• deda
    27.5k
    Shit happens
  • LM1995
    1.7k
    Nisam znao u koju temu staviti :confused:
  • deda
    27.5k
    Dobro si, ispravih. :up:
  • masacusec
    3k
    Molio bih administraciju da ove latetntne mamićevce, plaćenike, trolove i sličnu gubu, diskreditiraju u samome startu jer se ekipa upeca i upusti u prepirku s njima te na taj način sputavaju normalnu i konstruktivnu konverzaciju.
  • Nino Bule
    11.3k
    Ja sam protiv baniranja osim trolova koji prelaze granicu
  • Zambatine škude
    2k
    Mislim da stvarno nije teško prepoznati tko je na forum došao s kakvim namjerama. Ne može se netko nakon skoro dva desetljeća praviti grbav i tražiti "argumentiranu" raspravu kroz koju provlači svoje spinove i pizdarije i ne može se očekivati od ostalih forumaša da to shvate dobronamjerno.

    Da, Zona je forum, ali i platforma. Uopće ne vidim razlog da se svakoj debilčini dozvoli da pili što god želi, dezinformira, truje i trola. Imaju za to fejs profil od Jure Zovka i one maloumne stranice poput Volim Dinamo.

    Narušavanje mentalne i komunikacijske higijene ne počinje s jebavanjem nečije matere, počinje s identičnom šprancom kao i zadnjih 15 godina.
  • Captain America
    13.2k
    Ne pecajte se jednostavno, ak budu izignorirani, to će im bit najgore (isto ko što bi bilo dobrom vođi da mu na pressice dođu samo bh novinari). Otežavate posao moderaturi, a mišljenje im promijenit nećete ako im nije promijenjeno u 10 godina. Ako bude procjena dečkiju iz moderature da su naporni, nekulturni i spamaju, to oni lako mogu rješit.
  • Neki tip
    19k
    Evo prijedloga, posve ozbiljnog.

    Predlažem da me se banira na 2 tjedna ili koliko već moderatura procijeni potrebnim zbog trolanja na temi Hrvatska nogometna reprezentacija.

    Žao mi je što sam neke forumaše doveo u zabludu svojim upisima (@Jurki, @Efes Pilsen, @xFire - sori momci).

    Budući da se ne uspijevam suzdržati od povirivanja u dotičnu temu, pomozite da se tema vrati na pravi put - iskrenog i dosljednog prijezira, umjesto sarkastičnog trolanja.

    Bez sarkazma - unaprijed zahvaljujem.
  • jp23
    2.2k
    Pitanje / prijedlog.

    Može li se dodat opcija za micanje lajka na nečijem komentaru? Nije neki značajni prijedlog, ali već puno puta sam na mobu skrolajući lupo ljudima lajkove i za najveće gluposti, za koje bi ih realno trebalo stavit u kut u timeout od 10 minuta :sad:
  • Infinity
    15.2k
    Ne moze. I sam sam lajkao neke gluposti, neke su mi ostale cak u glavi, kao da sam neki zivotni promasaj napravio :rofl:
  • Rex Ramae
    2.3k
    Trebalo bi na početnu stranicu onda staviti nekakvo upozorenje da se scrolla palcem po sredini a ne po desnoj strani.
  • Captain America
    13.2k
    Na Safariju nemam tih problema :lol: Ako hoću dati like, moram stisnut na komentar da bi se srce pojavilo pa tek onda like. Ako hoću likeat komentar na istoj stranici moram refreshat stranicu :lol:
  • Riot
    1.7k
    Ja kad su neke duge raspave tipkam na komentare pa citam samo one koji imaju barem 3-4 lajka, ostalo ne vrijedi :lol:
  • SAS1987
    13.2k
    Ja ponekad želim znati tko je lajkao neku totalno glupost pa greškom i ja lajkam taj isti komentar :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.