• Orc123
    14.1k
    Ivanusec nije tehnicki potkovan kao Tolic, nije ni orsic tehnicki potkovan kao marin ali i orsic i ivanusec su 100 puta korisniji igraci...marin nema fazu obrane, nema agilnosti, isto vrijedi i za tolica koji je uz petka najveci tehnicar ali to u danasnjem nogometu ne znaci nista...danas se traze radilice a ako jos k tome ima i talenta onda je to top igrac ko npr. Modric. Uvijek bi rađe u momcadi ivanuseca nego tolica jer kad mu i nejde a krenut ce ga on dajr 100%, bori se, grize, dok kad gledas tolica to je zamjenski petkovic ali sa boljom glavom i psihom. Tolicu zelim neki transfer u La Ligu, Mallorca bi bila top.za njega. Marinu neka posudba sa otkupom, stefulj posudba, gojak transfer. Dovesti l. Beka, zadnjeg veznog i ako se uđe u LP dovest krilo.
  • Mali dioničar
    18.7k
    Nije mi jasno kako je moguće da Oršić, koji se nazabijao čudesnih golova, odjednom kod većine udaraca tijelo nagne nazad i sve lopte lete u nebo. Kaj mu nitko na treningu na to ne skrene pozornost.
    I to traje već mjesecima, uz osigurano mjesto u prvoj momčadi...
    Mladen

Jel jučer najbolji europski strijelac u povijesti kluba bio dovoljno dobar za tvoje kriterije?
  • Mr Anderson
    15.6k
    Valjda su mu rekli na treningu da se nagne naprijed.
  • Mladen
    24

Itekak!

Valjda. Ili na Zoni čita kritike prije tekme:rofl:
  • marcio amoroso
    47.5k
    Ako ga traže Benfica i Leeds šanse su nam kao ledu na suncu.
  • Captain America
    20.4k
    Makar me veseli da se traži pojačanje, želim Ljubu u vezi. A i proširili su se vidici, nije igrao protiv nas i menadžer mu nema nijednog igrača u momčadi.
  • xyz
    840
    Nikad nijedan igrač koji se na twitteru povezivao s Dinamom nije došao. Što stvarno mislite da je Vlak ili neki njegov kompanjon nekoga skautirao?
  • Captain America
    20.4k

A i za Ojedu smo saznali sa Twittera i zna se da smo bili blizu.
  • Jurki
    20.9k
    Ako ga traže Benfica i Leeds šanse su nam kao ledu na suncu.marcio amoroso

Koga?
  • Jurki
    20.9k
    Kaj su ovi u upravi instalirali novi manager? :rofl:
  • marcio amoroso
    47.5k

Ovog Kaia Wagnera. Ako ga uistinu potpišu vodimo ga ja i @Papastrumf na klopu u Kai :grin:
  • Stjepan
    479
    Ako je istina da smo i mi u nekim kombinacijama možda presudi da će kod nas ako je išta valja biti sigurno prva opcija na lijevom beku a ne znam baš da će u Benfici i Leedsu tako lako se nametnutni za prvog beka osim ako nije baš jako dobar
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Treba pohvaliti cinjenicu da se iz kluba toga malo cuje.
    Ja sam bio cuo da se trazi novog beka ali ime nijedno.
    Napokon nesto pozitivno od nas :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.