• Mali Zeus
    9.1k
    Iz svega sto je doslo od ljudi iz kluba, nece tu biti nista vise nego mazanje ociju i zadrzavanje moci uskog kruga ljudi. Bas kao i pozicija D.Simica u upravi u kojoj nemre nis bez pristanka barem dvoje od ostalih troje koji su instalirani od strane Mamica(Peras) i Barisica(ova dvojica)... Nadam se da grijesim, al jbg odavno nemam 16 godina pa da vjerujem ista toj ekipi...Jaro

    Istina. Meni jedino budi nadu da na statutu radi širok krug ljudi, a ne Peras, Barišić i još par i da grupa i DTSM sad kad su sve pokrenuli neće sve tako lako pustiti toj ekipi da rade što žele, dapače.
  • Jaro
    5.3k
    hehe, nisam...
  • The Undertaker
    3.9k
    Pitanje je da li oni uopće imaju točnu evidenciju članova kroz godine. Vjerovatno imaju od trenutka kad su namjeravali preoblikovati klub ali od prije čisto sumnjam. Mislim da će trebati početi od nule. Ako će članovi stvarno nešto odlučivati onda tu evidenciju treba ozbiljnije voditi. Ako nešto mogu kopirati od Hajduka onda je to ''obrada'' članstva. Možda, kao ideja, uvesti dvije kategorije članstva, jedno simboličko i jeftino, sa pogodnostima kao i do sada i drugo, skuplje, sa većim pogodnostima, među kojim je i pravo glasa.
  • Captain America
    13.1k
    Slažem se oko kopiranja modela ovih dolje. Ja sam ovdje nedavno napisao da mi je još polovicom 10. mjeseca jedan poznanik koji je u Boysima rekao da je do njega došlo da je plan da članovi s 3+ godine staža imaju pravo glasa.
  • Patak
    2.2k
    Jaro, pa 45' je naš klub preuzela partizanska-komunistička ekipa i drži vlast svih ovih godina. Od komunističkog zločinca Marka Belinića pa na dalje. Pa i ZMu je pokrovitelj bio notorni Jakov Blažević, tužitelj Stepincu što je i sam govorio. Ovi metuzalemi sa skupštine su ta ista ekipa, žilavi su mora im se priznati, i mislim da je upravo ovo previranje sada nada da će uskoro sići kompletno sa vlasti.
  • Neki tip
    18.8k
    Mi nećemo dopustiti ostacima jugokomunističkog sustava, niti jugosrpskog stanja, kakvo smo bili zatekli u Hrvatskoj uspostavom hrvatske slobode i demokracije. Nećemo dopustiti da nam sve to skupa dovedu u pitanje. Nećemo dopustiti tim jugokomunističkim ostacima, ali ni onim političkim diletantima, bezglavim smušenjacima koji ne vide o čemu se zapravo radi danas...

    ...

    Nećemo dopustiti onima koji se vežu i sa crnim vragom .... ne samo sa crnim, nego i zelenim, žutim vragovima...

    Nećemo dopustiti onima koji se povezuju sa svima protivnicima Dinamove slobode, ne samo povezuju, nego im se nude, ne samo da im se nude nego im se prodaju za Judine škude, kao što se i sami hvale da dobivaju dotacije iz svih centara svijeta, a povezuju se od fundamentalističkih ekstremista, do kojekakvih lažnih propovjednika, pseudodemokratskih obmanjivača koji nam danas propovijedaju velike ideje o ljudskim pravima i slobodama medija.
  • Gelipter
    3.4k
    i sad se čuje par glasova: vratite nam Mamića... :eyes:
  • Nolifer
    6.4k
    je da sam ja to napisal dobil bi opasku da sam opsjednut ovim ili onim
  • Neki tip
    18.8k
    je da sam ja to napisal dobil bi opasku da sam opsjednut ovim ili onimxFire

    Kolega, bojim se da nisi skužio zafrkanciju. To gore nisu moje riječi. :wink:
  • maddaddam
    2.9k
    Može i u shit of the day:

    Pozivamo sve navijače Dinama da ostanu vjerni najboljem hrvatskom nogometnom klubu, koji je ostvaruje vrhunske rezultate i uspjehe, kako na domaćoj, tako i europskoj sceni i da svi zajedno ustrajemo u obrani od grabežljivih nasrtaja i tajkunizacije Dinama.

    Damir Zorić
  • Nolifer
    6.4k
    Kolega, bojim se da nisi skužio zafrkanciju. To gore nisu moje riječiNeki tip sa Zapada

    Kolega znam ja dobro od koga su to riječi...

    Znam dobra zezancija :up:
  • Jurki
    8.1k
    Može i u shit of the day:

    Pozivamo sve navijače Dinama da ostanu vjerni najboljem hrvatskom nogometnom klubu, koji je ostvaruje vrhunske rezultate i uspjehe, kako na domaćoj, tako i europskoj sceni i da svi zajedno ustrajemo u obrani od grabežljivih nasrtaja i tajkunizacije Dinama.

    Damir Zorić
    maddaddam

    U ime Oca i Sina i Duha Svetoga.
    Kaj ga taj Zoric more nasrati..
  • Nino Bule
    11.2k

    Di je to objavio ?
  • Robi T
    207
    Nekoliko puta sam čitao to priopćenje.
    Znači,Zorić sve osporava na toj skupštini.
    Najviše mi zapinje onaj dio o privatizaciji kluba.
    Bez ikakvog primjera ili dokaza.
    Jedino kaj laprda o tome da želi da Dinamo ostane narodni klub.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.