• dinamo vitez
    214
    Trebalo bi malo pomladiti ekipu, definitivno. Sad je dobro što imamo 3 mjeseca za skautirat/dovodit igrače efektivno, vjerujem da će se polako krenuti sa osvježivanjem svlačionice već do proljetnog dijela sezone. Teško je sa 11-12 dobrih igrača izgurati sezonu u Ligi prvaka, tim više što ćemo na godinu imati rekordni euro koeficijent, gotovo sigurno treći pot u Ligi prvaka i možda vrlo dobru priliku za prezimljavanjem kroz skupinu, bar kao trećeplasirani.

    Sad je možda idealno vrijeme za napraviti taj sljedeći korak, proširiti roster, sredstava ne bi trebalo faliti uz izvjesnu prodaju Šutala, pare od Gvardiola, Lige prvaka i možda još ponekog transfera, možda Ivanušeca prije svih.

    Ojeda/Kačavenda za desno krilo, sredina Vetlesen, bek Bjorkan/Sinkgraven, stoper Perković, ima li još netko da se spominje? Je li uopće prošao voz za ove igrače :grin:

    7u1bh4t9k283swmx.jpg

    Mislim da ne bi bilo loše ni uložiti u još par igrača od 16/17/18 godina da kroz par godina imamo dugoročne zamjene za starije igrače koje će s vremenom trebati zamijeniti (Ademi, Oršić, Petković, Ristovski...).
  • Mlađi referent
    10.5k
    Bjorkan/Sinkgravendinamo vitez

    Ma ne igraju doslovno ništa ni jedan ni drugi već neko vrijeme, treba se okrenut drugim opcijama.

    Spominjani Wagner ima opet odličnu sezonu, ali mi se čini da nije bek kakvog tražimo
  • Str1nger Bell
    677
    Kad smo kod pozicije lijevog bočnog, necu nikad shvatit Amavia. Lik kao hladno odbije Dinamo, ode u Getafe koji se bori za opstanak i TAMO NE IGRA.
  • Eduardo
    17.4k
    Kaže čovjek kako nas Emreli napušta na ljeto. Navodno ima ponude iz Belgije i Nizozemske. Što se mene tiče nek ide odmah sad na zimu ako će mu status u momčadi ostati na trenutnoj situaciji, a ne vidim način da krena ka boljem dok je Čačić na klupi.

  • Dautbegović1
    92
    Sportske danas:Dinamo traži stopera koji može igrati i ljevog beka.Opet nešto između pi.. i guz...
  • Captain America
    13.6k
    Mauro Perković znači.
  • Laugreano
    1.3k
    Dat im Stefulja i Marina za Perkovica
  • marcio amoroso
    32.2k
    Dat im Stefulja i Marina za PerkovicaLaugreano

    A poslije ćemo im dati Bočkaja i Bulata za Marina jer on ubija u Istri. Nije isto igrati u jednoj Istri i jednom Dinamu. Dati im 2 igrača koja su se već dokazala na tom nivou i čak i višem nivou od toga je meni suludo.
  • Keyser Soze
    8.1k
    O jbt Mauro Perković... Najbolje da onda uzmemo svakog mladog HNL igrača koji zna dodat na 2 metra.
  • Armagedon13
    958
    Zna se gdje se kupuju lj.bekovi, Vukčević
  • Jurki
    8.5k
    Bas i onda bu opet dosla Europa i opet isti kurac.
    Perkovic ni(je) pojacanje ni za hnl. Ne velim da od njega nebu nist. Ali nama trebaju pojacanja. Uostalom imamo u trenutacnom kadru 6 stopera (Šutalo, Šutalo, Peric, KTC, Viking i Dilaver). On moze kod nas jedino skupljat lopte na treningu.
    Jedino ak odu Šutalo, Ktc i Dilaver.
    Treba nam bek, def vezni, desno krilo. Jebote sad bumo poceli skupljati stopere ko lani lj. bekove. Skupi sve pokemone
  • BBB Sibenik
    4k
    Plan je bija na zimu dovest pravog livog beka koji će bit pojačanje, reka je brko da nema smisla kupovat nešto da se kupi. Al bojim se da će opet doc il neki mulac il nez šta, koji je daleko od onog šta nama triba
  • SAS1987
    13.4k
    O jbt Mauro Perković... Najbolje da onda uzmemo svakog mladog HNL igrača koji zna dodat na 2 metra.namodi grebza

    Dinamo treba uzimati najbolje talente HNL bili oni pojacanja odmah ili tek sutra. A ak je Perkovic dovoljno velik potencial nek presudi struka.
  • dinamo vitez
    214
    Jedino ak odu Šutalo, Ktc i Dilaver.Jurki

    Ovo je vrlo izvjesno da će se dogoditi, KTC i Dilaver pune 34/32 godine u 2023. Mislim da svakako o dodatnom stoperu treba razmisliti ako se procijeni da je dostatne kvalitete, iako su prioriteti lijevi bek/vezni i desno krilo, dva igrača koja nikako nismo uspjeli nadomjestiti nakon prošlosezonskih odlazaka Gvardiola i Majera. Jedino što su Ljubičić i prije njega Franjić uspjeli donekle pomoći da prebolimo Jakića.
  • marcio amoroso
    32.2k
    Šta mislite jel ima šanse da dođe Brekalo? Ugovor mu ističe, igra malo u Wolfsburgu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.