• Dammir10
    266
    Šeško je svjetski talent o kojem se pisalo kao što se sad piše o Vuškoviću. To je jedan od milijun. Vipotnik nije usporediv.
  • Ludovic IX
    5.6k
    zato možda sad bolje dat tri da ne bi netko drugi dao 10 za godinu dana
  • Dammir10
    266
    zato možda sad bolje dat tri da ne bi netko drugi dao 10 za godinu danaLudovic IX

    Dobro, vidjet ćemo za Vipotnika. Meni djeluje kao loša priča. Vrijeme će pokazati. Pozdrav svima i hvala na konstruktivnoj raspravi.
  • Orc123
    5.2k
    Covjek trpa kao na traci i na ljeto po TM ce vrijediti minimalno 2-3 mil eura...top špica....i Ilicic, Oblak, Bijol, Sesko su igrali slovensku ligu i napravili odlicne karijer3...tak bi se netko mogo sprdavati s nase lige koja je blago receno losa zadnjih godina u europi jer svi osim dibama su uzasni.
  • Rex Ramae
    2.5k
    Plaćaš talent, nemaš garanciju da će uspjeti ali ideš na rizik, valjda ćemo sada imati dovoljno stručne ljude/skaute koji će svojim znanjem i iskustvom moći procijeniti je li se isplati dati za nekog klinca od 18-19 godina tri milijuna ili ne, a ti pitaj Vlaka za mišljenje.
  • Jurki
    8.8k
    a ti pitaj Vlaka za mišljenjeRex Ramae

    Touche
  • Jurki
    8.8k
    Moglo bi se jedino za Vipotnika spustiti cijenu s obzirom da mu ugovor vrijedi jos godinu dana..
  • Orc123
    5.2k
    Na koji nacin da Dinamo dovodi gotovw igrace i s kojim novcima...ako zelis dovest potencijal na kojem zelis i zaraditi kupujes ga dok je u razvojnom proceau do cca 22g ...to radi leipzig ali za vece novce....a mi bas tako mozemo sovoditi igrace poput Perkovica, Vipotnika, Spikica i slicne.....tako moramo i radiri...pokupiti najvece talente iz HR i regije i onda ako se mozw sta i iz inozemstva....
  • Jurki
    8.8k
    Plaćaš talent, nemaš garanciju da će uspjeti ali ideš na rizikRex Ramae

    Upravo to. Đubrentus je iskrcal za Pjacu 23 mil eura i dobio kurac jer se Pjaca nazalost potrgal.
  • Mlađi referent
    10.8k
    Intrigira jako pomisao na tako mlad Dinamo. Vipotnik, Stojković, Kačavenda? Baturina kao glavna zvijezda, Bulat potencijalno, Boško kojeg čekamo, Rukavina, Brkljača potencijalno.

    Još kad bi klub bio zdrav. :love:
  • marcio amoroso
    32.6k
    Još kad bi klub bio zdrav. :love:Mlađi referent

    Već je zdraviji bar za duplo nego jučer u ovo vrijeme. Ide to u pravom smjeru.
  • Zagi
    5.2k
    Kaj se tog Vipotnika tiče...
    Opčenito smo nezadovoljni radom skauta kod nas, jasno i zašto.

    No, teško da ijednog igrača možemo kvalitetinje skautirati od Vipotnika.
    Krznar i Mikić direktno rade s njim.
    Krle je trenirao Petka, jako je dobro upoznat sa Drmićem, a sada je glavni trener Vipotniku.
    Ovakav ili onakav , Krle ipak zna jako puno o nogometu. Kroz treninge su upoznati sa njegovim mentalitetom, radim navikama itd..

    "Uvalit" nam ga sigurno ne želi jer Vipotnik ionako odlazi na kraju sezone. Nama ili nekom drugom.
    Isto tako i Krznaru i Mariboru je u interesu imati/održati dobre odnose s nama.
    A sad, jel vrijedi 1,3,5 ili 15 m, to je ipak na struci. A TM to sigurno nije.
  • Orc123
    5.2k
    Bolje dati 3 mil eura za Slovenca nego za npr. Portugalca ako su dlicnih kvaliteta...to je prakticki nase govorno podrucje, mentalitet slican....kraca ptilagodba.....
  • Captain America
    14k
    Mi ako želimo otić još na razinu više, moramo kupovati skuplje mlade igrače. Šanse za ponavljanje ljeta 2018. kad smo uzeli Brunu, Oršu, Thea, Dilavera i Kadziora za 4 milijuna € su davna prošlost, prvo zbog inflacije, drugo zbog samog statusa kluba gdje prodavači znaju da imaš, a treće jer se takav prijelazni rok gdje pogodiš sa svakim odradi jednom u 20 godina. Krki i Mika su s Vipotnikom tamo svaki dan i nisu ga bezveze preporučili Dinamu (sjetite se i kakve je Japance Mika nagovarao da dođu tako da se ne radi o vlakovskoj kategoriji šarlatana/skauta). Vipotnik još neće imati nikakvih problema s prilagodbom na novo okruženje što je jako bitno u odnosu na nekadašnja dovođenja latinosa.

    Mnogi maštaju da budemo ko Red Bull. Taj Red Bull je dao za Roka Šimića 4 milijuna dok smo se mi premišljali pa se sad mnogi tuku u glavu jer nismo riskirali. Nadam se da s Vipotnikom neće ponovit ista stvar.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Hmm ja se jos ne bi lupao po glavi za Roka. Nije on meni do sada pokazao puno vise od recimo Kulenovica..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.