• Krizy
    36.9k
    Evo Olivariju
    3ttjwf9ftv87yawt.jpg
  • serbus
    3.6k


    Podrška Ojendi ovaj Orcu...

    Kao Zagreb on je bio, lomiš ga a on se neda..

    Orc izdrži...
  • dinamo vitez
    214
    Ničota piše da hoćemo Belju i dalje ali da ponuda nije ravna onoj iz Njemačke i čini se da je blizu Bundesligi trenutno, 3 milijuna plus bonusi.

    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-ekskluzivno-doznaje-dinamo-krenuo-po-diona-drenu-belju-ali-on-je-na-korak-od-bundeslige/108179

    Šteta, jer bi kod nas bio projekt kluba, a vani pitanje je koliko će igrati.
  • Shane
    165
    DDB ima nos za gol pravi "clinical finisher" mislim da bi kod nas imao 20 golova u sezoni.E sad ak dečko hoće preskakati stepenice nek ide u Njemačku.
  • Captain America
    14k
    Onda my bad. Nisam znao, pratim samo Realove insajdere pa za ovo nisam ni znao.
  • maddaddam
    2.9k
    A ne znam baš. Sve neki igrači po reprezentacijama, ili na pragu reprezentacije, tipa Ivušić, Škorić, Laszlo, Beljo, Mierez… a nalete na protivnika iz snova, kazahstanskog predstavnika Kyzylzhar (iskreno nikad čuo za njih) i ovi ih našamaraju k’o balavce.

    Možda bi nam dobro došla Lacikina energija, toga nam zna zafaliti u određenim dijelovima utakmice. I on je dovoljno iskusan da je svjestan tih nekih slabosti tipa tranzicija, traženje dubine, loše riješenje u zadnjoj trećini, ali to kompenzira solidnom trkom i borbenošću.

    Možda bi nam dobro došla Beljina nepredvidivost, visina i finiš, ali daleko je on od izgrađenog napadača. Tako da Augsburg nije preskakanje stepenica, Augsburg ne može u istu rečenicu sa nama, smatram da ne gubimo puno sa njima. Uostalom Beljo je već birao između Dinama i Osijeka, i odabrao Osijek - pametno u tom trenutku, ali nekako mislim da Dinamo može i mora bolje.
  • Captain America
    14k
    Ne vjerujem u prodaju Petka, spustit će se tu rampa. I on mi nije neki karakter da će zapet van ko Orša. Budimo realni, daleko je on od profesionalaca iz lige petice (čega je i sam svjestan) i što mu treba maltretiranje vani u nekom prosječnom klubu, a ovdje je sada alfa i omega. Beljo je odličan igrač, al vjerujem da nam neće trebati.
  • Nino Bule
    11.6k
    Ako je po oršu dosao zadnji klub pl-a, ne vidim tko bi po petka dosao osim losijih klubova serie a ili la lige.
  • Captain America
    14k
    Galata želi Brunu...
  • Mr Anderson
    5.4k
    Kaže Olivari...
  • Zagi
    5.3k
    Daj Drolji , prodaj Mohu.
    Lako ove...
  • Dammir10
    266
    Jedva čekam 21.01.2023. jer što se dotad proda proda se, ne vjerujem da će poslije tog datuma i početka druge polusezone netko otići. Novinari puno naklapaju i sudeći po njihovom pisanju u sljedećih 10 dana odlaze Petković, Livaković i Šutalo a kao zamjene upadaju Kulenović, Nevistić i par juniora.

    Iskreno ne znam što očekivati jer su velike trzavice unutar uprave. Možda stvarno netko iz uprave smatra da mu je stolica nestabilna pa razmišlja da je najbolje u kratkom roku prodati sve što vrijedi i zgrnuti nešto novca od provizije jer nije siguran da će za 2 mjeseca uopće biti unutar kluba.

    Mene veseli da je atmosfera unutar svlačionice možda čak i bolja nego ikad prije, kao da je igrače ujedinilo i mobiliziralo sve ovo što se događa oko kluba. Proradio je dišpet koliko se može zaključiti ovako sa strane. Mislim da barem kratkoročno Dinamu pašu ovakvi medijski napisi o raspadu kluba, o odlascima, o nikad jačem Hajduku, o najboljem hrvatskom treneru Leki itd. To će dodatno motivirati igrače Dinama kao što ih je motiviralo prije onog zadnjeg derbija u Zagrebu kad su igrački razbili Hajduka i više nego što je to rezultat na kraju pokazao (4-1). Dugoročno takva medijska mašinerija može napraviti problem jer nije dobro kada mediji non stop pišu negativno o svemu oko Dinama, barem mi dinamovci znamo kako to može utjecati na klub.
  • Tercel
    420
    Prema indexu Petkovića želi Galatasaray.. izvor nepoznat..
  • Mr Anderson
    5.4k
    Izvor je Olivari. Isčitao je to iz Tarzanovog izraza lica kad ga je vidio kako pije tursku kavu u Rovinju.
  • Neki tip
    19.4k
    Izvor je Olivari. Isčitao je to iz Tarzanovog izraza lica kad ga je vidio kako pije tursku kavu u Rovinju.Mr Anderson

    Plus možda je Tarzan bio galatantan pri stisku Olivarijeve ruke.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.