• Mlađi referent
    10.7k
    Hvalimo se proizvodnjom, brojimo tko je prošao kroz Dinamo u repki, pričamo kako nam duguje hrvatski nogomet, a grozimo se da nam talenti i mladi dobiju priliku i preuzmu odgovornost u ovakvoj situaciji. :rofl:
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ja sam zadovoljniji cinjenicom da konacno imamo i rezultate, a ne samo talente. To se ne postize samo talentima, ali dzaba pricat.. Daj nam Rukavinu, Baturinu, Katinica, Marina, Gurlicu, Tomeka i koga vec ne, pokorit cemo sve.
  • flexXy
    1.9k
    Klinac koji je dobar ce dobit i sansu. Ako je Rukavina dovoljno dobar za hnl dokazat ce se na pripremama i igrat ce. Prosla su vremena kada su svakakvi Corici i slicni dobivali minutazu samo jer imaju 18 godina. U ovom Marinu na primjer ja ne znam sta je itko ikad vidio. Gledao sam ga od kad je bio klinac od 16 godina, osim davljenja lopte i par driblinga koji su prosli cisto na kolicinu pokusanih ja nikad nisam nis vidio.
  • Mlađi referent
    10.7k


    A ti misliš da s ovakvom ekipom nemremo odradit ova 3 mjeseca uz to da nam neku važniju ulogu dobije neki klinac?

    Naravno da su pojačanja top, ali brzo će presušit ovo sve ako nisi sposoban proizvest čak ni u ovakvoj situaciji. Sve ovo je stvoreno transferima i to puni proračun
  • Krizy
    36.5k
    Ćorić je Oršić za Marina
    Ne volim ga ali 23 gola i 24 asistencije u 7500 minuta je ipak nešto za razliku od Marina
  • Nino Bule
    11.5k

    Trazimo da se jednom jedinom igracu da prilika na krilu, poziciji di najlakse trpis pocetne musice igraca, jos uz to taj igrac ima 19 godina. Ako ne sada, kada ? Zasto zavlacimo momka, dolazio je red bull po njega ako mi nismo sposobni napravit seniorskog igraca od njega, ima tko hoce. Nitko ovdje ne pise da i katinic i gurlica i tomek trebaju bit dvadeseti igraci, kamoli igrat
  • Sunja86
    1k
    Ova 3 mjeseca ja sam uvjeren da i bez Orše osvajmo sa 10+ bodova razlike i da možemo dati više sanši Rukavini,Bulatu,Baturini al treba gledat da se pojačamo za Europu za sljedeće sezonu tako da ne bi bilo loše da dovedemo jedno ili dva pojačanja da se uigraju u Dinamu do ljeta i kvala za Europu na ljeto nego da kao i uvijek trazimo pojačanje nakon 4.pretkola Lige prvaka pa ne dovedemo nikoga
  • Mlađi referent
    10.7k


    Ma ok, sve 5. Naravno da moraš početi slagat kostur kako želiš izgledat ne samo u 7om mjesecu, nego u kojem smjeru ćeš ići i na neki drugi rok. Ako se zaključi da nam fali krilo, vezni i bek svakako kreni polako popunjavat kadar i uigravat zato i služe rokovi, no ova histerija kao da sve propada, kao da ćemo svi umrijet ako ne daj Bože ostanemo na Rukavini i Špikiću je stvarno suluda. Onda ovo banaliziranje “daj sve mlade u prvu bla bla” kao da je izrečena hereza, a ne to da klincu koji je sad već i u 19oj daš odgovorniju ulogu.
  • Orc123
    5.1k
    Daj mi recite gdje da onda odu pare os transfera? Toliko zgrazanje s mamicem kako novci nestaju iz dinama ovo ono...ali onda bolje da nestaju nego da se ulozi u momcad...ne naravno! Bolje se krpati iz vlastirih rezervi pa da nam beka igra vezni a krilo klinac od 18g koji jos nema ni minute ozbiljnog seniorskog nogometa ili igrac sporiji od HŽ koji u godinu dana noje nasao poziciju u Dinamu....nema šta odlicno...ili cemo skautirati do ljeta i dovwati krilo ko i sad na zimu beka kojeg smo na ljeto rekli da cemo skautirati do zime. Ili nakon sto unistavamo ljubu na beku uniatiti ivanuseca na krilu....jedan baturina koji je top talent i nakon godinu i neato jos nije nosutelj igre dinama ali zato ce biti klinac od 18.g koji nema minute seniorskog nogometa! Ma bravo! Svaka cast....ebo te sa proracunom od 60 milja izgledamo ko da nemamo za biber a kamoli za pojacanja...gdje su onsa te 60 milje svake godine?? Tako se zgrazate nad mamicima.....umjesto da se svi zalazemo da imamo iz godine u godine jacu momcad vi podrzavate peodaju skupo a dovođenje nikakvo ili beaplatno...zar nije bokje ako znas da si ulozio 5-6 milja u pojacanja od transfera najboljeg igraca os toga da na kraju godine vidis plus od nepunih pisljivih milju eura na racunu!!
  • Captain America
    14k
    HNL nam neće doć pod znak pitanja. Orša je odigrao bolesno dobro ljetni dio i onda je (očekivano) počeo pad forme. Ostatak lige nam ni takvima premorenima s 2 utakmice tjedno nije mogao ništa do nesretne magle u Osijeku. Ja se nadam da ko god sad vodi brigu o sportskoj politici već gleda prema srpnju i slaže igračku križaljku za ljeto.

    Ja sam zadovoljniji cinjenicom da konacno imamo i rezultate, a ne samo talente. To se ne postize samo talentima, ali dzaba pricatEfes Pilsen

    Neki dinamovci ovdje su zaboravili 2016. i 2017. Još pamtim uvjeravanja novinara kako Fiolić može nadoknadit Pjacu, Knežević i Pavičić Roga, a Šemper Eduarda :rofl: Meni se osobno ne prolazi opet onakva mučna sezona u Ligi prvaka, a i ne ispada mi se od Skenderbeua.
  • LovroZG
    1.3k
    Ak ćemo realno, nama više fali lijevi bek nego zamjena za Oršu jer s bekom rješavamo dva problema, a na krilu imamo Špikića koji je za HNL dobar i mladog talenta (pod uvjetom da je u ovih pol godine i sad na pripremama uvjerio struku da zaslužuje priliku).
  • Nino Bule
    11.5k
    Neki dinamovci ovdje su zaboravili 2016. i 2017. Još pamtim uvjeravanja novinara kako Fiolić može nadoknadit Pjacu, Knežević i Pavičić Roga, a Šemper EduardaCaptain America

    Daj mi samo reci koji su to dinamovci ovdje zaboravili ? Tko ovdje govori o tome da cak 4 mlada igraca mjenjaju neke stozerne igrace ? S kim se vi svađate ?
  • Zagi
    5.2k
    mladog talenta (pod uvjetom da je u ovih pol godine i sad na pripremama uvjerio struku da zaslužuje priliku).LovroZG

    Malo dulje je Rukavina nama tu na forumu na radaru. Prošle sezone ima 27 utakmica za d2 u drugoj ligi. Ne pišemo baš na temelju par tekmi juniora.
    Al da, mora se pokazati na pripremama. Ipak je to neki drugi nivo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.