• Vučko53
    309

Aaa odlično.. eto koincidencije..

Onda je sve na Čačiću i tome da krene mijenjati u situacijama kad bi valjda svatko na svijetu zamijenio igrače
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    S obzirom koliko ljudi pita to u zadnje vrijeme, mozda ni Cacic nije siguran pa ako ima netko Cacicev broj neka mu javi da mali moze igrati
  • Armagedon13
    959
    Da li će Kačavenda biti prvi Šimićev potez?
  • Sunja86
    1.3k
    Izgleda da Čačić zeli Stojkovića po meni dobar potez
  • Orc123
    14.2k
    Po meni prva pojacanja bi trebala biti Vipotnik i Stojkovic
  • Patak
    3.5k
    Kačavenda i Roko Šimić su najbolji frendovi još kad su igrali za klince u Kustošiji.
  • Sunja86
    1.3k
    Izgleda da će tako i bit još da je dovest lijevog beka da Ljubičića dobijemo u veznom redu
  • Zagi
    13.7k
    Stojković bi bio kaj, priprema za odlazak Ivanušeca? Baturine?
  • Orc123
    14.2k

Ma simic sada odlucuje i siguran sam da je upoznat sa tim problemom jer ukoliko ne dovedemo beka ljuno ne moze u sredinu a sad smo toliko kratki u sredini da ljubo mora ici u sredinu. U hr ligi nema boljeg i perspektivnijeg def. Veznog....a svakako ce jos jedan centralni ili defenzivni veznjak trebati....Lukanic je prezelen
  • Orc123
    14.2k

Stojkovic je peiprema, tako je, ivanusec ako ovako nastavi ostat sigueno nece....a i da ne ode za Stojkovica ima mjesta
  • Sunja86
    1.3k
    Ljubičić je meni igrač koji bi trebo zamjeniti Ademia na osmici a Bulat mi je ok zamjena za Mišića na šeštici
  • Sunja86
    1.3k
    Ne mora odmah igrati u prvih 11 ima Dinamo dovoljan broj utakmica kroz sezonu po meni je on jako dobar potencijal da postane jednog dana novi Ivanušec,Majer,Olmo.....
  • Sunja86
    1.3k
    Mene više zanima kako će dati neku ozbiljniju minutažu Vpotniku ako ostanu Petković i Drmić
  • Sunja86
    1.3k
    Ja se nadam da je na ljeto jedino izvjesna prodaja Josipa Šutala i da ćemo postojeći kadar zadržati bar do zime i da ćemo produžiti ugovore Mišiću,Ristovskom i Petkoviću uz pojačanje na lijevom beku i još kojoj poziciji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.