• Krizy
    33.6k
    Jedno je da nema mjesta a drugo riješiti se / otpustiti igrača. :wink:
  • De Oliveira
    821
    onda sam krivo shvacen. Nikoga od spomenutih ne bih otpustio, jer svi oni imaju odredjenu vrijednost. Nekoga prodati, nekoga prepustiti besplatno samo da nije na placi itd. Na to sam mislio.
  • BBB Mataa998
    1.2k

    Ja mislim da postotak od transfera bas i sluzi tome da zaradis dodatno u odnosu na fixnu cijenu koji ti plate
  • SAS1987
    13k
    Ja mislim da postotak od transfera bas i sluzi tome da zaradis dodatno u odnosu na fixnu cijenu koji ti plateBBB Mataa998

    Moglo bi biti :grin:
  • BBB Mataa998
    1.2k

    Izgleda da to nekima nije bas najjasnije
  • dinamo vitez
    213
    Nisam osobno ljubitelj tih 'postotaka od idućih transfera'. Ako išta, zbog tih postotaka će im budući klub tražiti više novca u teoriji, pa će ih teže i prodati.. okej ako se stvarno radi o klasi tipa Olmo/Gvardiol, ali kad su u pitanju ipak nešto sporedniji igrači, mislim da se ne treba previše uzdati u te klauzule.

    S druge strane, mislim da nam je defenzivno Franjić na poziciji lijevog beka najbolje rješenje, oduševilo me njegovo izdanje protiv Tottenhama prošle godine. Znamo da je to pozicija na kojoj je možda i najteže naći pravo rješenje i malo me iskreno brine što će napraviti ako ga prodaju. Bočkaj/Štefulj/Brekalo imaju potencijal, ali bojim se da ne budemo na zimu opet tražili nekog tu.
  • Zagi
    4.5k
    Ademi, Livaković , Oršić, Franjić, J. Šutalo , Ristovski i Mišić
    To je po meni jezgra Dinama i zaista ih nebih prodavao ni za kakve novce (u granicama realnosti).

    Sve ostale mogu prodat , neću okom trepnut. Sve ih se da zamijeniti i biti ćemo još jači. Petko, Ivanušec , KTC , nastavi niz...
  • og1986
    2.9k
    Do pred par dana nitko se nije ni sjetio da je Franjić dio momčadi. Za lijevi bok se govori da treba dovesti još jedno pojačanje za zamjena bockaju, kod stopera nema mjesta, a bome nema ni u vezi. A sada je od jednom postao jezgra momčadi ?

    6 milijuna plus bonusi i postotak je zadovoljavajuće.
  • Str1nger Bell
    624
    Bartol je vrlo zahvalan igrač, ali Dinamo si nemoze dopustit da odbije 6,7milijuna za realno 14,15 igraca u rotaciji.
    Ako ga uvalimo za te pare odlican posao za nas, a i za njega realno jer nije odigrao nista specijalno a imat ce priliku radit sa Kovačem i igrat u bundesligi.
  • striko
    982

    Ja do jučer nisam ni znao da je u prvih 15 igrača :lol:
    Isto tako mi nije jasno kako se Ristovski slabo cijeni. Nitko ga ne spominje u kombinacijama a lik daje 150%. Osim ako ne dođe ponuda onda će bit standardni prvotimac.
  • Eduardo
    16.8k
    Ja do jučer nisam ni znao da je u prvih 15 igračastriko

    Eto nije, prespavao si sezonu? Do ozljede je bio standardni igrač, odigrao 40 utakmica u sezoni. Takav igrač nije u prvih 15?

    Isto tako mi nije jasno kako se Ristovski slabo cijeni. Nitko ga ne spominje u kombinacijama a lik daje 150%. Osim ako ne dođe ponuda onda će bit standardni prvotimac.striko

    Od koga se slabo cijeni, od nas navijača i u kontekstu čega se ne spominje, transfera? Inače, Rile nije standardni prvotimac? Moram priznati da mi baš nije najjasnije jesi ozbiljan ili trolaš...
  • Dino
    2.1k
    Eto nije, prespavao si sezonu? Do ozljede je bio standardni igrač, odigrao 40 utakmica u sezoni. Takav igrač nije u prvih 15?Eduardo

    Mozda je covjek “do jucer” upotrijebio kao metaforu za “nedavno”…

    Gledao sam sve utakmice Dinama i moram priznati da je po mom misljenju covjek bio “primjetan” u samo nekoliko njih (u kojima je doduse radio veliku razliku), stoga ga nije bilo bas lako upamtiti.

    No, svakako bih za njega rekao da ja vazan kotacic i najzahvalniji rotacijski igrac koji pokriva nekoliko pozicija, a i uz to je iznimno borben.

    Za sest milijuna s bonusima bih ga prodao, ali za neke manje novce se ne isplati jer ciljamo na nekakav rezultat u LP i, jasno, titulu.
  • Beowulf112
    301
    Ja ga nebi prodao ali ako zeli ca nebi mu radio probleme za pristojnu cifru..shvacam da mu nude vise novca,bio bi blize reprezentaciji ako se tamo izbori za prvu postavu..ovako je kod nas medu 15-16 igraca koji igraju najvise..ali kao takva nije zanimljiv previse dalicu
  • db-izbjeglica
    11.8k
    meni je franjić jako drag igrač i mislim da je strašno potcijenjen od strane navijača.
    međutim, ako se njegovom prodajom može osigurati ostanak par važnijih igrača, ako ponuda stvarno postoji...vrijedi razmisliti o tome!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.