• vjeko1701
    21.6k
    Ovo danas je baš bio očaj od navlačenja...

A kaj se tiče općenito, mislim da će si jako brzo potrošiti trenera koji bi u boljim uvjetima zbilja mogao složiti respektabilnu momčad i igru i biti njihov Bjelica ili Kek.
  • xyz
    840

Odakle ta fama da je Leko dobar trener?
  • thomas22
    301
    Ajmo ovak slikovito, čačić dobije pedalu i postavimo npr. Peternaca za prijelazno rjesenje, hajduk igra dobro i ne gubi bodove ali peternacov dinamo prati,ne gubi utakmice i puše za vrat hajduku, jbg posralo mu se i ide ga. I kaj sad, maknuti peternaca na pauzi da bi uzel npr.jakirovića ko jače trenersko ime?
  • Ali
    2.7k
    - Kakve se lignje veceras sluze na rivi u splitu ?
    - FRIGANE !!!!
  • Zagi
    13.7k
    Bilo je dosta takvih slučajeva do sada i uvijek bi v.d. trener u takvoj situaciji dobio novi ugovor. Potpuni nedostatak dugoročnog plana.
    Poslije bezočne krađe, najveći razlog loših rezultata u europi.
  • vjeko1701
    21.6k
    Jel osvojio titulu u Belgiji? Igrao u LP s njima i prezimio u EL, uveo Antwerp u EL, prezimio u grupi s Tottenhamon i Ludogorecom, imao 3 pobjede u 4 utakmice s njima. Ne znam ko je bio zadnji u toj grupi. Mislim, nije ni Bjelica imao neke bolje rezultate prije nego je došao tu a ni Kek prije Rijeke.

Ne kažem da je on vrh u svijetu ali koga sličnog oni mogu dovesti? Za klub koji ne postoji na karti europe 13 godina, ne zna za naslov 18 godina i poznat je po histeriji i pritisku unatoč tome, on je barem dvije klase bolji trener od nekog tko bu tu došao.
  • deda
    42.1k
    Baš izbrojih, tovari trenutno imaju 12 zdravih seniora-igrača i 2 golmana. Ostalo su juniori. Zanimljiva strategija.
  • vjeko1701
    21.6k
    Meni to sve više izgleda na nedostatak financija kako se i pisalo svugdje.
  • Keyser Soze
    17.4k
    Meni ovo sve više izgleda da su doveli Leku jer je veliko trenersko ime za naše uvjete i da malo skrenu pažnju s financija. Vidi se da je doveden bez imalo strategije, kaj će ti Leko ak nemaš igrače za 3-5-2?
  • Jurki
    21k
    trenutno imaju 12 zdravih seniora-igračadeda

Nemoj to pisati.. bu Čančeloti jos nekog igraca prodal jer bu videl da ovi imaju manje igraca nego mi.
  • deda
    42.1k
    Tovari će sigurno dovesti 2-3 igrača u ovih par dana. Sad je jedino pitanje jesu to ciljane mete ili samo začeplivanje rupa u kojem slučaju će si samo nabit nepotrebne ugovore na grbaču. Možda posegnu za Dolčekom s posudbe recimo.
  • vjeko1701
    21.6k
    samo začeplivanje rupa u kojem slučaju će si samo nabit nepotrebne ugovore na grbačudeda

Jel previše nadati se ovom? :D
  • Krizy
    64.4k
    Armada nakon utakmice
    8dysvns9zi4bb6dj.jpg
  • vjeko1701
    21.6k
    Btw, ima ko gif onog starta kad je Frigan išao sam na golmana? Isto nije suđeno ništa.
  • Krizy
    64.4k
    Attachment
    329558462_1128251661193781_9061394564813008522_n (1M)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet