• vjeko1701
    22.3k
    Ne kužim zašto se sad od Mađara radi ne znam kakva priča. Lik je bio u gorrnjem domu kvalitete igrača HNL-a, posebno van Dinama ali sad pisati da smo Ademija zamjenili s njim da bi već slavili prventsvo?

Ljudi moji...pa Bočkaj je u Osijeku bio bok uz bok njemu po važnosti pa se još nije nametnuo kao prvotimac i to igrajući dvije pozicije koje nam štekaju. Imao je Kleinheisler dobrih partija za Osijek ali ko netko tko redovno gleda utakmice glavnih konkurenata imao je i utakmica u kojima nije napravio ništa. Dosta takvih.

Štoviše, rekao bi da je u te dvije sezone u kojima je kapetan bio "igrač manje" imao više dobrih utakmica u dresu Dinama neko ovaj u dresu Osijeka a njegov utjecaj van terena je nešto kaj 50 Kleinheislera ne može nadokanditi.

Jbt kaj je ovo nova saga o Ojedi, mađarska verzija?
  • Dammir10
    266
    Priča se o prodaji Ademija. Ja mislim da nitko ne može točno procijeniti što je ispravno, prodati ga ili ostaviti. Sada ću pokušati obrazložiti zašto to mislim:

Hladna proračunata analiza čisto sa igračke strane:Isplati ga se prodati ako bi došla ponuda od 5 i više milijuna eura. Ademi uskoro puni 32 i to se osjeti na njemu. Njegov je forte uvijek bila trka, agresivnost, eksplozivnost, izdržljivost. On je klasični pitbull koji živi od fizikalija. On nije Pirlo ili Messi pa da može i sa 35-36 igrati na potez. Jednom kad Ademi izgubi tu fizičku moć (a gubi je sve više) izgubit će gotovo svu igračku vrijednost . Kada bi dobili 5 milijuna za njega i kad bi recimo 3 milijuna uložili u novo pojačanje u vezi mogli bi dobiti avion od igrača. Za 3 milijuna se može dovesti odličan igrač koji je mlađi (a moguće i bolji od ostarjelog Ademija). Mijenjali bi igrača na zalasku svojih moći sa igrača u naponu snage, to se čini kao dobar posao.

Sa druge strane nitko ne zna koliko bi svlačionici značio odlazak Ademija. Bi li svlačionica ostala bez lidera? Bi li se onda i mnogi drugi odlučili za odlazak? Koliko bi Dinamo izgubio na motivaciji i borbenom duhu kojeg je kapetan uvijek unosio u ekipu i cijeli klub? Te su stvari nemjerljive i zato mislim da nitko ne može sa sigurnošću reći je li prodaja dobar ili loš potez. Može se dogoditi da ga prodamo za 5 milijuna i da za te novce dovedemo novog Mišića ili novog Petkovića te da u svlačionici prođe sve mirno bez ikakvih poremećaja. To bi bilo super. Može se i dogoditi da ga prodamo i da onda bude raspad u svlačionici, da odu još 2-3 igrača, da Dinamo izgubi lidera i borbeni duh i da gledamo mlitavi Dinamo kao što je bio onaj pod Cvitanovićem prije 5-6 godina. Tada se ta prodaja Ademija ne bi isplatila i tih 5 milijuna bi bilo nevažno. Prodaja Ademija je kockanje, osjećaj (a i srce) mi govori da bi bilo bolje da ostane. Fućkaš 5 milja, zaradit ćemo od postotka Gvardiola 5 puta više.
  • maddaddam
    2.9k
    Ostali bi na Drmiću i Emreliju... Svaka im čast, ali Orša i Petko su kao Stockton i Malone onomad u Jazzu.maddaddam

Ivanušec? Špikić? Bočkaj? Tko god bio, očekivanja su velika, jer Oršić je bio i "spiritus movens", "game changer", ali i drugi u plodonosnom tandemu s Petkovićem, koje su zvali Batman i Robin, iako im bolje pristaje drugi nadimak - Stockton i Malone. SN

Lepe da novinari tu crpe inspiraciju.
  • Krizy
    67.3k
    Već 500 puta su prepisali sa Zone, jadno kakve kvazi novinare imamo.
  • Jaro
    11.7k
    ajd, bolje sa zone (makar bi morali i navesti medij od kud kradu - nisu li zato medijske kuce podrzavale EU u orbi protiv google, facebooka i twittera) nego da kopiraju necije instagram ili facebook statuse...
  • Neki tip
    21.3k
    Lepe da novinari tu crpe inspiraciju.maddaddam

Hm, vidiš, sad se zapitah jesu li i aktivni.. ili samo vire i škicaju. :)

Ajme što si uradih upravo.. sad ću u svakom upisu tražit Olivarija. :scream:
  • Armagedon13
    959
    Milić se vratio,a Šaranić ide u Varaždin bit će nam na oku
  • Krizy
    67.3k
    Otišao kao junior iz Dinama, šest i pol godina kasnije još uvijek junior :cool:
  • deda
    43.4k
    (D)evolucija
  • Neki tip
    21.3k
    Otišao kao junior iz Dinama, šest i pol godina kasnije još uvijek junior :cool:Krizy

Pa, ako može Youssoufa Moukoko, što ne bi mogao Josip Brekalo.. :eyes:
  • Mr Anderson
    17.4k
    Na kraju će Brekalo još moliti da ga mi uzmemo.
  • Ludovic IX
    10.4k
    Da ga bar uzmemo. Za hnl bi bio avion još uvijek. A bolji je barem duplo od menala i spikica npr.

Idealan trenutak je sad ako je istina da je u juniorima.
  • bbb medimurje
    4.9k
    Brekalov menadžer Andy Bara opovrgnuo je navode njemačkoga novinara.

- Ljudi pišu gluposti kada im je dosadno. Brekalo ima dvije ponude iz Španjolske, tri iz Italije, a želi ga i Dinamo, koji je također ozbiljna opcija. U sljedećih sedam dana, u dogovoru s Wolfsburgom, odlučit će gdje će nastaviti karijeru. Pritom će voditi računa da to bude klub u kojemu će igrati kako bi se ponovno nametnuo izborniku Daliću i izborio povratak u reprezentaciju - kazao je Andy Bara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.