• Infinity
    15.3k
    Sumnjam da ce u skoroj buducnosti neki potencijal otici bez tih 20%. To je jako bitna stavka i u Dinamu su to shvatili. Svim klubovima koji kupuju igraca je to manji ulog, a i lakse je platiti kad sjednu pare od daljne prodaje. Dinamu je to zalog za buducnost i mogucnost dodatne zarade.
  • xyz
    840
    Ako ide u razvojni klub (npr. Leipzig) onda je ok staviti postotak transfera, ali ako ide u top klub (npr Bayern) onda treba stavljati bonuse za trofeje...
  • Stjepan
    479
    Spominjao se Marcelo ovdje kao slobodan igrač izgleda da ide u Olympiakos
  • Beowulf112
    301
    Sta ce nam Marcelo..debeljko..najbolji dani su odavno iza njega..i veci je propuh od bočkaja u obrani sigurno
  • deda
    28.1k
    Onaj Paris iz Kopera kojeg smo škicali otišao u imenjaka iz Kijeva za milijun Eura.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ne znam gdje bi stavio taj transfer u ovom trenutku. Mislim, ukrajinski divovi sigurno nisu sto su nekad bili zbog rata, pa jedan Shakhtar se pojacava Djurasekom.. Ocito je dobar igrac dok su ga uzeli cak i u ova teska vremena za njih. Koliko stvarno dobar ostaje za vidjet.
  • Str1nger Bell
    702
    Znam da je neka zajebancija bila ovdje da Marcelo dolazi kod nas, a na kraju nismo ni bili daleko covjek potpisao za Olympiakos.

    Znam da ima ogromnu placu, ali dojma sam da bi nam takav transfer uvelike pomogao u nekakvom ugledu za daljne transfere i samom marketingu da ne pricam.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ja bas mislim suprotno. Ne trebamo se reklamirat kao Turska ili Grcka da smo zadnja destinacija igracima pred penziju. Nama je bitno da nas mladi igraci izvana vide kao pozeljnu destinaciju, a posebno bi bilo lijepo kad bi nasi bivsi igraci dosli dok imaju imalo rezultatske i igracke ambicije cinit taj perpetuum mobile iskusne kicme i nadolazecih zvijezda.
    Ono naricanje Corluke i slicnih u 35. treba odjebat u startu.
  • Keyser Soze
    8.2k
    Nama takvi igrači nisu potrebni i jedino dobro kaj s njima dobivamo je marketing. Grci i Turci su bili (i još su) puni takvih igrača tipa Valbuena, Drogba, Sneijder pa sad vidimo di im je repka, a i klubovi, nemaju niti jedan klub u LP.
  • Str1nger Bell
    702

    Aplsolutno se slazem s tobom, ali Marcelo je bas nogometna velicina.

    Ciljao sam na upravo ovo sta si napisao, da mlađi igraci vide nas kao dobru odskocnu dasku.
    Mislim da bi Marcelo uvelike pridonio tome.
  • Infinity
    15.3k
    Cinjenica je da je nama ta pozicija deficitna vec godinama i da bi nam igrac kao Marcelo sigurno bio upgrade.

    Marcelo je svjetska klasa i ako netko procijeni da moze jos dvije sezone igrati na razini koju igra Dinamo, pa zasto ga ne dovesti? Sad je kasno, pa nije toliko ni bitno.
  • blackbully
    4.4k
    Ja jednostavno ne mogu zamisliti Marcela u Dinamu. Zapravo ne u Dinamu nego u HNL-u. Da jedna takva klasa sa onih svjetskih u stadiončina u La Ligi dođe nabijati loptu na njivi u Šibeniku ili da se čudi stadionu s jednom tribinom u Koprivnici.
    Nisu ni Grci pojam za stadionske infrastrukture, ali ipak...

    7gltyr8gln1waw01.jpg
    gjaowujpgshumkdc.jpg
    qf842phxhgyrr9tx.jpg
    2i4f1qxz18pbiszw.jpg

    Čovjek koji u svojoj karijeri nije imao ozbiljniju ozljedu zasigurno je ne želi zaraditi na smiraju iste i to tako da će mu noga proklizati oranicom Šubićevca...
    Malo sam otišao u off topic.
    Attachment
    46219142-thessaloniki-greece-october-4-2015-aerial-soot-of-the-toumba-stadium-full-of-fans-during-a-football-.webp (241K)
  • Derek Trotter
    338
    Malo me pamćenje izdalo a ni Google mi ne pomaže pa bih zamolio za malu pomoć, za koju dvojicu igrača se pričalo/pisalo da će "u paketu" biti prodani u Tottenham za 20ak milijuna eura prije par godina?
  • puxigadjurdja
    1.4k
    Jedvaj i Ćorić ako se ne varam
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.