E da ga jebes nas Brko je doktor nogometa za njega..
    Kak god mi taj Brko ide na pickin zivac na sam njegov spomen
  • Praskaton
    1.8k
    ma ista je to razina (ne)znanja.
  • Nevo7
    570
    Dalić-efekt. Prevara stoljeća. On i Čačić su tvrdoglavci, samo kaj Dalić ima sreće. I naklonost tovara, medija, politike.
    Izmjene očigledne da ne mogu biti jasnije: na Poljudu moraju ući Pašalić i Vlašić, ma da su u kolicima, moraju. Livaja mora biti u prvoj iako nije u formi i ima problema sa kilažom. Majeru garbage time, a Modriću dvije minute odmora više. Juranović je ofenzivno super, ali se vidi u tri, četiri šanse nas je ostavio na vjetrometini. Zato ne igra u većem klubu od Union Berlina i zato iza sebe ima osigurača u klubu. Stanišić ga je trebao nakon početka drugog poluvremena zamijeniti.
    Modrić je stvarno svjetla točka. Naši braniči također, napokon imamo nekog tko će iznijeti loptu. Brozović zbog forsiranja ne može svih 90 minuta (hvala Daliću na forsiraju i ozlijedi, i na nepozivanju Mišića). Perišić ljut, pizdi, a sam nije poznat kao asistent. Dapače, baš su on i Kramarić najveći "škrtci" u repki. S druge strane, Kova malo previše asistira, a ne usuđuje se pucati. Treba malo rizika, ali je dobar. Guštam vidjeti natpise "dobar gol Krame, ali je morao dodati Livaji". Zakaj? Kaj je ovaj igrao? Nisam ga nekaj vidio na terenu. Ivanušec se inače bavi heklanjem.
  • Nevo7
    570
    E da, kazališna publika Poljuda. Zadnjih pola sata Velšani izdominirali. Keleminec, bubnjevi i limena glazba Koprivnice su južnoamerički ultrasi u odnosu na ovo sada, Uvijek vjerne, Mi Hrvate ili kako se već plaćenici zovu.
  • miro
    3.1k
    Perišić ljut, pizdi, a sam nije poznat kao asistent. Dapače, baš su on i Kramarić najveći "škrtci" u repki.Nevo7
    e točno to!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.