• Cosey
    436
    S obzirom da osim Dinama slabo pratim nogomet, eventualno rezultate pogledam, s tekme su me fascinirale dvije svari.
    Koliko smo protiv ozbiljne momčadi dobro držali pozicije, koliko smo taktički dobro stajali i koliko je Chelsea, uostalom kao i sve engleske močadi, jak u duelima.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Što reći, koju posluku porati. Ogromna, gigantska pobjeda, jedna od najboljih tekmi Dinama koje sam gledao u životu, a hvala Bogu bilo ih je velikih puno. Imao sam i imam rezerve prema Čačiću, ali za ono što je jučer i kako je pripremio mogu samo reći ogromni respekt. Svaki igrač je znao što, kako i kada treba raditi i gdje se postaviti na terenu. Branili smo se vrhunski, istina Chelsea je bio opasan do gola, ali je situacija bila baš kad se ono kaže - imali smo ih gdje ih želimo. Sve su to bile neke polušanse ili manje od toga. A nakon gola smo se malo i opustili i u trenucima mi vodili igru i napadali. U drugom se činilo da je Chelsea stisnuo, ali odgirali smo još i bolje, mogli doći i do 2:0 (šut Ristovskog) i mirno priveli to sve kraju.
    Naravno, zadnjih 10 je bila frka, da ne upadne koji zalutali metak, ali je sve dobro prošlo. Pokazali smo da možemo baš sa svakim i nakon ovakve tekme i prezentacije mislim da se imamo pravo nadati 4 boda u sljedeće dvije, 3 minimalno.

    Livaković je odigrao kao vrhunski vratar, 2 mrtve spasio kad je trebalo, Ristovski zvijer, Ljubičić zvjerčina, kako je taj lik odigrao, pojeo bi loptu da je mogao, sve pokrivao, oduzimao lopte, dodavao, pokrivao, bio na svakom pedlju terena, Perić i Šutalo majstorski stoperski par, Mišić kao da je Zidane i Makelele u jednom, apsolutno bolesnu tekmu je odigrao, od Ivanušeca mislim da će igrači Chelseaja imati traume, Petković kad je na visini zadatka je divota od igrača, ekspert i španer, Ademi još jednom kapetanski, malo je reći da je ostavio srce na terenu, Moharrami kao Cafu u najboljim danina, a Oršić.. Dakle onaj gol je umjetnost, nemam druge riječi, od toga kako si s prvim dodirom stvori prednost pred Fofanom, do toga kako ga pretrči i onda pred golom laganim pokretom ruke makne od sebe taman kad je ovaj mislio da ga je stigao do vrhunskog, fantastičnog gola, španerski, kao suhi list u rukometu. Lopta izgleda da je spora i da će ići pokraj gola a cijelo vrijeme ulazi. Divota jedna živa. Što taj čovjek radi na terenu to nisu istine.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Spavo sam jedva sat vremena noćas jer nisam mogo od uzbuđenja zaspat uopće sinoć. Ali nema veze, preko svega mogu prijeći nakon jučer! :)
  • MM17
    221
    Čim ju je Orša piknuo se vidjelo da ulazi u gol
  • Ludovic IX
    5.5k
    ispred mene na zapadu sjede dva naša lika i kako sam bi koncentriran na tekmu, nisam baš gledao što rade i na kraju kad je chelsea imala ona dva slobodna udarca, lik snima - ja njemu da koji kurac ne spremi mobitel, što ga boli kurac za chelseajev slobodnjak. tek na kraju kad je lik poslije zadnjeg sučevog zvižduka stavio ruke na lice i sjeo pokisao skužio da je lik došao navijat za chelsea.. i još hrpa njih sjedi u blizini i ne slavi. i to naši ljudi
  • Nolifer
    6.7k
    zm3fyfppuskjd0a6.jpg

    Kakva luda i nezaboravna noć na Maksimiru...
  • Ludovic IX
    5.5k
    kad mišić grli oršića poslije gola , jel on viče "dinamooooo"? koji lik. ja ću se prvi posuti pepelom jer sam lani govorio da nam usporava igru ali ove sezone je doktor nogometa (majke ti, koliko mi doktora imamo. Beroš se ne mora brinuti zbog odljeva doktora iz RH). vidjeli smo koliko je falio protiv Bodea
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Jel neko skeniro one ljude u bijelom na samom rubu zapada prema sjeveru? Nije mi izgledalo kao nasi novi dresovi.. jel to neka sponzorska shema ili koji k?
    Za igru i igrace sve vec napisano. Igracima postala rutina igrat velike utakmic :strong:
    Fantasticno, samo neka traje.
    Moram se pridruzit i cestitkama na organizaciji oko ulaza. Jesu skidali patike, ali su otvorili dovoljno ulaza i dovoljno pregledaca da sve ide brzo. Jos da jug rijese..
  • plavi67
    920
    znači nije bilo guzve na ulazima ko inače na sjeveru?
  • og1986
    2.9k
    Bome sam i ja jako puno puta osporavao mišića i jučer mu psovao kada je izgubio onu kritičnu loptu, ali se onda trkom vratio i spasio fenomenalno.

    Ne mogu ništa drugo reći za cjelokupni dio ove sezone nego svaka čast.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    ne, ja sam cak bio zbunjen jer sam dosao sa strane istoka, morao sam pitat lika jel ulaz za sjever dolje jer je i ta strana bila otvorena. Na svakoj strani po 3-4 covjeka spremna za pretres.. Ispraznis dzepove, skines patike i vozi. Mi se jebali dugo s parkingom, ocekivao sam guzvu i onda udem za 2 minute i sat vremena zujim po tribini :rofl:
  • Mali Zeus
    9.8k
    Jebemti sve, dan nakon ovakve tekme i pobjede osjećam se kao superman, kao da sve mogu, ne hodam nego lagano letim prema poslu, kao da sam u najmanju ruku ja bio na terenu jučer. :grin:

    Za atmosferu jučer nemam riječi, grmilo je sve od prve do zadnje, dobro je Tuchel rekao, šteta što nije i istok bio otvoren, Kova je svojim suigračima dobro rekao kako će biti. Ovaj put nisam bio tamo, za sljedeće tekme okrećem nebo i zemlju da dođem (neće biti tako teško, ali uglavnom :D )
  • Bosskovitz
    7.6k
    moram priznati da nikad nisam kužio tu ekipu. Ajde da simpatiziraš neki strani tim, vecina nas ima neke klubove koji su im iz x razloga dragi, ali doći na stadion u svom gradu protiv kluba iz svog grada navijati za neku englesku nogometnu kompaniju u vlasnistvu americkih milijardera jer, eto, to je “tvoj klub”… jebeno ne razumijem.

    Čak ni ne osuđujem, nek svatko navija za kog hoće, jednostavno ne razumijem.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Mislim da nismo svjesni da živimo snove mnogih generacija , atmosfera čudesna, sjever jučer ni u jednom trenutku nije spustio ritam sto je jako teško bilo kojoj tribini na svijetu.

    Mislav Oršić šta reći o tom dečku koji je ostavrio snove svakog dečka odraslog na zagrebačkom asfaltu, strašan gol je zabio, trk,kontrola lopte,odgurivanje Fofane, hladnokrvna završnica i još ljepša proslava.
  • Ludovic IX
    5.5k
    sto puta pogledaš gol i misliš si koliko je to savršeno bilo. prvo, savršena lopta ljubičića na petka koji savršeno upošljava oršu koji je već u trku, koji prima loptu prsima i u prvom koraku radi prednost pred fofanom. Fofana je jedino mogao crvenim spriječiti oršiča, nikako drugačije.

    a i to oršićevo odbijanje fofane od sise pred sam udarac je nešto što prije par godina ne bi mogli vidjeti od naših igrača.. sam bi se odbili od takvih zvijeri
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.