• Nino Bule
    10.7k

    ove od 24sata premium ne mozes jer se ne radi o broju clanaka nego dijelu kojeg mozes i dijelu kojeg ne mozes citat
  • NORTE
    8.4k
    Maksimir 1968. (jug pred završetkom)
    1k3xb5dhbtqi8vz1.jpg
  • Eduardo
    16.8k
    Revija iz 1998.
    o0vb0r33thfp6m6d.jpg
  • SAS1987
    13k
    Od svih rendera (pre)velikog Maksimira je meni ovaj uvijek bio daleko najbolji. Možda tko zna zašto su se kasnije odlučili za drugi projekt? Još kad bi sjever dolje / sredina bio na jedan nivo bio bi top. Prema tom projektu nikad nije bio planiran zapad gore nego bi se gradio novi nivo ispod postojećeg. E da so barem počeli rekonstrukciju s donjim tribinama a ne s gornjim :rofl:
  • Boogieman
    307
    Ma sve ok, ali to su poprilično općenite stvari koje nam svako malo natuknu i tako već 20 godina. Ako je neki upis nevaljan i imaš argumente, pa onda bi valjda podnio brisovnu tužbu, a ne pregovarao sim-tam s nekim, jer na kraju i za brisovnu tužbu postoje rokovi.
    Ako se radi o nekom ugovoru, pa di je zabilježba tog ugovora?

    Ono kaj hoću reći je da mi pričamo o stadionu, a ustvari uopće ne znamo o čemu se tu doista radi, jer nikad nijedan dokument nismo vidjeli. Sve kaj imamo su rekla-kazala navodi novinara i političara, a od Crkve nemamo ni to.

    Sve to skupa mi je stvarno nevjerojatno i volio bih da ako netko tko može, stisne tu (ili svi mi, nekako)... Ili se stvarno iz nekog razloga radi o "osinjem gnijezdu", pa se ne smije previše čačkati...
  • SAS1987
    13k
    Prema informacijama koje su procurile u javnost bi sjedeći mjesec, dva trebalo biti sve puno jasnije. I oko Maksimira i oko nove Kranjće.
  • Captain America
    12.3k
    Prema informacijama koje su procurile u javnost bi sjedeći mjesec, dva trebalo biti sve puno jasnije. I oko Maksimira i oko nove Kranjće.SAS1987

    S obzirom da nam se spremaju novi izbori nakon raskida koalicije Možemo i SDPa, mislim da ništa od ovoga.
  • Nino Bule
    10.7k

    Odakle ti to da se spremaju novi izbori ?
  • NORTE
    8.4k
    Prema informacijama koje su procurile u javnost bi sjedeći mjesec, dva trebalo biti sve puno jasnije. I oko Maksimira i oko nove Kranjće.SAS1987
    :lol: :lol: :lol: :lol:


    Najdraža i najbolnija karikatura
    z56wr4sieafsmx9c.jpg
  • Captain America
    12.3k
    Tomašević je na pressici prije sat vremena reko da je spreman za izbore. Nemaju s kim koalirat tako da je ovo jedina opcija (ako ne slome nekog SDPovca pa im prebjegne).
  • Nino Bule
    10.7k

    zanimljivo, u svakom slucaju to ce biti izbori samo za gradsku skupstinu, tako da pregovori oko stadion idu dalje i mogu doci pred ovu skupstinu na glasanje prije novih izbora, a i nakon, svakako ce vjerovatno bit izglasano van stranackih pripadnosti.
  • NitkoBitan
    10.6k
    Ova karikatura je topcina. Stavio sam si ju za profilnu da se svi zbediraju kad mi ju odu pogledat. A bolje i to nego da uzalud trose vrijeme na rasprave o novom imaginarnom stadionu :lol: :lol:
  • Captain America
    12.3k
    Ono što nama ide na ruku je da je SDP najviše srao zbog stadiona i Mamića. Isti onaj SDP čiji je gazda zagrebačke podružnice napisao mišljenje Mamiću da je nedužan.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.