• Imamo Dinamo
    4.2k
    Šibenik i Čanadi dogovorili sporazumni raskid suradnje
  • blackbully
    4.6k
    Damir Čanadi otišao s klupe Šibenika, sporazumni raskid ugovora.
  • xyz
    840
    Odgodili smo utakmicu protiv Istre za proljeće...
  • deda
    39.9k
    Pametno
  • Keyser Soze
    15.6k
    Mario Cvitanović preuzeo Šibenik
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Šibenik prerastao u prvog favorita za ispadanje ove godine s tim potezom...

Mislim da je on jedini trener koji me je skoro prisilio da odustanem od gledanja utakmica Dinama u HNL-u.
  • jp23
    3.2k
    Baš sam to htio napisati, hoće li sada Šibenik preuzet štafetu od Rijeke i zacementirat se na dnu lige.

Mislim, možda griješim, možda u nekom čudnom razvoju događaja ispadne dobar u Šibeniku, no nekako sam uvjereniji da ću osvojit eurojackpot idući petak nego to.
  • BBB Baranja
    363
    Sad ćemo vidjet sva ona njegova silna pametovanja i prodavanja magle po TV-u
  • Logistika
    1.5k
    Razgovaram sa kolegom na poslu danas,i kaže pričao sa starim od Borevkovića iz Hajduka...kaže da mu je rekao ovako "...jos 3mj ce biti tamo i dovidenja,nema veze sa profi nogometom,to kontakata i odnosa nema nikakvih,dodes,odradis trening i to je to,kao da igra i radi na benzinskoj negdje..." evo tako mi je rečeno,pa živi bili pa vidjeli. Dinamo je stroj !
  • deda
    39.9k
    Ali, ali.... tamo svi žive za "bile" :broken:
  • Mlađi referent
    13.9k
    Pa dobro, kakav je igrač može bit sretan kaj ga puštaju na trening uopće :rofl:, mekan k’o sredina kruha
  • NB86
    17.1k
    Ocito je pala dosta atmosfera kad nisu usli u sezonu kako su ocekivali, vec superkup je bio udarac, a nakon poraza od nas i osijeka u ligi je pocela gadna depresija dole.
  • seljak86
    2.9k
    Koji kurac? To treba moć dobiti s pola snage.
  • og1986
    2.9k
    Zadnje kaj nam treba je putovanje u Pulu, trošenje igrača na put i igru između dvije najvažnije utakmice sezone.
    I potencijalno gubljenje bodova kod solidno posložene momčadi kaj bi još gore bilo za psihu pred uzvrat.

Dobra i očekivana odluka stožera.
  • Mr Anderson
    13.5k
    Ispada da Istru doživljavamo ko težeg protivnika od Hajduka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet