• Mrvica
    3.1k
    Nemam riječi
  • Krizy
    35.4k
    Sreća da ovo nismo dobili, možda reagiraju i dovedu nekoga. Podsjetilo je ovo večeras na Kopićev Dinamo.
    Ako nešto mrzim to je nogomet sa 70+% posjeda lopte bez ikakve konkretne prilike.
    U ovom slučaju 80% a udarci u okvir 3-3
  • Mulec86
    389
    Kolicina iritacije koja me ulovila svaki put kad bi pokazali brkatog smrada je nemjerljiva nijednom mjernom jedinicom. Interesni klanovi odjebite od Dinama!
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Osim ponistenog gola nista. Jedan udarac Ristovskog i jedan pokusaj Sutala protiv zadnje ekipe lige. Puno premalo, Petkovic je za Drmica Pele.
  • Captain America
    13.3k
    4 udarca u okvir protiv zadnje ekipe na tablici. Doduše što očekivat kad ofenzivne pozicije igraju Drmić, Špikić i Bočkaj.

    Sova je zaslužio i veći ugovor!
  • Dammir10
    266
    Cijela ekipa igra loše, podsjeća sve na početak sezone i igru protiv Skhupija. Možda su pripreme opet bile žestoke pa igračima treba vremena za ulazak u formu. Baš kao i tada ni danas nije bilo dovoljno trke bez lopte i nuđenja, kao da su noge teške od priprema.
  • Slavonac
    383
    nisam ponosan, ali pogodio sam rezu
  • BBBaranja
    1.9k
    Onako kako smo igrali na pripremama odigrali smo i danas..
    Prvi macici se bacaju u vodu,idemo zasukat rukave glavu gore i od iduceg vikenda hocemo pobjede..
  • Sunja86
    992
    A tko igra u Gorici?Jasno je da Dinamu trebaju pojačnja ali i ovaj kadar je svemirski brod za kadar igrača Gorice ovo je isključivo sramota Čačića i igrača!
  • Captain America
    13.3k
    Nemam ja problem s pojačanjima za danas već za iduće tekme koje ćemo igrat protiv puno ozbiljnijih protivnika. Ovo danas je sramota sove i igrača kako si i rekao.
  • Carrasco
    4k
    Kakav faul Ivanušec radi u 16 metara... čisti penal za Goricu. Najlošija utakmica ove sezone.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Hvala što ste produžili ugovor Čačiću najvećem jebenom alibi treneru koji koristi stil igre koji je prije 20 godina zastario i još ga kao stavili za sportskog direktora jer ste nesposobni valjda dovest nekog drugog, hvala upravi što nas jebu sa izmjenama trenera koji su u stvari svi isto sranje, drugo pakovanje. Hvala što ste toliko nesposobni da pomažete MAMIĆU da izgleda bolje kod normalnog puka.

    Iskreno ko god da pobjedi u ovoj borbi, Dinamu se loše piše... Mislim prva je utakmica ovo pa izgleda da smo previše kritični, ali ovo je nešto što se vuče od odlaska Bjelice i stalno se gura pod tepih. Da nam nema ovih nosioca igre (poput Orše kojeg sad i nema, Livakovića, Ademija i Petkovića) mi bi realno gledali Hajduku u leđa... Ne znam u čemu je problem, da li su borbe unutar kluba pa nijedna strana ne može povlačit odluke normalno (lako moguće) ili su stvarno toliko nesposobni.

    Ja se samo nadam da postoji neka treća struja koja će se možda uključit nekako jer po ovome dosad nemam baš preveliku vjeru da Dinamo neće otić u 3 pm, previše je tu balasta kojeg se treba riješiti da bi stvari funkcionirale.
  • Ali
    1.9k
    Ademi jucer izjavi da ga je gripa gadno slomila i da vise od pola priprema nije trenirao i da i dalje osjeca posljedice i da je spreman za mozda 60min. A cacke ga drzi 95 min a iz aviona vidljivo da nema sapi i da noge ne slusaju cijelo drugo poluvrijeme. Misic u istom rangu.
    Ivanusec najbolji, ali nemozes sam.
    Drmic nevidljiv.
    Onaj slobodnjak na rubu 16m u 90min da kreteni nisu unovcili Orsu za 5mil£ je gol, a Misic ni ubacaj ni udarac. Korneri bez Orse ocajni jedva lopta dodje do peterca... a i ovaj Jones Orsu pusta u prosjeku 4-5 minuta...

    A vrhunac je kad je cacke osobno odbio Pjacu i Brekala. Dva reprezentativca je odbio kao da pricamo o totalnim amaterima iz burkine faso...
  • Salva
    2.3k
    Pa ovo je rasulo teško. Uprava kluba se međusobno kolje a ne zna se ko je veći lopov, stadion nam je najružniji sportski objekt na svijetu a na terenu 11 mrtvih puhala. 3500 ljudi? Pa ovo je podvig a ne sramota. Svaka čast Sjeveru. Mazohizam teški, vidimo se 28. na “gradskom derbiju”.
  • Jurki
    8.4k
    Nakon svih ovih sranja u zadnje vrijeme, brisanja poda s klubom.. ovaj rezultat mi je jos vise produbil anksioznost.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.