• Zagi
    10.2k
    Sučić igra jako dobro u Zrinji.
  • Sunja86
    1.3k
    Po meni je ovako stanje u veznom redu ako tu ubrajamo Ljubičića a isključujemo Ivanušeca koji je trenutno krilo

Šeštice:Mišić i Bulat
    Osmice:Ljubičić
    Desetka:Baturina
  • miro
    6.7k
    ja sam apsolutno za to da Caseresa dovedemo , samo mislim da je on u biti igrač Alavesa
  • Zagi
    10.2k
    Bumo vidli kako će do kraja sezone Bulat odigrat 8icu pa će se više znat.
  • Sunja86
    1.3k
    To bi bio veliki udarac za Dinamo ako ne produzimo ugovor sa Mišićem to mora biti primarna stvar trenutnom vodstvu kluba
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Mislim da bi prije mogao Drmić frknut, nego Petković. Osim ako stvarno se ide prebacit totalno ekipu u apsolutni pressing nogomet, što bi bilo suludo s obzirom koliko bi pojačanja trebali...
  • NB86
    16.9k
    Misic, ristovski, petko, pregovori trebaju pocet u ponedjeljak sto se mene tice sa svom trojicom
  • Zagi
    10.2k
    Ni u takvom sistemu nemre Drmić igrat.
    Koljena.
  • Sunja86
    1.3k
    A vidjet ćemo po meni on nema ulazak u završnici poput Ademia i Ljubičića sto ne znaci da ne donosi neke druge stvari kao osmica, neku stabilnost siguran pas jako dobro dijagonale Bulat pogađa
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Ma nisam ni mislio da bi Drmić igro u takvom sistemu. U tom slučaju vjerojatno idu obojica, a vraćaju Kulenovića + pojačanja.
  • Captain America
    20.4k
    Osim ako stvarno se ide prebacit totalno ekipu u apsolutni pressing nogomet, što bi bilo suludo s obzirom koliko bi pojačanja trebali...Dragon1Warrior123

Nije Dario glup, a vidio je i sad s hajdukom kako je prošlo.
  • Zagi
    10.2k
    Nije dugo igrao, sada će imati 10ak tekmi u kontinuitetu od prve pa će se moći procijeniti.
    Dugo je imao kredita ali vrijeme je da pokaže može li ili ne.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Mislim da je u Hajduku problem više što njihovi igrači imaju samo "srce" kao, nogometna inteligencija im je nula bodova. Mislim onakve greške što oni rade ne bi ja radio...

(ps. ne mislim da treba ić u totalni remont u pressing nogomet, samo govorim zašto mislim da u Hajduku to nikako ne prolazi...)
  • Sunja86
    1.3k
    Slažem se ja već dugo očekivam da on dobije 10-ak tekmi u kontinuitetu da vidimo koliko možemo ozbiljno računat na njega u budućnosti
  • Zagi
    10.2k
    Caseres upravo golčina iz drugog plana. Ademijevski.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.