• Jurki
    20.9k
    skaut sluzba Zone bi badava radila skauting, a ne kaj imamo na platnom spisku Vlaka koji ne zna van Hrvatske otici po neku akviziciju.
    Imali bi 5 lijevih bekova, 5 lijevih i desnih krila, 20ak stopera cisto da popunimo rostere sirotinje u hnlu. :rofl:
    Edit: kaj se Tekpeteya tice ludost je dati 5 milja za igraca koji vredi 3 milje i kojem za godinu dana ugovor istice
  • BBBaranja
    4.4k
    Bio sam za dovođenje Tekpeteya jer smatram da je kvalitetan,gledao ga više puta ne samo protiv nas.
    Ali dečko na ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora i nadam se da naši neće ubost 5mil..
  • Jurki
    20.9k
    a i njegove godine su upitne jebote covjek izgleda ko da ima 45 a ne 25 :rofl:
    Ako je opcija on ili nitko. Biram nikoga
  • Zagi
    13.6k
    Tko bi vama udovoljio :rofl:
  • Armagedon13
    959
    Zato i nećemo nikog dovest
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Po meni dobro rješenje u ovoj cijeloj situaciji 5 do 12, igra dobro s obje noge ,dobrog šuta što nama trenutno nasušno treba poslije odlaska Oršića.

Ne sjecam se gola izvan 16 m od trenutnih igraca osim Mišića jedan ili dva gola,Ljubicic protiv Salzburga sa ruba 16 metara i Bočkaj za titulu u Šibeniku.
  • Droljo
    23.4k
    Pozdrav. Mi trebamo brze i jake igrače već dugo. Ak je ludogorecov onaj takav zašto ne. Mene još muči kak nikad nismo nekog afrikanca od 190 cm uboli. Neki terminator naprijed. Navek dovodimo svilene tehničare...
  • NORTE
    21.5k
    PozdravDroljo
    Ako je ovo nick u čast mamićevog osobnog novinara, onda je jedan od boljih na zoni, iako moj favorit je i dalje dinamosaur.
  • Neki tip
    21.3k
    Ili je riječ o nekom "anagramu" Diona Drene Belje. :chin: :eyes:

U svakom slučaju, dobrodošao, @Droljo!
  • Droljo
    23.4k
    Ma onako droljo. Bez veze. Droljim dosta pa zato. Uglavnom long time listener first time caller... Malo se pokrenulo oko kluba i stadiona pa eto da se i ja uključim u raspravu.
  • plavi67
    924
    Škembinjo :D
  • marcio amoroso
    47.6k
    Emreli u Konyaspor
    Štefulj u Celje
    Milić u Septemvri

Ostajemo na kadru od 3 vratara i 17 igrača.

Livaković, Nevistić, Zagorac
    Ristovski, Moharrami
    J. Šutalo, Perić, Theo, B. Šutalo
    Ljubičić, Bočkaj
    Mišić, Ademi, Baturina, Bulat
    Ivanušec, Špikić, Menalo
    Petković, Drmić

Tu imamo ozlijeđenog Boška Šutala i za sustav Čačića nažalost totalno neupotrebljive Menala i Bočkaja.

Realno su nam jedine opcije na klupi desni bek Moharrami, stoper Theophile, vezni Bulat i napadač Drmić. To je situacija bez kartona i bez novih ozljeda. Klub poput Dinama si to jednostavno ne smije dopustiti.

I tu je apsolutno nebitna bodovna situacija na tablici. Da imamo 20 bodova prednosti na tablici jel bi onda kadar smanjili za još 3 igrača i igrali sa 13 igrača u rotaciji.
  • Sunja86
    1.3k
    A izgleda da ćemo morat progurat ovu sezonu sa ovim kadrom jer od pojačanja trenutno nema ništa
    Na ljeto se nadam pojačanjima na lijevom beku,krilu i stoperu uz zadržavanje postojećeg kadra ma da je izvjesno da će Šutalo ići na ljeto bio bih zadovoljan ako to bude jedini izlazni transfer i novi persperktivni trener i sportski direktor
  • Mlađi referent
    14.9k
    Polako, nismo još ni Ademija probali na krilu, a mi bi pojačanja. Idući prijelazni rok će naš mister SD dofurat 3 kapitalca i dva dobra rotacijska igrača, a onda iste i uigrat do kvalifikacija. Sad se spremaju za idući rok, a do tad će skautirat. Ne sumnjam.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Niste računalibza rotaciju mlade koji su priključeni treninzima seniora. Trojica su na dvojnoj registraciji, ostali su tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.