• SAS1987
    13.2k
    Ajde ako mozes molim te probaj izvuci podatke kolika je bila prodaja klupskih artikala iz sezona 17/18 kad nismo igrali europu ili sezonu prije kad nismo boda osvojili u lp, kladim se da je bila upola manja.Blue98

    Nemam tih podatka al tada nije bilo niti trgovine u centru.

    Što se tiče infrastrukture je uvijek treba zamisliti koliko ljubi bi recimo otišlo u kinu ili restaurant koji je u takvom stanju kao što je naš stadion. Da se doslovno raspada a doživljaj tekme je zbog toga loš. Mogu samo zamisliti kako uživo izgleda scena kad gledaš tekmu iz zapada pa cijelo vrijeme gledaš prema praznom istoku koji izgleda ko iz neke druge galaksije. Ljudi smo emotivna bića i prema osjećaju odlučimo ak nam je ugodnije gledati tekmo doma na kauču u birtiji ili na stadionu.

    Ja svaki put kad idem na neki stadion pomislim "uf jebote, kako bi bilo ugodno ovdje gledati Dinamo".

    Da ne idemo dalje u offtopic i rasprave... Agree to disagree :cool:
  • miro
    3.1k
    Mislim kako nam i ove povijesne tablice govore da Dinamu zbilja ne treba stadion kapaciteta većeg od 30.000 mjesta
  • The Undertaker
    3.9k
    Otkuda vam ovi podaci o prodaji artikala? Ima li kakav link?
  • Bosna86
    11.5k
    Sutra u 19.05 tv Z1, emisija Timeout. Gost Igor Kalabek, Zona Dinamo.
  • deda
    27.3k
    Dragi naši Zonaši,

    pogledajte večeras u 19.05 emisiju Timeout na Z1 televizija. Gost emisije bit će Igor Kalabek, jedan od vaših administratora i suosnivača platforme Zona Dinamo.

    Zahvaljujemo se cijeloj ekipi Z1 televizija, posebice gospodinu Luki Krkoču koji nas je pozvao u goste učinivši nam veliku čast i priliku da predstavimo Zonu Dinamo, njezinu misiju, ciljeve i organizaciju.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Like za stranicu kluba na fejsu, posljednjih par dana očito dobili malo slobode pa samim time i objave su jako zanimljive i dobre za čitat. :up:
  • NORTE
    8.9k
    Iako mi je jako drago što dinamo ističe sve svoje bivše i sadašnje igrače u reprezentaciji, mislim da se sveukupno malo pretjeruje i svodi na klubaštvo kad vidim što rade Osijek i Hajduk.

    Svatko objavljuje gotovo isključivo svoje bivše i sadašnje igrače.
    Osijek, kao nekadašnji rasadnik talenata koji to više nije, čak ističe trojac od kojih nijedan zapravo nije iz Osijeka, nego iz Rijeke, Našica i Čepina...
  • Tundra
    509
    osječki patetičari razvili su ozbiljan kompleks zadnjih nekoliko godina od kada su u gornjem dijelu tablice, ali daleko od nekih većih rezultata kojima bi napravili iskorak
  • Dino
    2.2k
    Predobra mi je ova fora koju su napravili s klupskim instagramom da Ljubicic bude admin na jedan dan jer ipak igrac vise priblizi tu atmosferu u ekipi neg kaj to moze sluzbeni voditelj stranice (osim ak je neko od igraca sluzbeni voditelj :rofl: ).

    Jako dobra ideja koju sam vidao kod stranih klubova.
  • Crusades1986
    9.5k
    Već je bilo nedavno to i s Bulatom.
  • Infinity
    15.1k
    Bio je i Ademi nekad ako se ne varam. Imali su nesto slicno i dok instagram nije bio popularan. Bio je profil na fb koji bi jedan igrac vodio jedan dan. Odgovarao bi na pitanja i slicno.

    Nije da su u Dinamu to tek 'otkrili'. Sjecam se kad je Kelava vodio taj profil na jedan dan.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.