• The Undertaker
    4k
    U novinama je pisalo da su izbačeni. Nisam u klubu da mogu provjeriti.
  • Mali dioničar
    14k
    Ja nisam još svima svojima ni rekao da sam ih učlanio. Mogu si mislit iznenađenja ako im je došla članska.
    — Mr Anderson

    Pogotovo ako žive u Splitu.
    Mali dioničar

    Naravno da se čovjek zajebava, tko bi normalan učlanjivao odraslu osobu bez da ta osoba to zna.
  • deda
    27.7k
    Pa to i nije baš jednostavno jer trebaš oib te osobe. Od kud nekom oib od susjeda ili npr. Lukše Jakobušića.
  • Jaro
    5.4k
    Pa to i nije baš jednostavno jer trebaš oib te osobe. Od kud nekom oib od susjeda ili npr. Lukše Jakobušića.deda

    Pa vidjeli smo da su kolege sa Zone snalazljivi - neki preko Livajine zene pokusaju do Gvardiola kako bi dosli do Olma :rofl:
  • Mr Anderson
    5.3k

    Kako znaš da nisam mislio na svoju djecu koja su maloljetna, ali nisu baš bebe? Njih još uvijek mogu upisati bez da znaju za to.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Kako znaš da nisam mislio na svoju djecu koja su maloljetna, ali nisu baš bebe? Njih još uvijek mogu upisati bez da znaju za to.Mr Anderson

    Sve on zna, samo provocira.
  • Boogieman
    307
    Od Lukše je bar lako naći OIB :D #sudskiregistar
  • Mali Zeus
    9.4k
    Lik ne zna ništa što će biti u novom statutu, ali zna da neće biti 1č 1g. :up:
  • Mali dioničar
    14k


    “Takodjer, jedna od bitnih stvari na kojoj će se sigurno poraditi, a koja će se definirati u Statutu, bit će kategorije članstva. I, onda će se odrediti koje od tih kategorija mogu birati ili biti birane u Skupštinu, jer, intencija je ipak da ne mogu baš svi članovi biti jednaki. Hoće li ih razlikovati duljina članstva u klubu …” :down: :down:

    U ovom slučaju Božica i Mirko sami imaju dovoljno glasova za cijeli ustroj kluba.

    “ Raspravljat će se i o Izvršnom i Nadzornom odboru. Naime, na stolu će biti i odluka da se ukine Izvršni odbor i da njegove ovlasti preuzme klupska Uprava, kao i ideja da u Nadzornom odboru umjesto troje sjedi više (vjerojatno pet) članova, od kojih bi se nekoliko njih također biralo na izborima među članovima kluba. Dok bi se za ostale donijeli jasni kriteriji (iskustvo, struka, obrazovanje...) tko može ući u to važno klupsko tijelo.” :up:
  • Captain America
    13.5k
    Ove kategorije članstva imaju smisla ako će se ić na staž "članovanja" umjesto visine članarine jer veću težinu imaju oni koji su od starta unutra i spriječava se da neki Mamić opet plaća članarine ljudima i dođe do vlasti. Ista stvar se sprječava s nedavanjem iste težine novim članovima kao i dugogodišnjim.

    Ako ti je do ove godine bilo problem izdvojit 60 kuna godišnje za članstvo, nemaš što imat pravo izbora.
  • Mali Zeus
    9.4k
    “Takodjer, jedna od bitnih stvari na kojoj će se sigurno poraditi, a koja će se definirati u Statutu, bit će kategorije članstva. I, onda će se odrediti koje od tih kategorija mogu birati ili biti birane u Skupštinu, jer, intencija je ipak da ne mogu baš svi članovi biti jednaki. Hoće li ih razlikovati duljina članstva u klubu …” :down: :down:Mali dioničar

    Otkud njemu uopće ove informacije.
  • Jaro
    5.4k
    Iz svega sto je doslo od ljudi iz kluba, nece tu biti nista vise nego mazanje ociju i zadrzavanje moci uskog kruga ljudi. Bas kao i pozicija D.Simica u upravi u kojoj nemre nis bez pristanka barem dvoje od ostalih troje koji su instalirani od strane Mamica(Peras) i Barisica(ova dvojica)... Nadam se da grijesim, al jbg odavno nemam 16 godina pa da vjerujem ista toj ekipi...
    Situacija u klubu je kao da su 45e saveznici rijesili Hitlera, a upravljanje Njemackom dali Himmleru, Heesu, Goeblesu te im pridruzili jednog predstavnika Zidova...
  • Mali dioničar
    14k
    te im pridruzili jednog predstavnika Zidova...Jaro

    ...priznaj da si ovo napisao zbog arke....
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.