• NB86
    17.1k

Rekao bi jedini novinar koji dobiva informacije od hajduka
  • KVG1967
    20
    Baturina, Vasilj, Brkljača - 3 ogromne krađe tovarima ispred nosa!
  • NORTE
    19.9k
    Brkljaca kod nas izgledaNino Bule
    Tih 1:0 protiv njih stoji već debelo prije početka ove sezone.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Baturina, Vasilj, Brkljača - 3 ogromne krađe tovarima ispred nosaKVG1967

Opet pokazujemo dominaciju i da smo sila naspram njima
  • Mali Zeus
    19.4k
    Vidim Brkljaču kako zabija pred gol na Poljudu, na sjevernoj strani. :love:
  • Olmic
    5.2k
    B. Šutalo još uvijek samo trči u tenisicama po terenu.. Mislim da ga 7. mjesec ne trebamo očekivati ni u rotaciji..
  • deda
    41k
    Da, praktički nam je kadar trenutno 26 igrača bez njega i Bulata. Ne vjerujem da će njih dvojica biti spremni prije kolovoza. Zato po meni ne treba naglit sa rezanjem kadra.
  • Neki tip
    21.3k
    "Prošle sezone kad sam stigao bio sam bez priprema, obolio sam i od Covida, bilo mi je teško. Sad se osjećam dobro jer sam se ipak ranije priključio, poznajem momčad, uživam u dobroj atmosferi. Odigrali smo dobru utakmicu protiv Nafte, iako to ne mogu reći i za svoju izvedbu. Očekujem više od sebe. Iako sam postigao pogodak, nisam odigrao baš dobro. No, imali smo jaki jutarnji trening, a ovo su pripreme i normalno je da smo malo umorni. Pokušavamo vratiti optimalnu formu, stoga se nadam da će do prve službene utakmice sve biti OK" - poručio je Emreli.

Optimist sam u vezi s tim tipom.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

I ja. Prvi igrac u neznam koliko vremena da je imao muda reći da on nije bio dobar, drago mi je to
  • NORTE
    19.9k
    I tako, dinamo po najvećoj žegi ima gužvu za prodaju nikad skupljih sezonskih.

Plakati T-coma po gradu me baš vesele. Vrlo slične su imali u Bjeličino proljeće, ali ni blizu ih nije bilo toliko kao sad.
  • NORTE
    19.9k
    Preko Benkovca u najveći hrvatski klub.
    Pošto je nedavno ljubio grb svog dosadašnjeg kluba, kao i Livaja dinamov, neka Benkovčanin bude bar upola dobar kao Livaja u Hajduku.
  • NB86
    17.1k
    https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2376904&index_ref=rubrika_sport_prva_m

Ako je istina da je hajduk brkljaci nudio 15k kuna mjesecno onda stvarno nemaju za kifle
  • maddaddam
    2.9k
    Pa dao je novinaru ponudu na uvid.
  • NB86
    17.1k

Ma znam eto ograđujem se malo, nije tesko fejkat mail ali vidit cemo oce ista hajduk odgovorit.
    Po prici brkljacinog oca i ja bi davnih dana pobjegao od tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet