• dzg717
    947
    Kog briga za Bodo, prvo tovarija
  • marcio amoroso
    32.5k
    Da nam je netko ponudio dvije pobjede i 3 razlike prihvatili bi svi objeručke. Ovako ostaje neki gorak okus iako smo rutinski prošli.

    Šteta jer smo se mogli napuniti samopouzdanjem.
  • Ludovic IX
    5.5k
    Bolje da su se neki igrači odmorili nego da se ganjalo 5,6,7 golova
  • Shane
    165
    Tak je,Tovari neće moći hodati u subotu.
  • Krizy
    36.5k
    Tražili smo galvanizaciju igrača, tražili ste teme unaprijed.
    Galvanizaciju igrača smo dobili večeras u prvom poluvremenu, evo vam galvanizacija Zone.
    Neka gore teme, ajmo rasprave, ajmo najave, ajmo ubit ovaj jaki ritam utakmica u kolovozu, Hajduk, Osijek i Šibenik u HNL-u, Bodo/Glimt u play offu.

    AJMO DINAMOOOOOO
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Nakon prvog poluvremena sam mislio ok, konacno nesto, aj standardno moramo i gol primit nista strasno. Osjetno smo pali izlaskom Baturine, Misica i Ristovskog, bas sam pomislio bit ce sad drz gace. Bilo je dosta zvizduka nakon sto smo ostali sa 2 igraca vise, ja zvizdao ne bi, ali da sam bio razocaran nemogucnoscu da stvorimo sansu i opet ih ubijemo - jesam!
    Moram pogledat snimku za kompletan dojam, posebno sudenja :lol: Bravo za prolaz, minimalan cilj je ostvaren :clap:
    Gospon Simundza se zajebo kad je rekao da je Slovenac, Dinamo od Janeza ne gubi :wink:
  • IstokKa96
    557
    Ako imas vodstvo, rijesen prolaz, 2 igraca vise, dobivas zvizduke s dijela tribine...nogomet treba razumijeti, a taktika je sastavni dio igre...ocito je bolje jurnuti i traziti 4:2 nego cekati i 'razvlaciti' brojcano inferiornog protivnika...da se jurnulo i primilo gol za 3:3, onda bi opet bilo prekrasno...uvijek se moze se bolje u dojmu, ali rezultat nas jos uvijek drzi...
  • runtothehills
    382
    Špikić, Šutalo i Drmić danas top. Baš mi je drago zbog Drmića, u ovom trenutku je miljama u boljoj formi od Petkovića, koji ipak nije zasluzio
    zvizdanje, pogotovo pred derbi.
    Pod hitno Ljubičića u veznom redu, tehnički je jako potkovan i brz je u rješavanju lopte, a Bočkaja postepeno uvesti u europsku vatru. Postalo je već odvratno gledati zrtvovanje Ljubičića na beku.
    Periću bi bilo dobro malo odjesti na klupu, danas pogotovo je bio jako nepouzdan u gradnji igre od stopera prema veznom redu, a i dosta kasni u nekim situacijama. HNL nivo i bok…
    Igra generalno ok, lošija u drugom poluvremenu jednostavno zato što smo se us*ali nakon drugog primljenog gola. Piše se pobjeda, idemo dalje
  • Efes Pilsen
    6.9k
    ne nuzno jurnuti, ali stvorit sansu, bilo kakvu pa i nakon famoznog razvlacenja. Medutim, nista nismo stvorili osim nervoze na tribinama :grin:
  • deda
    28k
    Blesava tekma skroz. Dinamovska
  • Derek Trotter
    338
    Hoću Dinamo iz prvog poluvremena svaku tekmu!
  • Ali
    1.9k
    Mene najvise brine da se vracamo onim starim navikama da kada povedemo , stanemo i neznamo sto bismo sa loptom, pa je predamo protivniku. I onda se uvuce panika na njihove ubacaje u nasih 16m...

    Po meni je jljucno lutanje kaj nemamo 10. Po meni ne jedina 10 trenutno baturina, kad on ispuse na to mjesto moze samo tolic. Ivanusec je igrac za ulazak iz drugog plana nikako glavni kreator.
    Interesantno je da se danima i kroz medije i kvazi strucnjake povlaci tema mogu li petko i drmic skupa. A nitko se ne pita kako mogu misic i ademi biti skuoa na terenu, da ne kazem da onda kao vrh taktike jos je i ljubicic u isto vrijeme na terenu dakle igramo sa tri sestice istovremeno na terenu. Ali bitno da pricamo mozemo li sva dva napadaca, a tko ce njima donijeti loptu "sestice" ??? To je po meni kljucni problem. Mi nismo belupo ili istra, a imamo strucni stozer na toj razini.

    Sada protiv hajduka, ako nemoze J.Sutalo, jedini koji se moze potuci na iskustvo sa livajom je dilaver.
    Perica ce ovaj spremit u dzep...

    Livi
    Rile-b.sutalo-dilaver/ras-bockaj
    Ljubicic-Ademi
    Ivanusec/spikic-baturina-orsic
    Drmic

    Zamjene, baturina-tolic, drmic-petkovic, spika-menalo i ovisno o kretanju rezultata, ulazak misica ako vodimo, i vidjeti lalo disu rile i pero, ako ispusu onda moha i stefulj i to je to... mislim da bi ih glatko dobili
    Ademi, ljubicic, baturina,ivanusec moraju slomiti celavog zidara, vukovic i krovinovica a rile i pero pojesti biuka i sahitija, dok orsa i ivanusec motaju pritiskati meljnaka i colinu da ne pomisle ici u napad... a livaju i slovenca svesti na duge lopte u bunar koje ce.sutalo skupiti u skoku..
  • MM17
    221
    Sramota na tribinama, fućkajte si svi mami doma, takve ne trebamo na stadionu.
  • IstokKa96
    557
    Imali smo jedno 'razvlacenje', iznudili 11 m i zabili za 4:2...plitak potok i ajmo dalje...
  • BBB Mataa998
    1.3k

    A sta cemo,molit krunicu da nam Bog da snage i znanja?
    Prvo kreni po gostovanjima po Europi pa onda pricaj tko treba bit na stadionu a tko ne…
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.