• Carrasco
    6.8k
    Ko prvo Ljubicic ide u sredinu.. znaci da ce netko od dvojca Misic/Ademi izvisitiJurki

Ne može im kopačke čistiti, a kamoli da izbaci jednog od ove dvojice.
  • Jurki
    20.9k
    mozda ali nismo covjeka posteno ni vidli kaj moze u sredini napraviti.
  • Stjepan
    479
    Ademi je legenda i kapetan Dinama ali u zadnje vrijeme ozljede i loša forma
  • marcio amoroso
    47.6k
    Ademi je legenda i kapetan Dinama ali u zadnje vrijeme ozljede i loša formaStjepan

Ja bi rekao u predzadnje vrijeme ozljede, ali ipak jako puno značaja u osvajanju titule kroz energiju i bitne golove.

U zadnje vrijeme nažalost jako jako loša forma i skoro najslabija karika.
  • Fanboy
    3k
    Zašto to Ljubičić nebi mogao umjesto Mišića? Razumijem da neki ovdje izuzetno vole Mišića, ima on jako puno svojih kvaliteta što je pokazao i protiv Bugara u obrani, te osobito distribucija lopti kod smirivanja igre.
    Međutim, Mišić je u dosta stvari pasivan, kada protivnih vrši kontru/tranziciju on je često najsporiji igrač u povratku i prema naprijed nema dubinska proigravanja.
    Ljubičić je po meni čista suprotnost, u obrani se i na beku pokazao dosta dobrim. Okomitiji je prema protivnikovu golu i češće dolazi u prilike za šut te zabijanje gola.
    Po meni su oni idealni za nadopunjavanje ovisno o protivniku, no nebi nikako Mišića stavio kao nedodirljivog u odnosu na Ljubičića koji je čak i na poziciji beka pokazao lijepe kvalitete, a bome i u pripremnim utakmicama.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Neznam, znam samo da je bio brifing s "tatom" iz Medugorja
  • Zagi
    13.6k
    Jesu se sastale sve "struje" ? :lol:
  • NORTE
    21.6k
    Jedva čekam da nam zafali Gojak u ekipi.
  • Eduardo
    27.6k
    Gojakov stari je za Avaz demantirao transfer u Zrinjski.

983ltwxoudqrha6x.png
  • marcio amoroso
    47.6k
    40 Livaković
    33 Nevistić
    1 Zagorac
    2 Moharrami
    13 Ristovski
    4 B.Šutalo
    37 J.Šutalo
    6 Lauritsen
    55 Perić
    12 Bočkaj
    14 Ljubičić
    31 Bulat
    27 Mišić
    5 Ademi
    7 Ivanušec
    10 Baturina
    99 Oršić
    77 Špikić
    70 Menalo
    11 Emreli
    9 Petković
    18 Drmić

Ovo je 19 igrača u polju plus 3 vratara. Ako je vjerovati novinama ostalih 6 igrača koji su u kadru su na izlaznim vratima. To su Dilaver, Theo, Štefulj, Gojak, Tolić i Marin.

Ako se ti svi odlasci ostvare vjerojatno će biti i dolazaka, a ja tipujem na lijevog beka i klasičnu šesticu. Bit će u svakom slučaju jako zanimljivo do kraja prelaznog roka, a jasno je da će kvalifikacije uveliko odrediti kadar.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Peric unutra, a Theo ne je glupost nevidjena.

Plus rjesava se Gojaka, a pitanje je kada ce Bulat biti spreman. Za Tolica, Marina, Stefulja i Dilavera sve jasno.
  • marcio amoroso
    47.6k
    Peric unutra, a Theo ne je glupost nevidjena.IstinaZaDinamo

Apsolutno se slažem.
  • Derek Trotter
    338
    Meni samo nije jasno na osnovu čega je Marin otpisan, dečko nije dobio nikakvu priliku za pokazati šta zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.