• xyz
    840


    Onda ajmo sve rasprodati i staviti katanac na bravu. Dinamo je 30. klub u Europi po koeficijentu, ima 4 igrača koja su osvojila svjetsku broncu, još desetak ih je prošlo kroz klub, klub posluje u plusu. Neke stvari ne funkcioniraju kako bi htjeli, ali i to će se riješiti s vremenom. Ovakvi komentari proizlaze iz atmosfere koju kreiraju ljigavci u novinarskim redakcijama. Što da obični čovjek misli kad i ovdje na forumu ima onih koji sve vide defetistički.
  • Mr Anderson
    5.8k
    Ako Oršić stvarno ode, nebi me začudilo da dovedu Pjacu. On može lijevo i desno, ali se bolje osjeća lijevo. Posudba mu nije produžena, u Juventusu nema kruha za njega. Vjerojatno bi pristao na manju plaću.
  • marcio amoroso
    33.4k

    Kao trideseti klub u Europi ima posjetu koja nije među 300 u Europi, ima stadion koji nije među 500 u Europi i upravu koje nema na svijetu.

    To nije defetističko razmišljanje, to su činjenice.

    Jedino vrijedno su ti igrači i naša ultras skupina u zadnje vrijeme.

    Zaslužuju poštovanje i zaslužuju da im ne prigovaramo šta god odluče.
  • Nino Bule
    11.9k
    Saznat cemo za par dana sta ce biti, bezveze bacamo prognoze
  • Orc123
    5.7k
    Pjaca nema sta u dinamu raditi ko krilo jer on to vise nije...
  • deda
    29k
    Nema par dana, saznat ćemo u iduća 24 sata.
  • Efes Pilsen
    7.2k
    Katastrofalna vijest. Na stranu opravdanost, zelja ovo ono.
    Mi Orsica ne mozemo zamjenit pa taman i da uloze cijelu vrijednost transfera u zamjenu. Bilo je lijepo zadnjih par godina gledat europske utakmice uzivo, ici na gostovanja s optimizmom. Steta sto se zaustavio na 91 golu. Mogao je do kraja sezone navuc na 100..
  • BBB Mataa998
    1.3k
    Andreas Schjelderup bi bio pefektna zamjena,cak i ako je potrebno dati 5-10M €.
    Najveci je problem sto je Benfica vec bacila oko na njega tako da vjerojatno nemamo sanse.
  • Nousername
    626
    Nema tog igraca koji ce zamjeniti Orsu.Da dovedemo Brekala i Pjacu zajedno ne mogu zabiti onolike bitne golove koje je on zabio.Legenda kluba za koju se nadam da ce ostati vjecno
  • Captain America
    14.7k
    Što radi Grull iz Rapida ovih dana? Znam da se spominjao kad smo Ljubu dovodili.
  • Orc123
    5.7k

    Da, vrijedi 9milja eura po TM ali norvezanima je rekordan transfer malo vise od milji tako da taj transfer nece ici preko 6-7 milja...dalo bi se tu nesto iskemijati ali u ovom stanju i ne skladu u klubu tesko.
  • The Undertaker
    4.4k
    Ako Oršić hoće ići, neka ide. Nije uopće pitanje novaca već ne želimo nezadovoljnog igrača a pogotovo ne želimo nezadovoljnog Oršića. Svoje je dao, zadužio nas ko malo tko i neka ide. Naravmo da zamjenu možemo naći, uostalom trebali bi je naći i da je ostao. Nije u cvijetu mladosti. Mislim da će Bočkaj preuzeti tu ulogu za ovu polusezonu.
  • Orc123
    5.7k
    Nemres prodati najboljeg igraca i onda rec da ces se pokriti iz unutarnjih rezervi!? Kako? To bi bio samo dokaz da se sabotira klub....jedino logicno i ispravmo ako vec orsa ode taj novac se mora uloziti u jedno ili dva pojacanja! Kakav Bockaj, on je sporiji od HŽ!
  • Orc123
    5.7k
    Grull igra i dalje dobro za Rapid, standardan...a i protiv nas je pokazao kakav je kvalitet...taj transfer bi bio realan i ne pretjerano skup...ne vise od 3-3.5 mil eura....i samo 24g.
  • Efes Pilsen
    7.2k
    Da nam takva legenda ode bez oprostajne utakmice pod okriljem noci i to direkt poslije bronce :cry:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions