• og1986
    2.9k
    Mislim da će ovi upisi u budućnosti biti predmetni dokaz u suđenju kada majki pukne.

    Hvala bogu pa nemam djecu u školi ili na fakultetima, pričaš ko oni luđaci u Americi koji propucaju školu ili trgovački centar.

    Dobro ti je rekao kolega, prvo na vađenje hormona, a potom kod psihijatra po dijagnozu.
  • Captain America
    13.2k
    Duncanu (osim dolaska po MVP nagradu u sandalama :lol: ), Kawhiju, Parkeru, Ginobiliju, Dirku, Kiddu i ostalima u Texasu nije palo na pamet ovako nešto (Harden je izolirani slučaj). Izvuko si sve iz "progresivnog" LA-ja.
  • blackbully
    4.3k
    Duncanu (osim dolaska po MVP nagradu u sandalama)Captain America

    To je vjerojatno najveća dominacija u povijesti sporta :rofl: Negdje sam pročitao da su radili peticiju ili neki presing na ligu da mu se nagrada oduzme jer odjećom nije iskazao poštovanje prema ligi.



    Izvuko si sve iz "progresivnog" LA-ja.Captain America

    Onda bolje da ne izvlačim izdanja Rodmana, banirali bi me za golotinju :joke:
    Nisu ni u NFL-ništa bolji, Newton i Brown mi prvi padaju napamet.
    MLB i NHL se još dobro drže, vidi se da su bjelački sportovi.
  • Ludovic IX
    5.1k
    Majki kad počne jebat jednom, onda ce valjda zaboravit na ovakve gluposti više.
  • deda
    27.4k
    Dečki ne budite licemjeri. Svatko od nas bira ljepotu u 99% životnih izbora. Ako je to Majkijeva poanta, slažem se s njim. Nekakva metroseksualnost mi je odbojna, ali svi imamo izbor.
  • GZomanid
    572
    Sjecam se 90tih kad smo isli na jednu tekmu Milana, bili smo u cudu kako njihovi svi nose neke pederke torbice oko vrata. Danas nitko o tome ni ne razmislja ali nama je tada bio šok to vidjet.. Ugl vremena se mjenjaju, za 20 godina smo svi Majki ☝️
  • Majki2111
    2.6k
    Ma to nema veze sa nikakvom seksualnošću. Neko kuži da je bitno pa se uređuje kao npr. 99% žena. Neko ne skuži pa se ne uređuje kao npr. 50% muških ja bih reko. Neko ne skuži, al ima sreće i inteligencije dobro prođe u životu neovisno o izgledu. A neko dugo godi a ne brine o tome jako dugo i ondada skuži da je bitno. Nema veze jel neko peder il ne.
  • og1986
    2.9k
    Dečki ne budite licemjeri.deda

    Tebi uopće nije čudno ovakvo sastavljanje rečenica ?
    Lik zvuči kao neki sociopat, mislim u doslovnom smislu riječi.
  • deda
    27.4k
    Ako si htio reći da je Majki posebna biljka, slažemo se. Neka cvate tisuću cvjetova.
  • seljak86
    2.3k
    majki koji kurac. kak će neki muški proć dobro u životu jer dobro izgleda? možda poneki koji idu za modele il slično, al generalno je za muške nebitno kak izgledaju. (ja sam sam ružan pa prolazim ok u životu)
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    E da nisi ružan prolazio bi odlično u životu, a ne samo ok. :rofl:
  • Efes Pilsen
    6.7k
    To sa izgledom vise nije ni mit ni pretpostavka, postoje razne znanstvene studije koje pokazuju preferencije jos od najmanje dobi. Tako smo programirani i to je to.
  • Nolifer
    6.4k
    što naprave dva slobodna dana bez utakmica... :lol:
  • Majki2111
    2.6k
    Iskreno ne vjerujem da si ružan. Ružna je osoba jedino ak ima neke deformacije na licu i ak je debela. Većina to nema. Vjerojatno si samo normalan dečko/muško sa zdravom dozom pameti i sreće. Treba znat i sebe cjenit isto. :up:

    https://www.imm.ox.ac.uk/about/blog/making-faces-new-insights-into-craniofacial-malformations

    Ovo npr.

    To je medicinska anomalija. I to nije lijepo za vidjet.

    Slažem se. Potpis.
  • Infinity
    15.2k
    Biti lijep je malo gdje nuzda, jer se ljepota ne postize. Doduse, neki i to pokusavaju postici. Biti uredan je nesto sasvim drugo, a to cupanje obrva mi djeluje kao drzanje do nekog izgleda, a ne pokusaj da se postane lijepim. Ako nisi uredan ne mozes se zaposliti kao konobar recimo, a da ne pricamo o nekim pozicijama u vrhunskim firmama.

    Osobno ne idem u kozmeticke salone, znam ljude koji idu i prijateljski ih zezam, ali treba biti svjestan da svi mi na neki nacin drzimo do izgleda. Sisamo se redovno, brijemo, volimo se obuci dobro. Malo je onih koji poput Adama Sandlera mogu izgledati poput klosara i da im to ne utjece na uspjeh u zivotu.

    I da se vratim na obrve :rofl: Radije bi ih cupao nego imao obrve poput Stipe Mesica koje strse na sve strane. Da ne pricam o spojenim obrvama. Zar nije logicno to malo dotjerati? Nije ti nuzda neki kozmeticki salon, mozes to sam. Kome je previse zenstveno imati normalne, ne sredjene poput zena, nego normalne obrve, tom je valjda normalno imati zapustenu bradu, masnu kosu i slicno. Naravno, i to je neciji stil, ali stil koji ce smetati ovome koji drzi do svega. Hvala Bogu pa nismo u Sjevernoj Koreji, moze se sredjivati tko kako pozeli.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.