• deda
    38.6k
    Događa li se išta i kod drigih prvoligaša?
  • Orc123
    12.6k
    Je evo drzao bi transparent ali puse vjetar previse pa odustao...ma zaboli me kiki vise za njih. . .trosimo si zivce na ljude kojim je profit ispred spirtskog uspjeha. Sve vec visjeno prosle godine ako se dobro sjecate. Najavljivalo se isto krilo polivalentan bek-vezni i stoper, pa jel ce bit Doekhi ili Svitachenko, pa nas ovaj vec zapratio na instagramu ali onda su shvatili da ga trebaju platiti pa odustali, jbg nije Hrvat ni nije iz HNL a mi kupujemo samo domace (okusi zavicaja). Ipak se Hnl i ove sezone preko nasih predstavnika u Europi istaknuo i pokazao kakva kvaliteta igra na nasim travnjacima. Ne vrijedi se zivcirati vise jer nas se ne pita nista. Josbsat vremena sad kad se oglase da smo potpisali Marcela, Januzaja i Modrica hehehheheh
  • NitkoBitan
    29k
    Teska srca ovo kazem ali da barem negdje ispusimo pobjedu i primimo gol za izjednaceno gdje ce nam njihovo krilo proc pored naseg lijevog beka kao srednjoskolac pored osnovnoskolca na igralistu. Da popusimo te 2 milje i da onima u Upravi dode iz guzice u glavu da je bolje preplatit nekog igraca za pola milje-milju nego biti zadnji dziber.
  • Ludovic IX
    9.2k
    ako se ne proda Šutalo u ovih sat vremena, ispast će da smo prodali za 10 miliona tri igrača i kupili 3 za 6,5...

ali nema tog lijevog beka i neki padaju u depresiju zbog toga. Ja još uvijek ne vidim kojeg smo mi to beka trebali platiti više i da bi on došao. Bjorken je otišao u feyenoord na posudbu. značu dali bi ga i nama ali očito ovaj nije htio. neki tamo IG kreten napiše da nismo htkeli dat pola milje više za što??? i odmah se vjeruje takvom "insajderu"
  • NB86
    16.9k
    Nakon ovolike price o lijevom beku red bi bio da bockaj rijesi utakmicu protiv chelsija i bude igrac utakmice
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    To da je propalo za pola milijuna-milijun su price za malu djecu, a pogotovo u slucaju Cokaja.

Lijevi bek se trebao dovesti ali moglo se i pretpostaviti da nista od toga cim nije nitko dosao za vrijeme priprema ili u sedmom mjesecu.

Nadam se da nece biti kaznjeno, iako mogu reci da sam siguran da ce i Bockaj i Ljubicic dati najbolje sto mogu kada budu igrali.

Inace, ako se ne varam rok za prijavu igraca je 2.9. tako da jos moze neki slobodni igrac uletiti u naredna dva dana.
  • Infinity
    19k
    Jedini slobodan lijevi bek koji bi nam mogao biti pojacanje je Marcelo. To bas i nije realno.

Jedino slobodno desno krilo koje bi nam bilo pojacanje je bio Januzaj. Potpisao za Sevillu maloprije.

Eventualno da netko sutra dobije slobodne papire, a nece.
  • deda
    38.6k
    Rok u ligama petice je još 24 sata tak da stignemo još nešto p prodat :monkey:
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Mozda nagovorimo Jordia Albu da sleti u Zagreb, kazu da je na putu za Milan i potpisuje za Inter.
    Mozda neko prisilno sljetanje i voznja u gepeku pomognu pa ga dobijemo.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Nek posude tog gosensa nama i sve ok. Oprostimo im neodigranu prijateljsku
  • Crusades
    16.9k
    Kaj je sa Iličićem? Jel planira igrat još nogomet? Istekao mu je ugovor sad na ljeto, slobodan je igrač.
  • Captain America
    20.4k
    Konačno je i ova tortura gotova.

Pero, povedi nas! :strong:
  • marcio amoroso
    43.4k
    Prelazni rok za ocjenu 8 od 10

Dolasci
    Nevistić
    Šutalo
    Ljubičić
    Marin
    Drmić

Odlasci
    Čavlina
    Franjić
    Gojak
    Tolić
    Andrić

Livaković, Zagorac, Nevistić
    Moharrami, Ristovski
    Šutalo, Šutalo, Theo, Dilaver, Perić, Lauritsen
    Bočkaj, Štefulj
    Mišić, Ademi, Ljubičić, Ivanušec, Bulat, Baturina
    Špikić, Menalo, Marin, Emreli, Orša
    Petko, Drmić
  • Švabo86
    141

Hm, 8 od 10 mi je ipak malo pre visoko. Nismo se pojacali na LB, di se od pocetka govorilo da trebamo nekog dovest. Ljubicic je došo za vezu, a sad će krpati LB, a u vezi smo ostali bez Gojaka a i Franjića, koji je mogao pokrit više pozicija. Drmić je klasa i svakako pojačanje, ali bez Andrica i Jurića smo ostali na dva prava napadača, Emerlia mi je teško računat. Šutalo je trebo bit pravo pojačanje, a jbg povreda. I još nismo doveli pravo desno krilo. Mislim da se sa Pjacom moglo prema naprijed dosta toga pokrit.

Prije bi reko da smo na 5/6 od 10
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.